seithan Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Μια χαρά είναι η οδήγηση. Όσο sim και όσο arcade χρειάζεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cowboy Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Άθλια είναι η οδήγηση, χειρότερη δεν θα μπορούσε να είναι. Tο GTA IV είχε καλυτερα driving mechanics. Αλλά θα φτιαχτεί με ενα mod, κάτι που το περιμένω πολύ, καθώς τωρα το free roaming με αμάξι ή μηχανή είμαι τελείως ανούσιο και βαρετό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlackulatoR Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trayban Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 η οδηγηση και τα physics του παιγνιδιου ειναι απλα τραγικα,οπως και η μουσικη του(πρωτακουστα πραματα για gta) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 H μουσική γαμεί! Έχει και suicidal tendencies! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Για τη μουσική συμφωνώ, νομίζω πως έχει το πιο αδύναμο soundtrack της σειράς και σα σύνολό του μετριότατο. Για μένα Vice City = τέλειο San Andreas = πάρα πολύ καλό και ταιριαστό αλλά ως εκεί GTA IV = συμπαθητικό, με μερικές καλές στιγμές (Ράδιο Μόσχα ) και In the air tonight όταν περνάς πάνω από γέφυρα τη νύχτα (και ωραίος τζαζ σταθμός) αλλά ως εκεί GTA V = μετριότατο ως κάτω του μετρίου. Επίσης όσο πάνε βάζουν και περισσότερα κομμάτια οπότε και τα αξιοπρόσεκτα χάνονται και το πράγμα γίνεται ασύνδετο. Ουκ εν τω πολλώ το ευ, πραγματικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Υποτίθεται είναι ένα ραδιόφωνο μιας μεγαλούπολης. Πρέπει να έχει πολύ μεγάλη ποικιλία. Προσωπικά το 1ο πράγμα που κάνω μόλις μπαίνω στο αμάξι είναι να κλείσω το ράδιο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Περί τεχνικών προβλημάτων & performances παιχνιδιών Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlgeor Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Εχθές η βραδιά ήταν περιπετειωδης.. Μετά από βόλτες στο αεροδρόμιο, και την στιγμή που έφτασα σε ένα αεροπλάνο, ένας άλλος έμπαινε από την άλλη πλευρά.. Τον σκότωσα και πήρα εγώ το αεροπλάνο.. Έτυχε αυτός να είναι μέλος ενός άλλου crew και άνοιξε βεντετα με αποτέλεσμα να με κυνηγάει ασταμάτητα όλο το crew με bounties και με απειλές κλπ lol... Κατέληξα να πάω για ψώνια για να αποφύγω συνεχείς σκοτωμους... Οι αγορές μου ήταν ένα διαμέρισμα στους ακριβους πύργους, μια hayabusa και ένα σπορ αμάξι.. Ελπίζω να μην με κυνηγαν για μέρες ακόμη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Εγω δεν ηξερα οτι το ελικοπτερο απο pegasus μπορουν να το παρουν ανετα αλλοι παιχτες οποτε παραγγελνω το savage για την los santos connection, μπαινει ενας αλλος απο την ομαδα μεσα και λεω οκ θα τον βγαλω με το interaction menu και τοτε καταλαβα οτι δεν γινεται. Μετα ειχε παρει το ελικοπτερο μου και απλα μου εστελνε μηνυματα η pegasus οτι το εκλεψαν κτλπ.. Γελασα αρκετα μπορω να πω αλλα θελει προσοχη στα missions γιατι μερικοι αν καταλαβουν οτι καλεις ελικοπτερο τρεχουν να στο αρπαξουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Grand Theft Auto V – Mod Completely Removes Chromatic Aberration 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nektarios_rs Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Άθλια είναι η οδήγηση, χειρότερη δεν θα μπορούσε να είναι. Tο GTA IV είχε καλυτερα driving mechanics. Αλλά θα φτιαχτεί με ενα mod, κάτι που το περιμένω πολύ, καθώς τωρα το free roaming με αμάξι ή μηχανή είμαι τελείως ανούσιο και βαρετό. η οδηγηση και τα physics του παιγνιδιου ειναι απλα τραγικα,οπως και η μουσικη του(πρωτακουστα πραματα για gta) Υπάρχουν ήδη αρκετά mods για αυτό: https://www.gta5-mods.com/vehicles Bonus: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Με το συστημα μου τρεχω τα παντα στο ultra εκτος απο msaa που ειναι στο χ2. Αξιζει να ασχοληθω με το vsr και αν ανεβασω αναλυση? Τωρα παιζω στα 30-40 fps και ειναι smooth. Δεν εχω καποιο ειδους stutter. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Με το συστημα μου τρεχω τα παντα στο ultra εκτος απο msaa που ειναι στο χ2. Αξιζει να ασχοληθω με το vsr και αν ανεβασω αναλυση? Τωρα παιζω στα 30-40 fps και ειναι smooth. Δεν εχω καποιο ειδους stutter. 1080p παίζεις; Αν ναι, καλύτερα άσε το εκεί και δεν θα έχεις πρόβλημα. Αν ανέβεις ανάλυση (πχ1440p) θα πρέπει να βγάλεις το MSAA που έχεις. Αν χρησιμοποιείς και το reshade που σου τρώει και αυτό frames, θα είσαι και κάτω από 28 σε πολλές περιπτώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Moderators Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 11 άτομα στο TS σήμερα, ρεκόρ; 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα