xtrmsnpr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 New Update for Grand Theft Auto Online Coming Next Week 3
kostas/88 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 αν δώσω σε φίλο τους κωδικούς μου στο steam να κατεβάσει το gtav και παίζει με το προφίλ μου το online θα έχω κανένα θέμα?? θα μπορώ να το παίζουμε παρέα?? φυσικά όχι την ίδια στιγμή
overpower Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 New Update for Grand Theft Auto Online Coming Next Week Τιποτα σημαντικο, αλλα ερχεται μεγαλο Update το καλοκαιρι απο οτι γραφουν στο changelog.
MaurosPiraths Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 New Update for Grand Theft Auto Online Coming Next Week Εμεις θα ιδρωνουμε για ενα χρυσο τζετ και ο ραντομ χακερ θα εχει 5 :Ρ
vagos456 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 αν δώσω σε φίλο τους κωδικούς μου στο steam να κατεβάσει το gtav και παίζει με το προφίλ μου το online θα έχω κανένα θέμα?? θα μπορώ να το παίζουμε παρέα?? φυσικά όχι την ίδια στιγμή Καλό είναι να μη δίνεις κωδικούς - username γιατί αν θέλει μετά σου αλλάζει κωδικό και κάνει τον λογαριασμό δικό του. Μην εμπιστεύεσαι κανέναν. ( Γενικά μιλάω )
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Να βγάλουν κάνα patch πρώτα και να διώξουν τους χακερς
GiannisWalker Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Παίδες, έχω κολίσει το 61, κάτι %.. δεν μου εμφανίζει καμία αποστολή ή κάτι τέτοιο με michael,franklin μιας και σκότωσα τον trevor..Τι παίζει ? :/
tz3s Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 παιδια τι γινεται?? εχω να παιξω κανα μηνα ονλαιν.. βγαλαν τιποτα καινουριο εκτος απο τα 5-6 heist που ειχαν?
torm23 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Από χθές το απόγευμα δε μπορώ να παίξω καθόλου. Ξεκινάει να φορτώσει το story και κάποια στιγμή κολλάει και μου πετάει το μήνυμα err_gfx_d3d_init Το παιχνίδι έπαιζε κανονικά έως τώρα (έχω παίξει 5-10 ώρες) και το πρόβλημα εμφανίστηκε από το πουθενά, χωρίς να έχω κάνει κάποια αλλαγή στο PC ή να έχω εγκαταστήσει κάποιο καινούργιο πρόγραμμα, drivers κλπ Έχει τύχει και σε κάποιον άλλο; Υπάρχει κάποιος τρόπος να το φτιάξω ή χρειάζεται να το εγκαταστήσω ξανά; Το παιχνίδι είναι αυθεντικό, δεν είναι θέμα κακού crack κλπ
k30taas Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Τι να πω, εγω καθε φορα που κανω φορματ απλα ξεκιναω τον installer, παω μεχρι να ξεκινησει να κατεβαινει, το σταματαω και αντιγραφω τα αρχεια στον φακελο εγκαταστασης. Μετα το ξεκιναω κανονικα απο επιφανεια εργασιας, κατεβαινει συνηθως ενα update 140mb και παιζω κανονικα. Τον installer ΜΗΝ τον κλεινεις κατευθειαν, ασε να τρεξει κανα 1-2 λεπτα μεχρι να το κλεισεις το παραθυρο. Φιλε μου τελικα τα καταφερα, ξαναεβαλα τα windows μεσω ειδωλου εκανα εγκατασταση στον D και το παιχνιδι δουλευει κανονικα,κατι υπηρχε και δημιουργουσε προβλημα, Ευχαριστω πολυ. ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΧΩΡΟΥ ΣΤΟΝ C ΛΟΓΟ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΙΣΚΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ PC.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 διαφορά απο SSD se HDD και τούμπα έχει δεί κανείς;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Κυρίως ο έχων SSD φορτώνει πάντα πιο γρήγορα από τον HDD. Γι' αυτό με περιμένουν πάντα...
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 καλά αν είναι μόνο στο φόρτωμα, έτσι κ αλλιώς κάνει 300 ώρες. για κανένα stutter/performance με ενδιαφέρει περισσότερο. λέω να το πετάξω σε hdd γιατί μου τίγκαρε ο ssd.
Dreyar Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Καλημέρα και καλό μήνα, Τις τελευταίες δύο μέρες έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος στο online lag & framedrops; Γιατί προχτές μετά από 2 ώρες παιχνιδιού στο online είχα τρομερό θέμα με τα fps. Από τα 55 πήγαινα στα 12 με 8 fps. Xτές πάλι μετά απο κάποιες ώρες είχα και από τα δύο.
SlackulatoR Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Μήπως τρέχει κάτι στο background; antivirus ή κάποιο άλλο πρόγραμμα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα