MySql Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Παίδες Βοήθεια! Δεν βγάζω άκρη... Όπως γράφω και πιο πάνω δεν μου βγάζει στον χάρτη την επόμενη αποστολή με κανένα χαρακτήρα παίρνοντας υπόψη μου αυτόν τον οδηγό το tow truck είναι η τελευταία αποστολή που έχω κάνει μόλις την ξανακάνω όμως δεν μου βγάζει την αμέσως επόμενη Blitz Play το έχει κάποιος πρόχειρο να με βοηθήσει παρακαλώ; Y.g Το μόνο σημείο που μου δείχνει ενεργό είναι το αεροδρόμιο που είχε αγοράσει ο Trevor για να βγάζει λεφτά μήπως πρέπει να κάνω όλες τις αποστολές εκεί για να προχωρήσω μήπως πρέπει να πάρω καινούργιο σπίτι στον Trevor? 1
Cowboy Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Λινκ για τα μοντ υπαρχει? Αυτα που postαρα τυχαια παραπανω ειναι απο: https://www.gta5-mods.com/
Mitsos_The_Great Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Παιδιά οταν τα fps είναι 35 για παράδειγμα και η χρηση της καρτας ειναι στα 60-80% και cpu 60% τι μπορεί να φταίει;
Xristaras12 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Παιδιά οταν τα fps είναι 35 για παράδειγμα και η χρηση της καρτας ειναι στα 60-80% και cpu 60% τι μπορεί να φταίει; σε κόβει ο επεξεργαστής.
Mitsos_The_Great Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Λες ε; Και στα 4.5 το ιδιο κανει με max settings-fxa (no mssa)
MySql Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Παίδες Βοήθεια! Δεν βγάζω άκρη... Όπως γράφω και πιο πάνω δεν μου βγάζει στον χάρτη την επόμενη αποστολή με κανένα χαρακτήρα παίρνοντας υπόψη μου αυτόν τον οδηγό το tow truck είναι η τελευταία αποστολή που έχω κάνει μόλις την ξανακάνω όμως δεν μου βγάζει την αμέσως επόμενη Blitz Play το έχει κάποιος πρόχειρο να με βοηθήσει παρακαλώ; Y.g Το μόνο σημείο που μου δείχνει ενεργό είναι το αεροδρόμιο που είχε αγοράσει ο Trevor για να βγάζει λεφτά μήπως πρέπει να κάνω όλες τις αποστολές εκεί για να προχωρήσω μήπως πρέπει να πάρω καινούργιο σπίτι στον Trevor? Κανείς βρε?
mathsrule Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Κανείς βρε? Ψάξε εδώ. https://www.google.gr/?gws_rd=ssl#q=gta+v+can't+start+Blitz+Play 1
DjAde Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Παιδιά οταν τα fps είναι 35 για παράδειγμα και η χρηση της καρτας ειναι στα 60-80% και cpu 60% τι μπορεί να φταίει; στην δικη σου περιπτωση φταιει ο επεξεργαστης που ειναι amd οχι οτι ειναι αδυναμος και σου κανει bottleneck απλα εχει πολλους πυρινες (8 υποτιθετε) και αρκετα παιχνιδια δεν μπορουν να χρησιμοποιησουν ολους τους πυρινες.
thelos257 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Προβλημα με εγκατασταση παιχνιδιου gta vΚαλησπερα σας παιδια εχω αγορασει το gta v για τον ηλεκτρονικο υπολογιστη με χαρακτηριστικα:dell studio xps 8100nvidia gt 210 1gb1tb hard disk 500gb το καθεναintel core i7 87012gb ramτο προβλημα ειναι οτι μ πεταει καποιο προβλημα οταν βαζω το δευτερο dvd μεσα κατι για σφαλμα δεδομενων δεν πολυ καταλαβα ειναι μισα ελληνικα επειδη εχω ελληνικα 8.1 pro με mce και καποια αγγλικα. Ο σκληρος δισκος ειναι μολις 65 ημερων.Τι να κανω ;
infin1tyGR Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Μήπως είναι γρατσουνισμένο ή λερωμένο το DVD; Πάντως, και να εγκατασταθεί, δεν θα καταφέρεις να το παίξεις σε αυτόν τον υπολογιστή.
TheELF Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Αφού το βγάζει το μήνυμα όταν βάζεις το dvd τότε πολύ πιθανόν να έχει πρόβλημα το δεύτερο dvd. (Με την gt210 μην περιμένεις να τρέξει το παιχνίδι,το πολύ να συρθεί )
thelos257 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Μήπως είναι γρατσουνισμένο ή λερωμένο το DVD; Πάντως, και να εγκατασταθεί, δεν θα καταφέρεις να το παίξεις σε αυτόν τον υπολογιστή. Οχι ρε φιλε μια χαρα ειναι τα dvd μολις τωρα τα ανοιξα ρε παιδια ειναι 8 dvds ελεος δηλαδη απο την αγγλια μ τα εφερε η ξαδερφη μ για την ακριβιαν. Αφού το βγάζει το μήνυμα όταν βάζεις το dvd τότε πολύ πιθανόν να έχει πρόβλημα το δεύτερο dvd. (Με την gt210 μην περιμένεις να τρέξει το παιχνίδι,το πολύ να συρθεί ) Θα αλλαξω γραφικα συντομος αλλα τι να κανω με την περιπτωση δηλ αποχερετα τον πλατανο ο σκληρος μ δισκος ;
Xristaras12 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 δεν φταίει ο δίσκος. Το δευτερο dvd είναι ελλατωματικό. λύση υπάρχει και ακούει στο να το κατεβάσεις απο τον επίσημο rockstar client το παιχνίδι. μπες εδω https://socialclub.rockstargames.com/activate πατα το download for windows κατεβάζει κάτι πράγματα,φτιαχνεις λογαριασμό στην rockstar όταν ζητήσει τα στοιχεία σου και ξεκινάει να κατεβάζει το παιχνίδι. ΥΠΟΨΙΝ ειναι 60+γιγα το συνολικό μέγεθος που θα κατέβει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα