tzizzz Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 ποια ειναι η τελευταια εκδοση που εχει βγει? patch / update
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Έπεσε downgrade στο performance διαβάζω λόγω anti-modding μπούρδων ;
Cowboy Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Έπεσε downgrade στο performance διαβάζω λόγω anti-modding μπούρδων ; Ναι, μετα το Update 1.28. https://support.rockstargames.com/hc/en-us/articles/206862727 Εγω προσωπικα δεν εχω δει καποια διαφορα, αλλα εχουν γινει πολλες αναφορες. Αν και τα 3fps κατω που λενε δεν θα τα παρατηρουσα. Σχετικο αρθρο: http://www.gamepur.com/news/19556-gta-v-pc-performance-severely-degraded-after-patch-128-drops-3fps-anti.html Το αν οφειλεται στο νεο anti-modding/anti-hacking συστημα που προσθεσαν δεν το ξερουμε στα σιγουρα, αλλα πιθανο και αυτο.
liakinen Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Κάνουν λόγο για stutter με το τελευταίο patch, κάτι που έχω παρατήσει και εγώ σε μικρό βαθμό.
d4ydr33m3r Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Υπαρχει λιγο stutter ειδικα στην οδηγηση το παρατηρησα και εγω με το τελευταιο patch, κατι πρεπει να κανουν παντως γιατι αν οφειλεται σε anti-hack check τοτε ειναι μεγαλο fail και προσωπικα με ενοχλει εστω και αν ειναι σχεδον ανεπαισθητο.
Xristaras12 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 πέρα απο το ελαφρύ stutter(πέφτει το % χρήσης της κάρτας) έχω και lag στο μενού του παιχνιδιού όταν μετακινώ τον χάρτη. Για εναν παράξενο λόγο αν τον μετακινήσω πέφτει στιγμιαία στο 0% η κάρτα και μετά συνεχίζει κανονικά μέχρι να ξανακάνω την οποιαδήποτε κίνηση μέσα στο μενού
d4ydr33m3r Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 πέρα απο το ελαφρύ stutter(πέφτει το % χρήσης της κάρτας) έχω και lag στο μενού του παιχνιδιού όταν μετακινώ τον χάρτη. Για εναν παράξενο λόγο αν τον μετακινήσω πέφτει στιγμιαία στο 0% η κάρτα και μετά συνεχίζει κανονικά μέχρι να ξανακάνω την οποιαδήποτε κίνηση μέσα στο μενού Το παρατηρησα μια φορα και εγω αυτο, δεν μου το εκανε συνεχεια παντως..
Cowboy Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Realistic Driving Mod απο τον Killatomate, γινεται αλλο παιχνιδι. Download Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2015 από Cowboy
Cowboy Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Εχει αλλαξει μεχρι και το πως ανεβαζουν στροφες τα αμαξια και την δυναμη/ροπη στις καθε στροφες. Το δοκιμαζω καμια ωρα τωρα, το free roaming με αμαξι απεκτησε επιτελους ενδιαφερον. Μηχανη δεν εχω δοκιμασω αλλα νομιζω δεν εχει πειραξει ακομα μηχανες και ελικοπτερα στην 0.9 εκδοση.
Cowboy Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 κανενα 2CV εχει ; Citroen 2CV? Οχι, τι να το κανεις..? Αν και θυμαμαι εχω δει 2CV Mod για καποιο απο τα προηγουμενα GTA. Αλλο ενα βιντεακι συγκριση χωρις και με το MOD
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα