Dreyar Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Μήπως τρέχει κάτι στο background; antivirus ή κάποιο άλλο πρόγραμμα; Tρέχει το Bitdefender αλλά πάντα το έχω ανοιχτό και δεν είχα ξανά κάποιο παρόμοιο πρόβλημα στο gta online ούτε σε κάποιο άλλο game. Kατέβασα και τους τελευταίους drivers της Nvidia αλλά δεν άλλαξε κάτι. Ίσως να φταίει που άλλαξα πάροχο ή απλά να έχει κάποιο θέμα το online.
k30taas Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 διαφορά απο SSD se HDD και τούμπα έχει δεί κανείς; εγω παντως που τωρα το εγκατεστησα σε hdd εχω δει ελαχιστη διαφορα στο φορτωμα του παιχνιδιου μονο. πριν το ειχα στον Samsung 840 pro. ως C ομως εξακολουθω να εχω τον ssd
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Προσπαθώ να καταλάβω την ειρωνεία Μιας και αυτό το πρόβλημα έχω αυτό ρωτάω Η "ειρωνεία" είναι στο ότι πέταξες μεγάλο spoiler για την ιστορία, χωρίς να βάλεις σε spoiler tags. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Η "ειρωνεία" είναι στο ότι πέταξες μεγάλο spoiler για την ιστορία, χωρίς να βάλεις σε spoiler tags. ευτυχώς δε διάβασα προηγούμενες σελίδες
fixxxer29 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Έτοιμο το βίντεο με το Prison break heist από το crew του insomnia NGRP. Όνομα και πράγμα λοιπόν (Noob Greek Players) , καταφέραμε να χάσουμε αρκετές φορές στο συγκεκριμένο heist , παρόλο που ο καθένας από εμάς το έχει ξαναπέξει αρκετές φορές. Τουλάχιστον το διασκεδάζουμε και βγάζει και γέλιο θέλω να πιστεύω! 7
pagratios Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Μέσα στην εβδομάδα θα το αγοράσω. Θα παίξω το story πρώτα και μετά online. Πόση ώρα είναι το story περίπου?
aekoupoli Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Έτοιμο το βίντεο με το Prison break heist από το crew του insomnia NGRP. Όνομα και πράγμα λοιπόν (Noob Greek Players) , καταφέραμε να χάσουμε αρκετές φορές στο συγκεκριμένο heist , παρόλο που ο καθένας από εμάς το έχει ξαναπέξει αρκετές φορές. Τουλάχιστον το διασκεδάζουμε και βγάζει και γέλιο θέλω να πιστεύω! ακομα γελαω με την πορτα χαχαα 2
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δεν θα πω τίποτα για να μη φάω μόνιμο ban...Δε τοχω τερματησει το παιχνίδι ακόμα και διάβασα το spoiler που είπε ο GiannisWalker . Θα πω μόνο οτι αισθάνομαι πολύ άσχημα
Moderators Praetorian Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Μέλος Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 # αναφορές που λήφθηκαν για το μήνυμα με το μεγάλο spoiler: 0
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Δεν πήγαινε το μήνυμα μου στην ομάδα συντόνισης ... Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2015 από BLuE_PaNtHeR
Xbit Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Παιδια θελω βοηθεια!!Ηθελα να αλλαξω τα windows μου και μετεφερα τα αρχεια του GTA στον 2 δισκο μου με αποκοπη και επικολιση για να μην τα χασω!!Πηρε αρκετη ωρα!!Οταν ομως πηγα να ανοιξω το GTA δεν μου το επαιζε και μου εγραφε αυτο:Adminstrator rights are needed to insall game data,Please click Retry below to restart the launcher with the required privileges.You may be asked to sing in to Social Club again after restarting.Παταω το retry αλλα δεν γινετε τπτ.Θα χρειαστει να το κανω ξανα install οταν βαλω τα αλλα windows??Και αμα το κανω αυτο επειδη το εχω παρει σε cd και δεν ειναι απο steam ο κωδικος που εβαλα στην αρχη δεν θα ειναι ειδη χρεισιμοποιημενος??
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 μπα μην μπεις σε κόπο install πάλι απο την αρχή. Θα έλεγα να κατεβάσεις απο το social club το setup, να το αφήσεις να τρέξει λίγο και μετά να κάνεις paste τα αρχεία που κράτησες (όλο το παιχνίδι δλδ) στο folder που φτιάχνει το κανονικό installation. λογικά θα παίξει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα