Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto V [GTA 5][PC]

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ε Βοηθήστε.Το βαλα τώρα να παίξω μια ώρα και μου βγάζει συνέχεια artifacts.δλδ μου βγάζει γραμμές αλλοιωμένα Αυτό

Τι να κάνω ΡΕΕΕ?

Επεξ/σία από BLuE_PaNtHeR
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το άνοιξες το spoiler τελικα? Αφου δε το εχεις τερματισει, καλυτερα μη το κανεις.

Είμαι από αυτούς που δεν έχουν θέμα με τα spoils. Δε τραβάω ζόρια xD

Ε Βοηθήστε.Το βαλα τώρα να παίξω μια ώρα και μου βγάζει συνέχεια artifacts.δλδ μου βγάζει γραμμές αλοιωμένα Αυτο

Τι να κάνω ΡΕΕΕ?

Όπως είπαν, βάλε high priority το GTA από το task manager των Windows.
  • Like 1

Κάθε φορά θα το κάνεις. Από ότι διάβασα ποιο πίσω όμως, έχουν φτιάξει τα παιδιά ένα bat αρχειάκι. Μπες στο team speak της ομάδας (ψάξε πίσω σελίδες) και θα το βρεις εκεί.

Κάτι παίζει τις τελευταίες 5-6 μέρες με την απόδοση του παιχνιδιού. Με alt-tabbing στανιάρει, χωρίς αυτό βλέπω απο 20-30fps σε κάποιες φάσεις και χωρίς λόγο (χώρος χωρίς particles / foliage).

Eγώ άρχισα να χρησιμοποιώ και MFAA γιατί το SMAA του reshade δεν κάνει όλη την δουλειά με το aliasing και κάποια μακρινά jaggies. 

Αnyway, μπορεί να μου στοίχισε κάποια frames αλλά το οπτικό αποτέλεσμα είναι πολύ όμορφο και είμαι average πάνω από 40.

Διαλέγεις και παίρνεις δηλαδή. Ή ανεβάζεις ανάλυση και δεν έχεις ανάγκη το AA ή παραμένεις στην ανάλυση σου (για τους πιο πολλούς τα 1080p) και βάζεις MFAA.

Eγώ άρχισα να χρησιμοποιώ και MFAA γιατί το SMAA του reshade δεν κάνει όλη την δουλειά με το aliasing και κάποια μακρινά jaggies.

Αnyway, μπορεί να μου στοίχισε κάποια frames αλλά το οπτικό αποτέλεσμα είναι πολύ όμορφο και είμαι average πάνω από 40.

Διαλέγεις και παίρνεις δηλαδή. Ή ανεβάζεις ανάλυση και δεν έχεις ανάγκη το AA ή παραμένεις στην ανάλυση σου (για τους πιο πολλούς τα 1080p) και βάζεις MFAA.

Txaa και msaa τα χεις κλειστα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...