Επισκέπτης Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Στο multiplayer υπάρχουν πάρα πολλοί χάκερς μόλις χθες κάποιος μου έδωσε 60.000.000 επειδή είχε minigun που έριχνε σακούλες με λεφτά χαχα.
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω για 12/9 δε ξερω αλλα καθε μερα μεσα ειμαι, οποτε αν οχι τοτε καποια αλλη μερα. για reunite το πρότινα,μετά θα αράζουμε όλες τις μέρες,άμα δεν είναι 12,θα ναι άλλη μέρα το event 1
Μακεδοναςς Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Παίδες ποια προγράμματα για έχετε για να περνάτε τα μοντακια;Και κάτι άσχετο...Είχα το λαπτοπ μου πάνω στο τραπέζι και εκείνη την ώρα έκανε downloading η update και βαρεσα το χέρι μου με δύναμη μπορεί να γίνει τίποτα; Πχ ο σκληρός;
pagratios Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Σχετικά με το Crew πως συνδέεστε όλοι μαζί στο ίδιο session?
Xristaras12 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Σχετικά με το Crew πως συνδέεστε όλοι μαζί στο ίδιο session? λογικά μπαίνει κάποιος online και οταν κάνει spawn προσκαλεί και τους αλλους 1
pavlos1908 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Συνηθως όταν πρώτο συνδεεσαι online σε βαζει αυτοματα το παιχνίδι σε session με crew+friends. Αν όχι τότε θα γίνει με την προσκληση όπως είπε ο απο πανω. 1
seithan Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Κατεβαίνει κ σε μένα, γιατί το επιθυμησα από εχτές το κατεβάζω το γοριλακι των 60γιγα!
Μακεδοναςς Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Παίδες ποιο μοντ παίζετε για να γίνεις αστυνομικός γιατί εμένα κανένα δεν παίζει...πατάω f3 και τίποτα...
barca10 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Πως αλλάζω κανάλι στο Teamspeak; Μου βγάζει "insufficient client permissions (failed on b_channel_join_permanent)".
pavlos1908 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Πρεπει καποιος απο τους admin του teamspeak να σου δωσει δικαιωματα (permissions που σου λεει) ωστε να μπορεις να αλλαζεις καναλι. Οποτε την επομενη φορα που θα μπεις στειλε μηνυμα σε καποιον που θα ειναι μεσα να σου δωσει.
Cowboy Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Παίδες ποια προγράμματα για έχετε για να περνάτε τα μοντακια;Και κάτι άσχετο...Είχα το λαπτοπ μου πάνω στο τραπέζι και εκείνη την ώρα έκανε downloading η update και βαρεσα το χέρι μου με δύναμη μπορεί να γίνει τίποτα; Πχ ο σκληρός; OpenIV. Υπαρχει συνδεσμος να το κατεβασεις, οπως και αναλυτικες οδηγιες χρησης στη σελίδα.. Οσο για το χερι σου, αν ειχε γινει καποιο καταγμα θα το εννιωθες εντονα, και ο πονος θα αυξανοταν με το περασμα της ωρας. Πιεσε το ελαφρα στην περιοχη που το χτυπησες και αν δεν νιωθεις καποιον ιδιαίτερο πονο λογικα δεν εχει παθει κατι. Το καλυτερο βεβαια θα ηταν να βγαλεις να κανεις μια ακτινογραφια. Επισης δεν γνωριζω ποσο δυνατα το χτυπησες για να καταλαβω αν θα μπορουσε να εχει γινει κατι, αν μου ελεγες και την ταχυτητα του download ισως καταλαβαινα, ήταν κατω απο 300Kbps?
Μακεδοναςς Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Ζητάει αφού το εγκαταστήσω browse ποιο να βάλω για να το δεχτεί; Κάτω από 300 ναι..
argyrist25 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 παιδια μου κολαει σε μια αποστολη,ειναι οταν κλεβω το χρηματοκυβοτιο και έρχονται πατσοι,τσους σκωτονω ολους μετα περνω το σκουπιδιαρικο και παω να βρω ενα αμαξι που εχω κρυψει καπου,μετα με περνει τηλ ο μαικλ και οταν αλλαζει απο μονο του παιχτη κολαει,τι να κανω? το εκανα 3 φορες αλλα τπτ!!! 1
Dreyar Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 παιδια μου κολαει σε μια αποστολη,ειναι οταν κλεβω το χρηματοκυβοτιο και έρχονται πατσοι,τσους σκωτονω ολους μετα περνω το σκουπιδιαρικο και παω να βρω ενα αμαξι που εχω κρυψει καπου,μετα με περνει τηλ ο μαικλ και οταν αλλαζει απο μονο του παιχτη κολαει,τι να κανω? το εκανα 3 φορες αλλα τπτ!!! Σε αυτή την αποστολή είχα κολλήσει πριν μήνες αλλά με το τότε τελευταίο patch είχε φτιάξει. Αν είναι από το μπάρμπα σου, πες να σου φέρει κανένα καινούργιο.
Μακεδοναςς Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Πάτα τον αριθμό αποστολής στο γιουτιουμπ τις έχει ολες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα