shadowmann Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 εγώ ότι και να δοκίμασα άκρη δεν έβγαλα. άλλες φορες παίζει κομπλέ και άλλες κάθε 1-2 δευτερόλεπτα έχω frame drops ακόμα και στο 1 fps... μου έχει σπάσει πραγματικά τα νεύρα. και όλα αυτά χωρίς να έχω πειράξει ούτε ρυθμίσεις ούτε drivers. δεν μπορώ να καταλάβω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greekz Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Παιδια εκτος απο nuuveum που αλλου μπορω να το βρω στα 30 ευρω γιατι δεν ειναι διαθεσιμο στο nuuvem? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IronBacteria Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 με η χωρις oc,εχω artifacts...εχετε και εσεις εκτος απο τον αγαπητο @overpower ?(amd εχω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Αγόρασα σήμερα τη retail έκδοση του παιχνιδιού, το εγκατέστησα κανονικά και ξεκινώντας ανοίγει το Social Club και προσπαθεί να κατεβάσει το day one patch των 5GB. Το πρόβλημα είναι πως η ταχύτητα είναι πολύ χαμηλή, παίζει μεταξύ 30 και 150kbps και μέσα σε μισή ώρα κατέβασε μόλις 120MB. Το χειρότερο είναι πως όσο κατεβάζει δε μπορώ να κάνω απολύτως τίποτα στο ίντερνετ. Υπάρχει τρόπος να κατεβάσω τα αυθεντικά αρχεία του παιχνιδιού για να τα περάσω στο install directory χειροκίνητα; Κάνα τορρεντ ίσως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 μονο σε μενα φαινεται οταν παιζεις με κοντρολλερ και εισαι σε αμαξι και πας να στοχευσεις με οπλο εν ωρα οδηγησης ειναι καπως περιεργα τα κουμπια για να πυροβολησεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Εμένα το μόνο περίεργο που μου είχε φανεί στο mapping των buttons στο game είναι το handbrake και το cover μέσα στο αμάξι όταν είναι σταματημένο. Δηλαδή έχει by default το handbrake στο RB και το άλλο στο A. Ευτυχώς έχει την επιλογή του alternate handbrake το οποίο βάζει το ένα στην θέση του άλλου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 το handbrake μπορω να πω ειναι βολικο,αφηνεις γκαζι πατας LB και ολα φευγουν απατο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanadesu Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 μονο σε μενα φαινεται οταν παιζεις με κοντρολλερ και εισαι σε αμαξι και πας να στοχευσεις με οπλο εν ωρα οδηγησης ειναι καπως περιεργα τα κουμπια για να πυροβολησεις; Άλλαξε τις ρυθμίσεις ώστε αντί να στοχεύεις να πυροβολείς κατευθείαν ενώ οδηγάς,Κανονικά στο xbox 360 έτσι ήταν αλλά στις next gen κονσόλες και pc το αλλάξανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 και πως θα πυροβολω χωρις να στοχευω ? θα λοκαρει αυτοματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Moderators Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 No new GTA Online Heists anytime soon, Rockstar says 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 με η χωρις oc,εχω artifacts...εχετε και εσεις εκτος απο τον αγαπητο @overpower ?(amd εχω) Δεν ξερω αν σου εχει δωθεο λυση, αλλα εκτος απο τα Latest drivers, το παιζω se compatibility mode για win8, εγω εχω win 10. Πλεον ολα στο very high/ultra χωρις να επηρεαζεται το smoothness... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastixas Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Χθες στο ονλαιν με το κρου: ένα απλό ραντεβού στο στο αεροδρόμιο για μια απλή και "χαλαρή" βολτουλα, κατέληξε σε ελεύθερη πτώση στη κορυφή του ψηλότερου βουνού, λήψη σελφις, πτώση με αλεξίπτωτα στις γραμμές του τρένου, βόλτα με το τρένο, φόρτωμα αυτοκινήτων στο τρένο, δολοφονία του οδηγού του, κυνηγητό στη πόλη και πολλά αλλά.. Τί θα λέγετε απόψε για λίγο "χαλαρό" golf? 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 No new GTA Online Heists anytime soon, Rockstar says Πρέπει να βάλουν πιο πολλά πάντως, σύντομα. iCEnhancer Creator Shares Screenshots from His First Mod for GTA V (Timecycle Mod) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 σήμερα θα μπώ και γώ, χθες δεν με έβαζε στο session Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fever25 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Χθες στο ονλαιν με το κρου: ένα απλό ραντεβού στο στο αεροδρόμιο για μια απλή και "χαλαρή" βολτουλα, κατέληξε σε ελεύθερη πτώση στη κορυφή του ψηλότερου βουνού, λήψη σελφις, πτώση με αλεξίπτωτα στις γραμμές του τρένου, βόλτα με το τρένο, φόρτωμα αυτοκινήτων στο τρένο, δολοφονία του οδηγού του, κυνηγητό στη πόλη και πολλά αλλά.. Τί θα λέγετε απόψε για λίγο "χαλαρό" golf? Μα δεν ντρεπόσαστε καθόλου δηλαδή; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα