ADHD Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Ο φιλος απ'οτι καταλαβα δεν παιζει τιποτα ουτε pc ουτε κονσολα, κανονικα του λες παρε στο pc να σου μεινει και ολας για αλλες δουλειες αλλα και εκει απ'οτι καταλαβα για ενα facebook και αντε καμια ταινια το χει οποτε παλι δεν θα πιασουν τοπο. Επιμενω 400ε το πακετο με το ps4 δεν προκειται να το παιξει καλυτερα σε αυτη την τιμη+την αγορα του παιχνιδιου+online αν θελει.. 6
winer Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Καταρχήν να ζητήσω συγγνώμη αν είμαι εκτός θέματός. Πως δεν παίζω. Όταν βγήκε το san andreas κάθε μέρα έπαιζα και πριν από αυτό το gta vice city. Πάντα σε pc μόνο. Ζητάω άλλη μια φορά συγγνώμη που βγήκα εκτός θέματός και παρακαλώ όποιος έχει την ευγενή καλοσύνη να μου στείλει σε pm τι ακριβως να αγοράσω για να το παίξει άνετα το pc αλλά να μην φτάσω και τα 1000 ευρω παιδιά μεχρι 600 θα μπορουσα. Ευχαριστώ πολύ όλους να στε καλά και καλές γιορτές! MSSB αν εχεις διαθεση στειλε οποτε μπορεις.
Cowboy Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) @WinerΑν δεν βιαζεσαι καλυτερα να περιμενεις λιγο ακομα να βγουν τα Requirments του GTA IV, δεν αργουν. Και ακομα καλυτερα αν περιμενες να βγει το παιχνιδι να δουμε πως τρεχει.Τα κομματια των 370 ευρω που σου ειπα στο προηγουμενο μου post ειναι τα εξης, και πιστευω οτι ειναι αρκετα για να παιξεις ανετα το GTA V με πολυ καλα γραφικα στα 1080p.CPU: http://www.skroutz.gr/s/5205474/Intel-Core-i3-4160-Box.htmlMotherboard: http://www.skroutz.gr/s/4003050/Asus-H81M-K.html (ή καποια αντιστοιχη 1150 H81)RAM: http://www.skroutz.gr/c/56/mnhmes-pc-ram/m/698_708_499/Corsair_or_G-Skill_or_Kingston/f/46386_46394_46403/Από-6-1-έως-8GB-DDR3-Desktop.html (8GB DDR3)GPU: http://www.skroutz.gr/s/4138742/Asus-Radeon-R9-270-2GB-DirectCU-II-OC.htmlΑν τα παρεις απο Πλαισιο θα σου βγουν 60 ευρω περισσοτερα.Αν θες να πας στα 490 ευρω (120 ευρω παραπανω) πας σε:CPU: http://www.skroutz.gr/s/4857199/Intel-Core-i5-4460-Box.htmlGPU: http://www.skroutz.gr/s/4682070/Gigabyte-Radeon-R9-280-3GB-OC-GV-R928WF3OC-3GD.html Σε καθε περιπτωση, τα γραφικα θα ειναι πολυ καλυτερα απο αυτα του PS4 και θα μπορεις να βαλεις MODs κ.τ.λ. Τα GTA εχουν υπερβολικα μεγαλυτερη διαρκεια ζωης στο PC σε σχεση με τις κονσολες και σαν fan της σειρας απο το GTA1 μπορω να σου εγγυηθω οτι θα το απολαυσεις περισσοτερο εκει. (βλεπε GTA IV, San Andreas και Vice City). Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2014 από Cowboy 2
SoFGR Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Τ Με 380 ευρω κανεις το PC σου αρκετα δυνατοτερο απο το PS4. (i3-4160, 8GB DDR3, 1150 mobo, R9 270). Να δω στο παραπανω συστημα MGS V στα 1080p60fps και farcry 4 στα 30 σταθερα και ας ειναι ολα τα settings στο medium το ambient occlusion κλειστο και το ΑΑ στο 2x Και επειδη εχω i3 4130 + gtx 480 1 χρονο τωρα, σου λεω απο πρωτο χερι οτι μεχρι στιγμης σε contagion - arma 3 - planetside 2 - titanfall - insurgency - natural selection 2 - call of pripyat misery mod - nosgoth/RO2/chivalry ( με oneframethreaded lag κλειστο ) - csgo ( με multicore rendering παλι κλειστο ) - BF4 + hardline beta εχω φαει γερο ΑΚΥΡΟ λογω cpu καθαρα. Η μονη περιτπωση να την παλεψει με τετοιο pc στο GTA V ειναι να κλειδωσει το maxfps στα 30 καρε επιτηδες ή/και να εχει το παιχνιδι υποστηριξη για mantle ( οπως φημολογειται οτι θα εχει ) Η συνθεση στο 500αρικο ειναι αρκετα καλυτερη μιας και το game θα αξιοποιει 4 cores (τουλαχιστον) ασχετα αν η 280 δεν τα τιμαει τα 200 ευρω οταν βρισκεις εδω μεσα 7970 2ο χερι στα 140 και 120 Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2014 από SoFGR 1
Cowboy Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Να δω στο παραπανω συστημα MGS V στα 1080p60fps και farcry 4 στα 30 σταθερα και ας ειναι ολα τα settings στο medium το ambient occlusion κλειστο και το ΑΑ στο 2x Το πρωτο δεν υπαρχει περιπτωση να το δεις γιατι δεν υπαρχει MGS V, ακομα.Οσο για το Far Cry 4 δες πως το τρεχει η R9 270 με i5-2310 (κατωτερος του i3-4160 σε καθε bench) Σε Very High - 1080p με ~40fps. (Και το video ειναι πριν τον Omega driver και τα Patchs!) Η συνθεση στο 500αρικο ειναι αρκετα καλυτερη μιας και το game θα αξιοποιει 4 cores (τουλαχιστον) ασχετα αν η 280 δεν τα τιμαει τα 200 ευρω οταν βρισκεις εδω μεσα 7970 2ο χερι στα 140 και 120 Σιγουρα ειναι καλυτερα, για εμενα αξιζει η 120ευρω υπερβαση. Αλλα αν δεις bench του i3-4160 θα δεις οτι ανταπεξερχεται μια χαρα και στα πιο βαρια games.Καλα σε μεταχειρισμενα το φτιαχνει με λιγοτερα λεφτα ολο το συστημα, αν ενδιαφερεται για μεταχειρισμενα. Ξεφυγαμε πολυ οfftopic. Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2014 από Cowboy 1
winer Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Το πρωτο δεν υπαρχει περιπτωση να το δεις γιατι δεν υπαρχει MGS V, ακομα. Οσο για το Far Cry 4 δες πως το τρεχει η R9 270 με i5-2310 (κατωτερος του i3-4160 σε καθε bench) Σε Very High - 1080p με ~40fps. (Και το video ειναι πριν τον Omega driver και τα Patchs) Σιγουρα ειναι καλυτερα, για εμενα αξιζει η 120ευρω υπερβαση. Αλλα αν δεις bench του i3-4160 θα δεις οτι δεν ανταπεξερχεται μια χαρα και στα πιο βαρια games. Καλα σε μεταχειρισμενα το φτιαχνει με λιγοτερα λεφτα ολο το συστημα, αν ενδιαφερεται για μεταχειρισμενα. Ξεφυγαμε πολυ οfftopic. Για αυτό ζήτησα συγγνώμη. Υπομονή Όλοι μας τώρα να βγει τον Ιανουάριο για pc και να το χαρούμε!! :-
liopyr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Για αυτό ζήτησα συγγνώμη. Υπομονή Όλοι μας τώρα να βγει τον Ιανουάριο για pc και να το χαρούμε!! :- Άνοιξε ένα thread στο subforum των αναβαθμίσεων να σου πουν τι να πάρεις. Και μην το πάρεις πριν κυκλοφορήσει το παιχνίδι, σε 1 μήνα μπορεί να αλλάξουν πολλά σε τιμές - προσφορές κλπ. Και μην ακούς τον οροκουσάκι, είναι τραγικό να σκάσεις τόσα λεφτά για δοαφορές που πιθανότατα δεν θα αντιληφθείς ποτέ. 2
euxoulhs Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Aυτα ζητα. Εαν δεν τα εχουν θα πρεπει να τα παραγγειλεις. Εαν ηταν καρτα της nvdia θα συμφωνουσα αλλα επειδη ειναι AMD ΜΑΚΡΙΑ!!!!!! Ποτε μα ποτε δεν παιρνουμε καρτες amd ειναι χειροτερες απο την nvdia σε ολα!! Ειναι κανονας πως να το κανουμε!! Νvdia και μονο Nvdia! Το λεω εγωγ που ασχολουμαι και εγω pc απο το 1997 ! Παντα με nvdia καρττα ημουν!! Και οχι δεν φτανει την 970 ειδικα αν κανεις oc στην 970 δεν την φτανει με τιποτα. :/ δωσε μου 280 ευρω πισω να σου δωσω την ati που τοσο την ειχα αγορασει και καψτην..και θα μου τα δωσεις μονο και μονο επειδη το λεω εγω! αα και επειδη ασχολουμαι πιο παλια αποτι εσυ...απο το 1996! take ballz now
winer Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Άνοιξε ένα thread στο subforum των αναβαθμίσεων να σου πουν τι να πάρεις. Και μην το πάρεις πριν κυκλοφορήσει το παιχνίδι, σε 1 μήνα μπορεί να αλλάξουν πολλά σε τιμές - προσφορές κλπ. Και μην ακούς τον οροκουσάκι, είναι τραγικό να σκάσεις τόσα λεφτά για δοαφορές που πιθανότατα δεν θα αντιληφθείς ποτέ. Οκ φιλε εκει κολαει πιο πολυ δεν το ηξερα σε ευχαριστω και ολους οσους με βοηθησαν.
Just4fuN Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 H πιο βασικη συμβουλη στο φιλο winer (δεν ξερω αν την εχει δωσει κανεις μεχρι τωρα) ειναι να διαβασει πιστα τα post του oroku saki και να κανει το ακριβως αντιθετο! Το παιδι το εχει τερματισει, τι i7 και i9 και τσουξανε τα ματια μου. Τεσπα, για το παιδι τωρα, η σε i3 θα πας η σε fx 6300, μαζι με μια r9 270 / 270x / 280 (εξαρταται καθαρα απτο budget σου) και ενα entry level mobo + 8gb ram, θα εισαι τζαμι. Θα σου κοστισει οσο το ps4 και θα παιζεις καλυτερα χωρις συζητηση. Μπορεις βεβαια να περιμενεις να βγει, οχ ιγια να βεβαιωθεις οτι θα παιζει (μιας και σιγουρα θα παιζει στο παραπανω build) αλλα μηπως γινει καμια μειωση τιμων. 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 :/ δωσε μου 280 ευρω πισω να σου δωσω την ati που τοσο την ειχα αγορασει και καψτην..και θα μου τα δωσεις μονο και μονο επειδη το λεω εγω! αα και επειδη ασχολουμαι πιο παλια αποτι εσυ...απο το 1996! take ballz now εγω ασχολούμαι απο το 1991 1
zisis13 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Εγω θα ηθελα να βλεπω νεα για το gta και οχι για hardaware.Οποτε βλεπω νεα στο gta V topic χαιρομαι.Μπαινω εδω και 3 μερες και βλεπω ασχολουμαστε ακομα με hardware.Δεν εχω θεμα...να βοηθησουμε το παιδι,αλλα πλεον εχει ξεφυγει η συζητηση σε λαθος τοπικ. ΥΓ.Συγνωμη αν γινομαι σπαστικος,δεν εχω στυλακι κακιας η διαθεση τσακωμου. 3
winer Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Εγω θα ηθελα να βλεπω νεα για το gta και οχι για hardaware.Οποτε βλεπω νεα στο gta V topic χαιρομαι.Μπαινω εδω και 3 μερες και βλεπω ασχολουμαστε ακομα με hardware.Δεν εχω θεμα...να βοηθησουμε το παιδι,αλλα πλεον εχει ξεφυγει η συζητηση σε λαθος τοπικ. ΥΓ.Συγνωμη αν γινομαι σπαστικος,δεν εχω στυλακι κακιας η διαθεση τσακωμου. Έχει απόλυτο δίκιο ο φίλος για αυτό σας παρακαλώ μην μου προτείνετε άλλο με βοηθήσατε άρκετα τα σημειωσα όλα και είμαι υπόχρεος. Θα ανοίξω θέμα στη σωστή Ενότητα που δε τη είχα δει. Ευχαριστώ όλους και Καλές γιορτές! ! Παντα σύμφωνα με την Rockstar η επίσημη κυκλοφορία του GTA V για pc είναι για 27 ιουνουαριου 2015. Υπομονή όλοι μας παιδιά δεν αργεί πολυ!! Αναρωτιέμαι αν θα βγουν ωραία mods και.trainer οπως υπάρχουν για το san andreas. Τι πιστεύετε θα βγουν?? Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2014 από winer 1
euxoulhs Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 εγω ασχολούμαι απο το 1991 προσεξε τοτε τι θα μου ζητησεις (συμφωνα με τα λεγομενα του ουρουκου )
stel106 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 η αληθεια ειναι οτι εχω καιρο να περιμενω ετσι τιτλο gaming θυμαμαι το gt4 που το περιμενα πως και πως ελπιζω να μας ανταμείψει με το παραπανω στα δυνατα pc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα