Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto V [GTA 5][PC]

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα σηκώνει MSAA x4 και να* βάλω FXAA και ανοίγω και MFAA. Δηλαδή το TXAA off. Ταιριάζουν τα settings, έτσι;

Επεξ/σία από MSSB
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εμένα σηκώνει MSAA x4 και βάλω FXAA και ανοίγω και MFAA. Δηλαδή το TXAA off. Ταιριάζουν τα settings, έτσι;

Με 2xMSAA + MFAA + FXAA είναι πολύ καλό το οπτικό αποτέλεσμα και με σχετικά μικρό κόστος σε frames. Δεν νομίζω ότι χρειάζεσαι παραπάνω.

Ρε παιδιά διαβάζω εδώ για MFAA, ΤXAA. Ίσως να είναι χαζή η ερώτηση μου αλλά που τα ενεργοποιείτε όλα αυτα; Εμένα μέσα στο παιχνίδι έχει μόνο το FXAA και MSAA.

Ρε παιδιά διαβάζω εδώ για MFAA, ΤXAA. Ίσως να είναι χαζή η ερώτηση μου αλλά που τα ενεργοποιείτε όλα αυτα; Εμένα μέσα στο παιχνίδι έχει μόνο το FXAA και MSAA.

Είναι για Nvidia κάρτες αυτά.

Ααα οκ ευχαριστώ παλιόφιλε :P . Και μια ακόμη αν και την είχα ξανα κάνει απλά έτσι όπως ανέβασα τις φώτο δε τις κατέβαζε κανείς και λογικό  :P
Ξέρει κανείς απο πού προέρχονται αυτά εδώ στις εικόνες

http://prntscr.com/71dnwv
http://prntscr.com/71dstp

Είναι πολύ εκνευριστικά.

Αν το έχει πήξει στο AΑ τύπου MSAA x4 και άνω, και με το grass quality στο ultra, λογικό είναι ούτε 40fps να μην πιάνει.

60αρι μονο με sli στο gta σε αυτά τα settings.

Σου είχαμε πει ότι θες SLI GTX 980 για 60άρι.

Οποτε καλα λεω κ@λοπαιχνιδο.

Τουλαχιστον φενεται ομορφο και σε high ρυθμισεις...αλλα μου κανουν εντυπωση οι απαιτησεις του παιχνιδιου,οσο να ναι ειναι και αυτο αλλο ενα port.

Οποτε καλα λεω κ@λοπαιχνιδο.

Τουλαχιστον φενεται ομορφο και σε high ρυθμισεις...αλλα μου κανουν εντυπωση οι απαιτησεις του παιχνιδιου,οσο να ναι ειναι και αυτο αλλο ενα port.

ουτε καν.

Δεν ξέρετε ούτε εσείς τι λέτε εδώ μέσα με το AA ,συζητώ με τόσα παιδιά στο φόρουμ και ο καθένας προτείνει διάφορα combos,δηλαδή ο ένας λέει μόνο fxaa(θα φάς καλή θολούρα αν παίζεις έτσι),άλλος msaa x2 μονο ,άλλος msaa x2 μαζί με fxaa,άλλος μην βάλεις fxaa και άσε το mfaa μαζί με το msaa και γενικά διάφορα.Κανένας δεν έχει δώσει μία λογική απάντηση και μου φαίνεται παράξενο γιατί σας βλέπω όλους να προτείνετε διάφορα με τόση ευκολία!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...