overpower Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Υπάρχει κανείς εδώ μέσα που ασχολείτε; Σπο σημερα ή αυριο θα ειμαι και εγω παλι online. Ελειπα λογω διακοπων.
kostas506 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 παιζω και εγω το παιχνιδι να μπω στην ομαδα σας?
overpower Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 παιζω και εγω το παιχνιδι να μπω στην ομαδα σας? Ναι μπορεις να μπεις απο μονος σου στο crew νομιζω. Αν οχι γραψε username και θα σταλθει προσκληση.
Hasta La Vista Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 rockstar username :Udaba_ steam name : Udaba περιμένω πρόσκληση
overpower Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Ποιο ειναι το ts ip? Δεν μπορω να συνδεθω με τιποτα!
gavros10 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Ποιο ειναι το ts ip? Δεν μπορω να συνδεθω με τιποτα! ngp-crew.ga
#piter# Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα. θα ηθελα να αγορασω το gta v για pc , εκτος απο το σκρουτζ ( http://www.skroutz.gr/s/5024152/Grand-Theft-Auto-V-PC.html?keyphrase=gta+v) θα μπορούσα να το βρω καπου πιο φθηνα για online παραγγελια ? Ευχαριστω
overpower Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 http://www.allkeyshop.com/blog/buy-gta-5-cd-key-compare-prices/
Gentleman88 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα. θα ηθελα να αγορασω το gta v για pc , εκτος απο το σκρουτζ ( http://www.skroutz.gr/s/5024152/Grand-Theft-Auto-V-PC.html?keyphrase=gta+v) θα μπορούσα να το βρω καπου πιο φθηνα για online παραγγελια ? Ευχαριστω Το G2A.com έχει καλή τιμή και δεν θα έχεις πρόβλημα στην αγορά μέσω πιστωτικής. Για PAYPAL χλωμό
ChrisRX-8 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Παιδια το τελευταιο διαστημα εχω παρα πολλες αποσυνδεσεις στο παιχνιδι.. κυριως σημερα που επαιζα σε μια συγκεκριμενη session με πεταγε ανα 20 λεπτα.. εχει τυχει σε κανεναν αλλον? Εκτος και αν υπαρχει κανενα προβλημα με την συνδεση μου υποθετω.. Το παιδι που ανεφερε πιο πανω ο overpower για αγορα παιχνιδιου απο το allkeyshop.com μπορει να γινει η πληρωμη μεσω paypal με το γνωστο κολπο? Ευχαριστω πολυ!! 1
Federacion Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Το γνωστό κόλπο, αν θες πες το μου και σε μένα με pm! Ευχαριστώ.
overpower Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Ποιο γνωστο κολπο? Μπορεις να αγοραζεις ελευθερα με Paypal, λιγα καταστηματα μπλοκαρουν πλεον. Αν δεν, μπορεις να παρεις την ηλεκτρονικη καρτα revolut που βγαινει κατευθειαν και μπορεις να στειλεις εκει χρηματα και να αγορασεις με εκεινη την καρτα που δεν μπλοκαρτετε απο τα cc
giannis193 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα σε όλους. Αγόρασα το παιχνίδι από το steam και όταν μπαίνω στο mutiplayer έχει πολύ λίγα άτομα (από 3 - 20), με αποτέλεσμα να μην μπορώ να παίξω αποστολές γιατί δεν φτάνουμε για ομάδα. Έψαξα στο google αλλά δεν βρήκα κάποια λύση, παρόλο που αντιμετωπίζουν πολλοί αυτό το πρόβλημα. Μπορείτε να βοηθήστε;
Cowboy Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα σε όλους. Αγόρασα το παιχνίδι από το steam και όταν μπαίνω στο mutiplayer έχει πολύ λίγα άτομα (από 3 - 20), με αποτέλεσμα να μην μπορώ να παίξω αποστολές γιατί δεν φτάνουμε για ομάδα. Έψαξα στο google αλλά δεν βρήκα κάποια λύση, παρόλο που αντιμετωπίζουν πολλοί αυτό το πρόβλημα. Μπορείτε να βοηθήστε; 30 παικτες ειναι το ανωτατο σε καθε session, οποτε αν παιζεις με 20 δεν ειναι λιγα ατομα. Αν εισαι σε session με μονο 5 παικτες πατα Find new Session απο το Menu>Online. Επισης μπορεις να μπεις στο Crew μας ή και σε καποιο αλλο crew.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα