xtrmsnpr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 εμένα πλεον όποτε παίζω GTA5 ,που κρεμάει η γραμμή του ίντερνετ..μέχρι και πριν το update δε το είχα το θέμα αυτό! NAT έχω..dmz έχω.. upnp κλειστό να το ανοίξω;
overpower Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Ενδιαφέρον το Update. Είδα και κάτι για anti cheat. Άντε να δούμε τι κατάφεραν.
Tompgr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα, το έκανα πάλι εγκατάσταση το gta v και το update μετα τα dvd κατεβαίνει πολύ αργά ~30 kbps, υπάρχει κάποιος τρόπος να διορθωθεί;
harisv Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Εγω εχω χρησιμοποιησει αυτο το προγραμμα , και μετα κατεβαζε κανονικα.
gavros10 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Για σημερα 24/12 εβαλαν χιονι στο online. Παρτε τα τζιπακια σας να παμε για εκδρομη για χιονοπολεμο. Θα μεινει 1 μερα και θα το ξαναβαλουν στις 1/1/16 Μπηκαν τα πυροτεχνηματα, χιονομπαλες (πατατε το g) και ενα muscle car tampa 1
led zeppelin Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Χαίρεται και χρόνια πολλά!!! Έχω μια απορία... είμαι κάτοχος του παιχνιδιού. Αγορασμένο με τα dvd. Υπάρχει τρόπος να το κατεβάσω για εγκατάσταση από κάπου, επίσημα, όχι torrent, μια και δεν έχω καμιά όρεξη βάλε - βγάλε τα dvd; Ευχαριστώ!!!
naruto14 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Χαίρεται και χρόνια πολλά!!! Έχω μια απορία... είμαι κάτοχος του παιχνιδιού. Αγορασμένο με τα dvd. Υπάρχει τρόπος να το κατεβάσω για εγκατάσταση από κάπου, επίσημα, όχι torrent, μια και δεν έχω καμιά όρεξη βάλε - βγάλε τα dvd; Ευχαριστώ!!! Δεν ξέρω πόσο σε συμφέρει να κατεβάσεις 50-60gb... αλλά ναι από τον client της Rockstar όπως είπε ο overpower. Χρόνια πολλά σε όλους!
akpe Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Παιδιά αυτό το θέματάκι (κυρίως εμφανίζεται στο γρασίδι) πως το φτιάχνουμε; Δοκίμασα τα πάντα από ρυθμίσεις γραφικών και DX11, αλλά τίποτα. Είναι αρκετά σπαστικό :/
Alex21121988 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Παιδιά αυτό το θέματάκι (κυρίως εμφανίζεται στο γρασίδι) πως το φτιάχνουμε; Δοκίμασα τα πάντα από ρυθμίσεις γραφικών και DX11, αλλά τίποτα. Είναι αρκετά σπαστικό :/ Δοκίμασε να κλείσεις το anisotropic filtering από το game και να το ενεργοποιήσεις από το control panel της gpu σου. Νόμιζα ότι το είχαν φτιάξει αυτό με το broken AF στο game. 1
chek2fire Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δεν έχω παρατηρήσει τίποτα τέτοιο στα γραφικά και τα έχω όλα σχεδόν ενεργοποιημένα και στο full τις ρυθμίσεις. Μπορεί να είναι και θέμα driver της κάρτας.
akpe Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Θα δοκιμάσω το workaround του alex, την gtx660ti έχω, στοκ, με τους τελευταίους drivers. Edit: δούλεψε, ευχαριστώ! Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2015 από akpe
chek2fire Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Για μένα πάντως είναι τελική εντύπωση. Το GTAV έχει το χειρότερο story που έχω παίξει ποτέ σε κάποιο gta. Ακόμα και το πρώτο που δεν είχε καν story εδώ που τα λέμε ήταν καλύτερο από αυτήν εδώ την σαχλαμάρα. Μάλλον έχουν αλλάξει target group και απευθύνονται πλέον σε 15χρονα γιατί αυτούς τους εξωφρενικούς στα όρια της σαχλαμάρας χαρακτήρες μόνο σε αυτή την ηλικία μπορεί κάποιος να τους εκτιμήσει. Ιδίως αυτός ο Trevor είναι ο ορισμός του επίτηδες εξωφρενικού που έχει δημιουργηθεί μόνο και μόνο για την και καλά φανφάρα. Δεν νομίζω αυτοί που έφτιαξαν αυτό το game να είναι η ίδια ομάδα που έφτιαξε τα δύο προηγούμενα. Απαγοήτευση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα