k30taas Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Παιδιά τελικά φόρτωσε το παιχνίδι σήμερα από τα dvd μετά από 4 προσπάθειες. Κάτι άλλο ο ssd μου έχει μείνει με 4 gb και η μπάρα είναι κόκκινη, λέτε να υπάρχει θέμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g8anos Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Υπερβολές... Πάντως το loading ειναι οντως τραγικό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Παιδιά τελικά φόρτωσε το παιχνίδι σήμερα από τα dvd μετά από 4 προσπάθειες. Κάτι άλλο ο ssd μου έχει μείνει με 4 gb και η μπάρα είναι κόκκινη, λέτε να υπάρχει θέμα; Ναι. Οτι μπορεις να διαγραψεις απο ληψεις κτλ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k30taas Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Ναι. Οτι μπορεις να διαγραψεις απο ληψεις κτλ.... τι εννοεις ληψεις? εχω σβησει σχεδόν όλα τα προγράμματα εκτος από κατι μικρα, εχω κανει και εκκαθαριση δισκου κλπ, τι πρόβλημα λες να υπαρχει φαινεται πως δουλευει κανονικα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Γενικα ενα 20% πρεπει να εχεις ελευθερο στον ssd. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Noog Greek Players ελάτε και στο steam group Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k30taas Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Γενικα ενα 20% πρεπει να εχεις ελευθερο στον ssd. χαιρω πολύ!!! τωρα τι γινεται που δεν υπαρχει αυτό!!!! επισης θελω να πω και κατι κουφο, αν από το φακελο που είναι εγκατεστημενο το παιχνιδι αλλαξουμε θεση σε καποιους υποφακελους με αρκετα gb και τους παμε σε άλλο δισκο να τους διαβαζει από εκει θα υπαρχει πρόβλημα? δεν θα παιζει? το εχεις δοκιμασει κανενας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fever25 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 χαιρω πολύ!!! τωρα τι γινεται που δεν υπαρχει αυτό!!!! επισης θελω να πω και κατι κουφο, αν από το φακελο που είναι εγκατεστημενο το παιχνιδι αλλαξουμε θεση σε καποιους υποφακελους με αρκετα gb και τους παμε σε άλλο δισκο να τους διαβαζει από εκει θα υπαρχει πρόβλημα? δεν θα παιζει? το εχεις δοκιμασει κανενας? Αυτό μάλλον να μην το κάνεις! Ψάξε λίγο το θέμα με το χώρο που καταλαμβάνουν τα σημεία αναφοράς... Ρίξε μία ματιά στο google για περισσότερες πληροφορίες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billys322 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Ένα από τα καλύτερα mods... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g8anos Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Μπήκα στο TS αλλα δεν μπορω να κανω join τα channels. Μου λεει insufficient permissions Το δικό μου Nickname: DeusEx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 θα δω αν μπορω να σου δωσω εγω δικαιωματα αλλιως θα σου δωσει ο xtrm,μπαινω και εγω τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k30taas Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 παιδια πως γινεται να παιξω με χειριστηριο? εχω ένα καλο αλλα δεν δουλευει πρεπει να κανεις κατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barca10 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Streamάρει κανείς από steam; Για εμάς που δεν μας έχει έρθει ακόμα η καινούρια κάρτα γραφικών.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k30taas Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) τωρα αρχιζει κατευθείαν στο παιχνιδι, πως γινεται ρε παιδια καθως παιζεις να σταματήσεις και να αλλαξεις τις ρυθμισεις και να ξανασυνεχισεις για να το φερεις στα μετρα του υπολογιστη σου? μολις παταω esc ενώ παιζω με πεταει εξω με ένα σφαλμα, επισης τα χειριστήρια δεν παιζουν όλα θελει μονο καποια συγκεγκριμενα? Επεξ/σία 23 Μαΐου 2015 από k30taas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Ένα από τα καλύτερα mods... Καθυστερημένος ο τύπος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα