Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto V [GTA 5][PC]

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα γινεται στο μελλον με κανα patch η μπα;; νομιζω στο iv γινοταν...

Μάλλον όχι.

We absolutely love being able to push the boundaries of what can be done in a dynamic online world like GTA Online, but certain things are not technically possible right now and this is one of them. Unfortunately, there is no technical way that we could enable players to play in the same lobby with one another across different types or generations of game consoles. It is also impossible to enable PC players to join console-based lobbies.

http://www.rockstargames.com/newswire/article/52366/asked-answered-gtav-first-person-experience-online

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπέρα παιδιά και από εμένα.Έχω τα Minimum requirements για το GTA V αλλά έχω το εξής θέμα όποιος μπορεί ας με βοηθίσει. Έχω προχωρήσει πολλές  αποστολές όμως τώρα σε καμία δυο αποστολές όταν αρχίζει το πιστολίδι το game σταματάει να ανταποκτρίνεται τι πρόβλημα υπάρχει.Σας ευχαριστώ πολύ.

αν δε το έχεις αυθεντικό τότε είναι σύνηθες να κρασάρει όταν πυροβολείς μέσα από αυτοκίνητο (και όταν κρύβεσαι-στις μάχες με q). Οπότε απλά δε το κάνεις.

Αν το έχεις αυθεντικό, τότε δε ξέρω τι φταίει.

Δεν μου αρέσουν αυτα τα mods. Πάνω που έχω πιστέψει πως είμαι badass και καθαρίζω όλη την πόλη άμα ξυπνήσω στραβά, μου χαλάνε τον ρεαλισμό! :P

Τα drivers 15.4 της amd (beta) Που ειναι optimised για gtav, μου εφτιαξαν τα stutters αλλα εμφανιζουν artifacts (γραμμες στον ουρανο κτλ...)

Το προτιμω ετσι μιας και κρατανε αυτα για 1-2 δευτερολεπτα και σε ορισμενα σημεια της πολης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...