BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Ε Βοηθήστε.Το βαλα τώρα να παίξω μια ώρα και μου βγάζει συνέχεια artifacts.δλδ μου βγάζει γραμμές αλλοιωμένα Αυτό Τι να κάνω ΡΕΕΕ? Επεξ/σία 4 Μαΐου 2015 από BLuE_PaNtHeR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Το άνοιξες το spoiler τελικα? Αφου δε το εχεις τερματισει, καλυτερα μη το κανεις. Είμαι από αυτούς που δεν έχουν θέμα με τα spoils. Δε τραβάω ζόρια xD Ε Βοηθήστε.Το βαλα τώρα να παίξω μια ώρα και μου βγάζει συνέχεια artifacts.δλδ μου βγάζει γραμμές αλοιωμένα Αυτο Τι να κάνω ΡΕΕΕ? Όπως είπαν, βάλε high priority το GTA από το task manager των Windows. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση.Πως θα το κάνω όμως να μένει συνέχεια το high priority? γιατί όταν κλείνω το παιχνίδι πάει ξανα στο κανονικό priority Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Κάθε φορά θα το κάνεις. Από ότι διάβασα ποιο πίσω όμως, έχουν φτιάξει τα παιδιά ένα bat αρχειάκι. Μπες στο team speak της ομάδας (ψάξε πίσω σελίδες) και θα το βρεις εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 ok κατέβασα ένα προγραμματάκι το Process Lasso και την κάνει αυτό την δουλειά 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Το heist με τα jet που όταν τελειώνεις μπαίνει η μουσική από το Top Gun μετράει άσχημα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 οκ τώρα μάλιστα .έκανε like ο k_skidrow στο αποπάνω και δεν έκανε σε μενα ,τι να πω τώρα οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_skidrow Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 οκ τώρα μάλιστα .έκανε like ο k_skidrow στο αποπάνω και δεν έκανε σε μενα ,τι να πω τώρα οκ happy now τρελε μου; :-D 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 χαχα οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Κάτι παίζει τις τελευταίες 5-6 μέρες με την απόδοση του παιχνιδιού. Με alt-tabbing στανιάρει, χωρίς αυτό βλέπω απο 20-30fps σε κάποιες φάσεις και χωρίς λόγο (χώρος χωρίς particles / foliage). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Ισχύει ότι έχει θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Eγώ άρχισα να χρησιμοποιώ και MFAA γιατί το SMAA του reshade δεν κάνει όλη την δουλειά με το aliasing και κάποια μακρινά jaggies. Αnyway, μπορεί να μου στοίχισε κάποια frames αλλά το οπτικό αποτέλεσμα είναι πολύ όμορφο και είμαι average πάνω από 40. Διαλέγεις και παίρνεις δηλαδή. Ή ανεβάζεις ανάλυση και δεν έχεις ανάγκη το AA ή παραμένεις στην ανάλυση σου (για τους πιο πολλούς τα 1080p) και βάζεις MFAA. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parlapipas25 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Eγώ άρχισα να χρησιμοποιώ και MFAA γιατί το SMAA του reshade δεν κάνει όλη την δουλειά με το aliasing και κάποια μακρινά jaggies. Αnyway, μπορεί να μου στοίχισε κάποια frames αλλά το οπτικό αποτέλεσμα είναι πολύ όμορφο και είμαι average πάνω από 40. Διαλέγεις και παίρνεις δηλαδή. Ή ανεβάζεις ανάλυση και δεν έχεις ανάγκη το AA ή παραμένεις στην ανάλυση σου (για τους πιο πολλούς τα 1080p) και βάζεις MFAA. Txaa και msaa τα χεις κλειστα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Txaa και msaa τα χεις κλειστα; To MSAA στο x2 in game, ΤΧΑΑ κλειστό, και το MFAA ενεργοποιημένο από το control panel της gpu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastixas Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Επικές στιγμές για άλλη μια φορά στο ονλαιν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα