drachilles Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 καλησπερα πειτε μου καποιος οποιος ξερει να με βοηθησει ποιες ειναι οι βελτιστες ρυθμισεις στα γραφικα με amd εχω amd 6990! και i7 980x 12 gb ram εννοειται προτοτυπο το game...... προσπαθω να το κανω να τρεχει φυσιολογικα.... κανεις ρε παιδια....????
aekoupoli Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Μπορεις να το βαλεις defaulτ που διαλεγει το παιχνιδι τις καλυτερες ρυθμισεις για σενα.Αλλιως κοιτα και στις προηγουμενες σελιδες,τοσα εχουν γραψει για ρυθμισεις κτλ
Moderators Praetorian Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Μέλος Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 κανεις ρε παιδια....???? Ποια έκδοση των amd drivers έχεις; Οι 15.4 beta (οι πιο πρόσφατοι, αν και beta) είναι υποτιθέμενα (το επιβεβαιώνουν και μέλη εδώ) βελτιστοιποιημένοι για το GTA V. Κατά τα άλλα μπορείς να δοκιμάσεις την πρόταση του aekoupoli και να παίξεις με τις ρυθμίσεις ξεκινώντας από τις default.
drachilles Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Μπορεις να το βαλεις defaulτ που διαλεγει το παιχνιδι τις καλυτερες ρυθμισεις για σενα.Αλλιως κοιτα και στις προηγουμενες σελιδες,τοσα εχουν γραψει για ρυθμισεις κτλ μα ψαχνω και εχω μπερδευτει Ποια έκδοση των amd drivers έχεις; Οι 15.4 beta (οι πιο πρόσφατοι, αν και beta) είναι υποτιθέμενα (το επιβεβαιώνουν και μέλη εδώ) βελτιστοιποιημένοι για το GTA V. Κατά τα άλλα μπορείς να δοκιμάσεις την πρόταση του aekoupoli και να παίξεις με τις ρυθμίσεις ξεκινώντας από τις default. εχω 14.5 τους ειχα βαλει και τα ιδια παλι! εκει που πηγαινε μια χαρα κολαγε!
gavros10 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Τέλος τα heists, τι να κάνεις στο online τώρα ; Οκ, έχει κάποια πραγματάκια αλλά μέχρι να βάλουν κι' άλλα heists θεωρώ ότι δεν αξίζει. Ρε μεγα τρολλ απαντα μου λιγο, Στο social τι username εχεις; Μαζι εχουμε παιξει; Teamspeak εχεις; Heist ειπαν οτι δεν θα βγαλουν για αρκετο καιρο ακομα αλλα θα εμπλουτισουν το online με αλλα πραγματα. Θα κανουμε οτι εκαναν και console gamers εδω και 2 χρονια γιατι μην ξεχνας οτι πριν λιγους μηνες βγηκαν τα heist. 1o μερος της ερωτησης. Αν απαντησεις σωστα θα προχωρησω και 2ο μερος 2
MultiDoc Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Πάντως χθες βραδυ μπήκα κι εγώ πρώτη φορά στο online κομπλέ με team speak με τα παιδιά απο το Crew εδώ, και πρέπει να πω ότι πέρασα τέλεια. Θα προσπαθώ να το κάνω όσο συχνότερα μπορώ ( αν και με οικογένεια απο πίσω οι ώρες είναι δύσκολες) αλλα η διασκέδαση είναι απίστευτη όπως και τα παιδιά που είναι πολύ εντάξει και υπομονετικοί να βοηθήσουν νου παλιά αν και του λόγου μου. Τα λέμε πάλι απόψε!!! 4
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Τελικά μαζεύτηκαν τα παιδιά για το φαΐ στην Κρήτη ή όχι; (και μάλλον θα λείπω σήμερα, οπότε δεν θα έχετε την τρομερή - - οδήγησή μου στο πλευρό σας) 3
kataramenos32 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 καλησπέρα.. Προσπαθώ τόση ώρα - με keyboard παίζω - να επιλέξω τις sticky bombs ενώ είμαι μέσα σε αμάξι, και μου βγάζει μόνο πιστολάκια και micro-smg.. ενώ έχω πάνω μου και grenades και sticky bombs... Βοήθεια.. Γύρισε την ροδέλα του ποντικιού προς τα πάνω για να αλλάξει όπλα
xtrmsnpr Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Τελικά μαζεύτηκαν τα παιδιά για το φαΐ στην Κρήτη ή όχι; (και μάλλον θα λείπω σήμερα, οπότε δεν θα έχετε την τρομερή - - οδήγησή μου στο πλευρό σας) και γω θα λείπω σήμερα,ίσως όμως σκάσει μούρη η δική μου κοπελα,αλλά ντρέπεται να μιλάει στο mic 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 και γω θα λείπω σήμερα,ίσως όμως σκάσει μούρη η δική μου κοπελα,αλλά ντρέπεται να μιλάει στο mic Αν ακούσει και τις άλλες, θα μιλήσει. (το έλεγα εγώ ότι θα ξεκινήσει all-female crew έτσι όπως πάει) 2
aekoupoli Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Ωχ ωχ μαζευεται γυναικειο crew τελικα.Δικιο εχει ο ghost
gavros10 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Πωωω. Στο τελος για να ειμαστε μελη θα πρεπει να δηλωσουμε σε ειδικο εντυπο οτι ειμαστε σε μακροχρονια σοβαρη σχεση που να αντεχει τις κακουχιες του gta v online. Μπορει να παιδια στην κρητη να μην εψησαν λογω εκτακτης ανατροπης δεδομενων αλλα θα ψησω εγω Καλη ορεξη! 4
mastixas Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Εγώ αρχίζω και ανησυχω.. Η δικιά μου τη μια μαζεύει τριαντάφυλλα και μου κανει την ευαίσθητη και γεμάτη αισθήματα και την αλλη εκτελεί εν ψυχρώ ατομα στο GTA βρίζοντας και καταργιώντας όποιον βρεθεί μπροστά της.. Υπάρχει θέμα! 6
liakjim Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Είναι φυσιολογικό, που μετά από 4 ώρες το βαρέθηκα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα