big7 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 κι εγώ το χω φτάσει στο 76%, αποστολές άλλες δεν βλέπω αλλά δεν μου έβγαλε κάποιο ending, στο πόσο τις εκατο τελειώνει?
d4ydr33m3r Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 κι εγώ το χω φτάσει στο 76%, αποστολές άλλες δεν βλέπω αλλά δεν μου έβγαλε κάποιο ending, στο πόσο τις εκατο τελειώνει? Παιδια κατι δεν εχετε κανει ψαχτειτε ξανα που ειναι λογικο να τους πατε να εξελιχθει η ιστορια. Αληθεια παρακολουθειτε την ιστορια καθολου οταν παιζεται ή απλα βγαζετε αποστολες; j/k Δεν υπαρχει συγκεκριμενο ποσοστο οσες πιο πολλες side missions κανεις τοσο μεγαλυτερο θα ειναι το ποσοστο που θα τελειωσεις. Αλλα συνεχιζεις και μετα. 1
MySql Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δοκίμασε με τον Michael να πας στην σχολή πιλότων και να κάνεις το πρώτο μάθημα. Το 2ο Heist απαιτεί Flying. Λογικά αυτό είναι Φίλε μου έκανα όλα μαθήματα με τον Fraklin λάθος; πρέπει να κάνω και με τον Michael; και αν απο την αρχή όλα;
MaurosPiraths Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Φίλε μου έκανα όλα μαθήματα με τον Fraklin λάθος; πρέπει να κάνω και με τον Michael; και αν απο την αρχή όλα; Το Heist απλα σου λεει να κανεις τα μαθηματα με τον Michael. Εγω προσωπικα εκανα ενα ολο και ολο σε ολο το Campain απλα για να δω πως ειναι και μετα πηγα στην αποστολη. Δοκιμασε το δεν εχεις να χασεις κατι. Επισης να καλεις τα ατομα που ειναι στις επαφες και με τους 3 χαρακτηρες συχνα πυκνα μπορει να βοηθησει. Αλλιως ξαναπαιξε την τελευταια αποστολη που εκανες και δες τι λεει στο τελος :Ρ Πάντως σήμερα σε έναν σέρβερ με το που βγήκα από το apartment 5 άτομα με minigun με έλουσαν με χρήμα με αποτέλεσμα να κρασάρει το PC :") 1
MySql Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Το Heist απλα σου λεει να κανεις τα μαθηματα με τον Michael. Εγω προσωπικα εκανα ενα ολο και ολο σε ολο το Campain απλα για να δω πως ειναι και μετα πηγα στην αποστολη. Δοκιμασε το δεν εχεις να χασεις κατι. Επισης να καλεις τα ατομα που ειναι στις επαφες και με τους 3 χαρακτηρες συχνα πυκνα μπορει να βοηθησει. Αλλιως ξαναπαιξε την τελευταια αποστολη που εκανες και δες τι λεει στο τελος :Ρ Πάντως σήμερα σε έναν σέρβερ με το που βγήκα από το apartment 5 άτομα με minigun με έλουσαν με χρήμα με αποτέλεσμα να κρασάρει το PC :") Φίλε μου έκανα και τα μαθήματα με το michael αλλά τίποτα το Heist μου το έχει έτσι http://s28.postimg.org/e6wykb8j1/IMG_3592.jpg σημαινει κάτι που δεν μου έχει τικαρισμένα κάποια parts? και η τελευταία αποστολή η οποία ξανα έκανα είναι αυτή αλλά τίποτα ακόμα δεν μου βγάζει καινουργια
hliastsek Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Εχω τελειωσει το main story, μπορω να κανω ληστειες με αλλα crew members? Μιλαω για το offline
overpower Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Εχω τελειωσει το main story, μπορω να κανω ληστειες με αλλα crew members? Μιλαω για το offline Στο ονλινε αυτα.
MaurosPiraths Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Με Replay mission μπορείς να τις ξαναπαίξεις
MySql Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Με Replay mission μπορείς να τις ξαναπαίξεις Υπάρχει λόγος να τις ξαναπαίξω
Cowboy Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Πρεπει να ηρθε καποιο update. Any info? 73mb Update. Version 393.4 Τα Mods μου και τα τροποποιημενα handling, tymecycle κτλ στο update.rpf δεν επηρεάστηκαν
Anastazio Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 mods οπως ειχαμε στα προηγουμενα της σειρας υπαρχει περιπτωση να δουμε?cars/buildings etc,να χουν βγει και να μη το χω παρει πρεφα δε παιζει ε?
Cowboy Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 mods οπως ειχαμε στα προηγουμενα της σειρας υπαρχει περιπτωση να δουμε?cars/buildings etc,να χουν βγει και να μη το χω παρει πρεφα δε παιζει ε? Παιζει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα