kanadesu Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Το story αξίζει ή πας κατευθείαν online? Μετά το story υπάρχει gtaVI για τους περισσότερους,αν και θα σου πρότεινα να εξερευνήσεις τον κόσμο.Αφού τα κάνεις αυτά πάς και στο online που είναι πιό χαλαρή φάση. και πως θα πυροβολω χωρις να στοχευω ? θα λοκαρει αυτοματα; Θές να σου κρατάμε και το όπλο?!Mα φυσικά και θα στοχεύεις μόνος όπως κάνουμε σε όλα τα gta όταν οδηγάμε. Απλά δεν γίνεται να οδηγάς και να πυροβολείς με τον τρόπο αυτόν που σε ξεκινά στις next gen και πρέπει να το ρυθμίσεις όπως ήταν στα προηγούμενα.
Silverage Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Ξερετε τι ειναι αυτο το μηνυμα? Κόλησαν οι drivers της κάρτας γραφικών. Κάνε τους επανεγκατάσταση.
kostzak Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 εχω ενα προβλημα στην αρχη του παιχνιδιου οταν ειμαι στην φαση που αντιμετωπιζω την αστυνομια και πατησω to q για να μπω σε cover το παιχνιδι κρασαρει εχω δοκιμασει τα παντα
k_skidrow Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 εχω ενα προβλημα στην αρχη του παιχνιδιου οταν ειμαι στην φαση που αντιμετωπιζω την αστυνομια και πατησω to q για να μπω σε cover το παιχνιδι κρασαρει εχω δοκιμασει τα παντα αν δεν ειναι αυθεντικο το παιχνιδι ειναι γνωστο το προβλημα.
jim777 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 εχω ενα προβλημα στην αρχη του παιχνιδιου οταν ειμαι στην φαση που αντιμετωπιζω την αστυνομια και πατησω to q για να μπω σε cover το παιχνιδι κρασαρει εχω δοκιμασει τα παντα Δοκίμασε να το αγοράσεις. 2
k_skidrow Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 ε ναι,εχει πεσει στα 39 ευρω το παιχνιδι. και χανεις ολη την πλακα του online. 1
seithan Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Αγόρασα σήμερα τη retail έκδοση του παιχνιδιού, το εγκατέστησα κανονικά και ξεκινώντας ανοίγει το Social Club και προσπαθεί να κατεβάσει το day one patch των 5GB. Το πρόβλημα είναι πως η ταχύτητα είναι πολύ χαμηλή, παίζει μεταξύ 30 και 150kbps και μέσα σε μισή ώρα κατέβασε μόλις 120MB. Το χειρότερο είναι πως όσο κατεβάζει δε μπορώ να κάνω απολύτως τίποτα στο ίντερνετ. Υπάρχει τρόπος να κατεβάσω τα αυθεντικά αρχεία του παιχνιδιού για να τα περάσω στο install directory χειροκίνητα; Κάνα τορρεντ ίσως; Να σου απαντήσω για το πρόβλημα του downloads/torrents και η σχέση τους με το router. Είναι απλά τεράστια. Τσέκαρε προς TP-Link *W8968 (35€) για φθηνή λύση, δεν θα αντιμετωπίζεις προβλήματα απο εκεί κ μέτα, είτε είσαι σε full speed σε download/torrent είτε όχι.
SlackulatoR Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Mod για να μπαίνετε σε διάφορα μέρη που έχουν κλειστές πόρτες: https://www.gta5-mods.com/scripts/open-all-interiors Επίσης, flood mod Επεξ/σία 9 Μαΐου 2015 από SlackulatoR 1
seithan Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δοκίμασα και στα 4.5κ να δώ εάν έχει απόδοση το παιχνίδι και έχει, κρατάει ευκολότερα υψηλό FPS αλλά και πάλι έχει drops. Η κάρτα γραφικών κοιμάται όπως πάντα, οι πυρήνες της CPU είναι στο full. http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/32993531152793007/1158050E1F0C7BB863598482161C1CCDFECEA121/
noFEARgr Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 να ρωτησω , υπαρχει περιπτωση να φαμε κανα ban με τα παραπανω mods ;
shadowlike Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Παιδιά παίζει να παίξουμε κάνα online game απόψε? Μπορω να μπω teamspeak (name:sayonara41) αλλά δεν μπορώ να μιλάω γιατί θα κοιμάτε το μωρό. Ειμαι καλός στο να ακολουθω εντολες όμως 1
Prospector8 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δοκίμασα και στα 4.5κ να δώ εάν έχει απόδοση το παιχνίδι και έχει, κρατάει ευκολότερα υψηλό FPS αλλά και πάλι έχει drops. Η κάρτα γραφικών κοιμάται όπως πάντα, οι πυρήνες της CPU είναι στο full. http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/32993531152793007/1158050E1F0C7BB863598482161C1CCDFECEA121/ Οι κάρτες θα κοιμούνται λογικα λογο του Vsync, αν ειχες ανοιχτό.
gavros10 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 να ρωτησω , υπαρχει περιπτωση να φαμε κανα ban με τα παραπανω mods ; Παιζει... Η rockstar επισημα εχει πει οτι η χρηση των mods στο single player δεν την ενοχλουν αλλα καποιοι παικτες συνεχιζουν να λενε οτι εφαγαν ban επειδη εβαλαν τετοια mod στο single. Εγω δεν βαζω ακομα.
SlackulatoR Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Παιζει... Η rockstar επισημα εχει πει οτι η χρηση των mods στο single player δεν την ενοχλουν αλλα καποιοι παικτες συνεχιζουν να λενε οτι εφαγαν ban επειδη εβαλαν τετοια mod στο single. Εγω δεν βαζω ακομα. Rockstar says you won't be banned for using GTA 5 single-player mods http://www.pcgamer.com/rockstar-says-you-wont-be-banned-for-using-gta-5-single-player-mods/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα