Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto V [GTA 5][PC]

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πάνε στο acc. σου στο προφίλ του social club στο web και βάλε εκεί τον κωδικό σου.

https://socialclub.rockstargames.com/activate

edit:

Αν εννοείς ότι το έχεις κάνει ήδη install πριν το φορμάρισμα και τώρα σου ζητάει μετά το format πάλι κωδικό που το πέρασες, απλά πάνε στο ίδιο link και κατέβασε από εκεί το setup του GTA 5 (~177MB).

Yup!

αδερφε πηγα αλλα τιποτα, ετσι κι αλλιως στο social club προσπαθουσα να τον βαλω αλλου δεν ξερω.. εκει που με πηγε η εγκατασταση. τωρα για το setup δεν εχω καταλαβει.. Ρε παιδες γιατι ολα αυτα? απλα επανεγκατασταση πηγα να κανω λογο format και δεν επερνε τον κωδικο..  

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αδερφε πηγα αλλα τιποτα, ετσι κι αλλιως στο social club προσπαθουσα να τον βαλω αλλου δεν ξερω.. εκει που με πηγε η εγκατασταση. τωρα για το setup δεν εχω καταλαβει.. Ρε παιδες γιατι ολα αυτα? απλα επανεγκατασταση πηγα να κανω λογο format και δεν επερνε τον κωδικο..  

Μα δεν χρειάζεται να ξανακάνεις activate, ο κωδικός έχει «συνδεθεί» με το account σου μόνιμα. Πηγαίνεις απλά στο https://socialclub.rockstargames.com/activate και πατάς «Download for Windows».

Μα δεν χρειάζεται να ξανακάνεις activate, ο κωδικός έχει «συνδεθεί» με το account σου μόνιμα. Πηγαίνεις απλά στο https://socialclub.rockstargames.com/activate και πατάς «Download for Windows».

φιλε μου κοιτα.. εκανα κανονικα εγκατασταση του παιχνιδιου εβαλα και τα 7 dvd μετα με βαζει κατευθιαν στο social club κανω login και μετα μολις συνδεθω ζηταει παλι κωδικο (rockstar activation code)

αν μπορεις καθοδηγησε με. ευχαριστω!

δηλαδή κατεβάζεις το game από το internet και ας έχεις τα δισκάκια? 

το λογικό πάντως θα ήταν μόλις κανεις log in στο account σου στο social club να μπορείς να παίξεις

Δεν ήξερα ότι είχες retail έκδοση, γι' αυτό σου είπα να κατεβάσεις τον installer. Αλλά και πάλι θα έπρεπε να το δείχνει activated το παιχνίδι στο λογαριασμό σου. Καλύτερα να επικοινωνήσεις με την Υποστήριξη της Rockstar.

Τα σπάει το online, πολύ fun.

Για Single περισσότερο στο online άνετα τρως ban...

Όπως επίσης και αυτό:

και αυτό

και heist vehicles στο SP

και το αγαπημένο μου:

και είναι μόνο η αρχή :P

• Like 3

Να ρωτήσω κάτι για το ΑΑ. Αν έχω το FXAA & TXAA on, δεν μπορώ να ανοίξω και το MSAA στο x2 ας πούμε και να βάλω από το CP το MFAA; Πρέπει να κλείσω κάτι;

Δεν μπορείς να εχεις Txaa αμα εχεις κλειστο το Msaa..  Και οπως λεμε συνέχεια do not Txaa, θολουρα σκετη, το βελτιστο ειναι Msaa x2+Fxaa,ή ακομα καλύτερα downscale στα 1440p πχ +fxaa. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...