Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto V [GTA 5][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάνε παράπονα στην Nvidia που έχει βγάλει τόσες μεθόδους AA για να έχει άλλο ένα χαρτί marketing να πετάει όποτε θέλει ;)

Απ´οτι φαινεται πιο πολυ αγχος δημιουργεί παρα σας αφήνει να ευχαριστηθητε το παιχνίδι.

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχει πολλά settings το game πράγμα πολύ θετικό. Έχουμε πει ποια settings πάνω κάτω καθορίζουν το perfomance και ποια όχι τόσο ή καθόλου.

Αυτά που τρώνε πραγματικά πολύ είναι ότι setting υπάρχει στα advanced Graphics και το Grass Quality στα Graphic Settings. Για όσους έχουν gtx 780(και άνω) ή ανάλογη amd gpu , αυτά είναι που τρώνε και φυσικά το MSAA/TXAA.

Είναι και που θέλετε να παίζετε ρε σεις και φυσικά σε τι ανάλυση. Σε τέτοιο game και 40 και 45 δέχομαι ως μέσο όρο fps. Σε first person από την άλλη, θέλω οπωσδήποτε 60αρι.

Για 60αρι στο gta με όλα κουμπωμένα στα ultra ξεχνάτε τα ultra με single gpu. Απλά δεν γίνεται.

Κατεβάστε κανένα setting δεν είναι ντροπή. Το grass quality ας πούμε που μας τρώει 10+ frames στο ultra βάλτε το στο very high. Δεν θα χάσετε τίποτα σπουδαίο οπτικά. Έχει σκιές ουσιαστικά στο ultra το χορτάρι για αυτό του -αμά τα ράμματα.. Επίσης βάλτε τα softest shadows που (για μένα) είναι πολύ καλύτερο του PCSS και στοιχίζει λιγότερο.

Το reshade επίσης τρώει 5+ frames αναλόγως την περίπτωση οπότε αν το προτιμήσετε και η gpu σας δεν την παλεύει αναγκαστικά ρίχνετε και άλλα settings.

Έπειτα από άπειρα τεστ στο σύστημα μου, εγώ σε αυτά κατέληξα καθώς αν μειώσω κάτι άλλο εκτός του grass quality , PCSS και Extended Shadows Distance, γίνεται αμέσως αντιληπτό στο μάτι μου.

MFAA αναγκαστικά γιατί το game έχει πολύ alising και jaggies.

post-250036-0-54501400-1430781014_thumb.png

post-250036-0-24670300-1430781062_thumb.png

post-250036-0-12131600-1430781117_thumb.png

post-250036-0-31442300-1430781156_thumb.png

post-250036-0-11436900-1430781234_thumb.png

post-250036-0-52497300-1430781298_thumb.png

Δημοσ.

A, B ή C? Όσοι δεν κατάλαβαν ΜΗΝ googlάρουν γιατί θα φάνε spoiler.

Εγώ διάλεξα C,

RIP Devin. NOT

Σοβαρά τώρα ποιος θα διάλεγε το a η το b?

Δημοσ.

Με 980 και grass very high (όχι ultra), 1080p, MSAA 2x ή 4x + MFAA μαζί με FXAA (χωρίς TXAA) και soft shadows (όχι PCSS).. κρατάει (όλα τα άλλα maxed) η κάρτα πάνω από 38/40 καρέ;

Δημοσ.

Okay, thanks. Όταν μπορέσω επιτέλους και καθίσω σαν άνθρωπος να φάω κανένα πεντάωρο στο παιχνίδι, θα πω και πως τρέχει.

Από τότε που βγήκε έχω παίξει 15' :Ρ

Καλημέρα!

Δημοσ.

Όταν έλεγα εγώ ότι η PC έκδοση είναι τίγκα στο dithering..Μέχρι και στην κίνηση του χαρακτήρα το βλέπεις ή όταν οδηγάς..Εκτός αυτού, ο ουρανός είναι ένα χάλι και μισό, ξεχωρίζεις τις διαβαθμίσεις στο χρώμα με γραμμές a.ka color banding. Και από ότι διάβασα αυτό το έκαναν για να τρέχει καλύτερα στις κονσόλες μιας και αυτές το έχουν.

Δημοσ.

Όταν έλεγα εγώ ότι η PC έκδοση είναι τίγκα στο dithering..Μέχρι και στην κίνηση του χαρακτήρα το βλέπεις ή όταν οδηγάς..Εκτός αυτού, ο ουρανός είναι ένα χάλι και μισό, ξεχωρίζεις τις διαβαθμίσεις στο χρώμα με γραμμές a.ka color banding. Και από ότι διάβασα αυτό το έκαναν για να τρέχει καλύτερα στις κονσόλες μιας και αυτές το έχουν.

Εδώ χαμηλώνεις settings ή DX έκδοση και δεν κερδίζεις frames...κλασικό φαινόμενο στα περισσότερα ports.

Δημοσ.

Γιατί οπτικά διαφέρει πολύ το παιχνίδι αν χαμηλώσεις τις ρυθμίσεις ; Κανονικά το Low με το Ultra θα έπρεπε να 'ναι η μέρα με τη νύχτα, άλλο παιχνίδι να βλέπεις στην πρώτη περίπτωση και άλλο στη δεύτερη. Αλλά αυτά είναι περασμένα μεγαλεία(Crysis 2007).

Δημοσ.

#off-topic

Όχι ρε Psycho! Τι είπες τώρα! Μου θύμισες το pc μου το παλιό που φορούσε μια AX 1650 pro Asus 256MB με έναν Pentium 4 και πέρασα Crisis όλα low το παιχνίδι. Έκανα αναβάθμιση σε 9600GT 1GB (ddr3 xD) και κάθε ένα setting που πήγαινε πάνω, έκανε διαφορά!

Αυτά ήταν games! Σεβασμός στον καταναλωτή!

Δημοσ.

πολυ ωραιο το game αλλα μου εχουν σπασει τα νευρα να βρω optimal settings ,εχω frame drops και stuttering πολλες φορες.

αν καποιος εχει gtx 760 2 gb και παιζει σε 1200p ας κανει εναν κοπο να μου στειλει σε πμ τις ρυθμισεις .κοντευω να τελειωσω το story και προκοπη δεν εχω δει  

Δημοσ.

^ δοκίμασες τις 'βέλτιστες' από Nvidia Experience;

ναι και εχει φουλ ''πριονακια'' στις ακρες (οχι antialising μαλλον) και χτυπητες ασπρες γραμμες

Δημοσ.

Καλά αυτό μόνο με 4x msaa και πάνω φεύγει...

Έχει να κάνει και με την μέθοδο του drawing distance της μηχανής του παιχνιδιού.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...