Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto V [GTA 5][PC]

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα παιδια επειδη αυτη η αγορα δεν μου εχει ξανατυχει εαν μου στειλουν κωδικο ενεργοποιησης απο το gtv εγω απο που το κατεβαζω?

και ειμαι γενικα φουλ στο παιχνιδι online κλπ?

το λεω μην δεν μπορω να παιξω κλπ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλησπερα παιδια επειδη αυτη η αγορα δεν μου εχει ξανατυχει εαν μου στειλουν κωδικο ενεργοποιησης απο το gtv εγω απο που το κατεβαζω?

και ειμαι γενικα φουλ στο παιχνιδι online κλπ?

το λεω μην δεν μπορω να παιξω κλπ

Αν το παρεις απο steam, κατεβαζεις κανονικα απο steam. Αν το παρεις απο αλλου, τοτε θα μπεις στο social club και θα κανεις την ενεργοποιηση και θα κατεβασεις το Installer.

• Like 1

Καλά εσύ συνέχισε έτσι,  και σε βλέπω να μένεις από ... απουσίες!

Άλεξ ο απουσιολόγος μας. :P

Λοιπόν τέλος οι δικαιολογίες.

Απουσίες λόγω witcher ή άλλων παιχνιδιών θα θεωρούνται αδικαιολόγητες.

Στρωθείτε στο παιχνίδι γιατί βρισκόμαστε και σε περίοδο πανελλήνιων εξετάσεων gta.

Σήμερα θα εξεταστείτε στο 5ο heist. :-P

• Like 3

• Moderators

Λοιπόν τέλος οι δικαιολογίες.

Απουσίες λόγω witcher ή άλλων παιχνιδιών θα θεωρούνται αδικαιολόγητες.

Στρωθείτε στο παιχνίδι γιατί βρισκόμαστε και σε περίοδο πανελλήνιων εξετάσεων gta.

Σήμερα θα εξεταστείτε στο 5ο heist. :-P

Κύριε καθηγητά,

έχω ακούσει ότι κάποιοι κλέβουν χρησιμοποιώντας Kuruma και όχι τις μηχανές, αληθεύει; :P

• Like 1

Κύριε καθηγητά,

έχω ακούσει ότι κάποιοι κλέβουν χρησιμοποιώντας Kuruma και όχι τις μηχανές, αληθεύει; :P

Δεν ξέρω τι εννοείτε κύριε, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι είστε αυθάδης! 

Επομένως για να βάλετε μυαλό , θα γράψετε δεκαπέντε φορές τη φράση:

"Δεν θα ξαναοδηγήσω δικάβαλο εάν δεν μάθω σε ποιο βουνό πρέπει να στρίψω"...

Άντε γιατί πολύ αέρα πήραν κάποιοι εδώ μέσα! 

• Like 3

Καλησπέρα Παιδιά, το έχω κατεβάσει για τσεκάρισμα από το γνωστό site με το καράβι. Σε αυτή την έκδοση [R.G. Mechanics] Grand Theft Auto V λίγο μετά τα πρώτα πιστολίδια με πετάει στο ΙΔΙΟ σημείο. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει στο τι φταίει; Δεν νομίζω να είναι θέμα hardware gtx 970m έχω...

Ευχαριστώ Πολύ 

Καλησπέρα Παιδιά, το έχω κατεβάσει για τσεκάρισμα από το γνωστό site με το καράβι. Σε αυτή την έκδοση [R.G. Mechanics] Grand Theft Auto V λίγο μετά τα πρώτα πιστολίδια με πετάει στο ΙΔΙΟ σημείο. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει στο τι φταίει; Δεν νομίζω να είναι θέμα hardware gtx 970m έχω...

Ευχαριστώ Πολύ 

To βρήκα θέλει αυτό το update patch για όσους έχουν το ίδιο πρόβλημα   3DMGAME Grand Theft Auto V Update 3(v1 0 335 2) and Crack v4 3DM

παιδια μολις αγορασα και εγω το παιχνιδι για τον γιο μου (και λιγο για μενα εννοείται) από το you , και δυστυχως στο 3ο cd σταματάει και βγαζει ένα μηνυμα σφαλματος!!!! δυο φορες το εκανα το ιδιο πραγμα. μετα σου λενε αγορασε το.....!!!!! τι κανουμε τωρα?

Αν εχει καποιο προβλημα το δισκακι το πας πισω.Αν δεν θες να ασχοληθεις η βαριεσαι κτλ,το κατεβαζεις απο social club και παιζει μια χαρα αλλα ειναι 60 γιγα κατεβασμα

Αν εχει καποιο προβλημα το δισκακι το πας πισω.Αν δεν θες να ασχοληθεις η βαριεσαι κτλ,το κατεβαζεις απο social club και παιζει μια χαρα αλλα ειναι 60 γιγα κατεβασμα

για εξηγησε μου φιλε μου γιατι δεν ξερω, μπορω να το κατεβασω και να βαλω το serial που εχει στο κουτι και όλα οκ? αν ναι μου λες σε παρακαλω πως γινεται? και εκτος αυτου μπορω να το γυρισω πισω εφόσον εχει πρόβλημα το 3ο δισκακι? ασχετα αν το κατεβασω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...