MSSB Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Εμένα σηκώνει MSAA x4 και να* βάλω FXAA και ανοίγω και MFAA. Δηλαδή το TXAA off. Ταιριάζουν τα settings, έτσι; Επεξ/σία 4 Μαΐου 2015 από MSSB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fixxxer29 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Εμένα σηκώνει MSAA x4 και βάλω FXAA και ανοίγω και MFAA. Δηλαδή το TXAA off. Ταιριάζουν τα settings, έτσι; Με 2xMSAA + MFAA + FXAA είναι πολύ καλό το οπτικό αποτέλεσμα και με σχετικά μικρό κόστος σε frames. Δεν νομίζω ότι χρειάζεσαι παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Ρε παιδιά διαβάζω εδώ για MFAA, ΤXAA. Ίσως να είναι χαζή η ερώτηση μου αλλά που τα ενεργοποιείτε όλα αυτα; Εμένα μέσα στο παιχνίδι έχει μόνο το FXAA και MSAA. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fixxxer29 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Ρε παιδιά διαβάζω εδώ για MFAA, ΤXAA. Ίσως να είναι χαζή η ερώτηση μου αλλά που τα ενεργοποιείτε όλα αυτα; Εμένα μέσα στο παιχνίδι έχει μόνο το FXAA και MSAA. Είναι για Nvidia κάρτες αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Ααα οκ ευχαριστώ παλιόφιλε . Και μια ακόμη αν και την είχα ξανα κάνει απλά έτσι όπως ανέβασα τις φώτο δε τις κατέβαζε κανείς και λογικό . Ξέρει κανείς απο πού προέρχονται αυτά εδώ στις εικόνεςhttp://prntscr.com/71dnwvhttp://prntscr.com/71dstpΕίναι πολύ εκνευριστικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 @Αποπανε Απενεργοποιησε το MSaa και πες μας αν θα ξαναεμφανιστουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Τι έχουμε εδώ.. GTA V – Multiplayer Mod with Dedicated Servers & User-made Game Modes – Experimental Version Out Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SwagJim Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Με gtx980 και δεν πιανω σταθερα 60fps σε ultra 1080p!!!!τι κ@λοπαιχνιδο ειναι αυτο γαμ@. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Σου είχαμε πει ότι θες SLI GTX 980 για 60άρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Αν το έχει πήξει στο AΑ τύπου MSAA x4 και άνω, και με το grass quality στο ultra, λογικό είναι ούτε 40fps να μην πιάνει. 60αρι μονο με sli στο gta σε αυτά τα settings. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SwagJim Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Σου είχαμε πει ότι θες SLI GTX 980 για 60άρι. Οποτε καλα λεω κ@λοπαιχνιδο. Τουλαχιστον φενεται ομορφο και σε high ρυθμισεις...αλλα μου κανουν εντυπωση οι απαιτησεις του παιχνιδιου,οσο να ναι ειναι και αυτο αλλο ενα port. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakitou Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Οποτε καλα λεω κ@λοπαιχνιδο. Τουλαχιστον φενεται ομορφο και σε high ρυθμισεις...αλλα μου κανουν εντυπωση οι απαιτησεις του παιχνιδιου,οσο να ναι ειναι και αυτο αλλο ενα port. ουτε καν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 @Αποπανε Απενεργοποιησε το MSaa και πες μας αν θα ξαναεμφανιστουν. off το χω το msaa το fxaa έχω on. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanadesu Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δεν ξέρετε ούτε εσείς τι λέτε εδώ μέσα με το AA ,συζητώ με τόσα παιδιά στο φόρουμ και ο καθένας προτείνει διάφορα combos,δηλαδή ο ένας λέει μόνο fxaa(θα φάς καλή θολούρα αν παίζεις έτσι),άλλος msaa x2 μονο ,άλλος msaa x2 μαζί με fxaa,άλλος μην βάλεις fxaa και άσε το mfaa μαζί με το msaa και γενικά διάφορα.Κανένας δεν έχει δώσει μία λογική απάντηση και μου φαίνεται παράξενο γιατί σας βλέπω όλους να προτείνετε διάφορα με τόση ευκολία! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Άμα το σηκώνει το PC σου, βάζεις ένα MSAA x4 και τελειώνει η δουλειά. Τα υπόλοιπα είναι cheap solutions για κονσόλες και αδύναμες GPU Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα