Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 πως ομως τις κανω upload? δεν έχει επιλογή; σύμφωνα με το ιντερνετς, κάνεις highlight και απο κάτω σου βγάζει επιλογή. check https://support.rockstargames.com/hc/communities/public/questions/203356008-Social-Club-Snapmatic-GTA-V-PC-Broken- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Drop_Dead Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Παιδιά καλημέρα, στο nuuvem είδα ξανά μπήκε το παιχνίδι στα 89R$(26€).θεωρητικά η τιμή είναι πολύ καλή. Να αγοράσω απο κει,έχει πρόσθετες χρεώσεις, θα έχω θέματα region lock? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
matheostsik Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 δεν έχει επιλογή; σύμφωνα με το ιντερνετς, κάνεις highlight και απο κάτω σου βγάζει επιλογή. check https://support.rockstargames.com/hc/communities/public/questions/203356008-Social-Club-Snapmatic-GTA-V-PC-Broken- Ναι απλα δε μου βγαζει πουθενα το" upload to Social club" :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Παιδιά καλημέρα, στο nuuvem είδα ξανά μπήκε το παιχνίδι στα 89R$(26€).θεωρητικά η τιμή είναι πολύ καλή. Να αγοράσω απο κει,έχει πρόσθετες χρεώσεις, θα έχω θέματα region lock? REGION LOCKED: Esse jogo é restrito paraAmérica do Sul (south America) Ναι απλα δε μου βγαζει πουθενα το" upload to Social club" :/ ε δεν ξέρω τότε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IronBacteria Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Για αρχή μπες Nvidia και δες το άρθρο της από την σελίδα για το GTA 5. Επειδή είμαι από κινητό, δεν βλέπω αν έχεις Nvidia ή ATI, sorry αν είμαι λάθος. Καλή διασκέδαση. Θα περάσεις καλά εχω amd φιλε,αυτο λες?http://www.geforce.com/whats-new/guides/grand-theft-auto-v-pc-graphics-and-performance-guide Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Ναι. Ρίξε μια ματιά στο τι προσφέρει η κάθε ρύθμιση και τι αντίκτυπο έχει στην απόδοση και αποφάσισε ποιες θα χαμηλώσεις/απενεργοποιήσεις για να τρέχει ομαλά. Έχει αναφερθεί επίσης σε προηγούμενες σελίδες ότι είναι καλύτερο να απενεργοποιήσεις το Anisotropic Filtering από το παιχνίδι και να το ενεργοποιήσεις από το Control Panel της κάρτας γραφικών. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d@mi@NOS Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 παιδια μια βοηθεια.. αγορασα το game απο πλαισιο κανονικα. το ειχα περασει σε hdd γιατι δεν χωραγε στον 120gb ssd και τωρα πηγα και πηρα ssd 240gb και εκανα φορματ, παω να περασω το game και οταν φτανει στο τελος που κανω συνδεση στο social club μετα παω να βαλω το activation code και μου λεει rockstar activation code alredy in use και δεν αφηνει να προχωρισω. τι μια φορα μπαινει μονο? αφου το εχω αγορασει... τι κανω??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlackulatoR Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 παιδια μια βοηθεια.. αγορασα το game απο πλαισιο κανονικα. το ειχα περασει σε hdd γιατι δεν χωραγε στον 120gb ssd και τωρα πηγα και πηρα ssd 240gb και εκανα φορματ, παω να περασω το game και οταν φτανει στο τελος που κανω συνδεση στο social club μετα παω να βαλω το activation code και μου λεει rockstar activation code alredy in use και δεν αφηνει να προχωρισω. τι μια φορα μπαινει μονο? αφου το εχω αγορασει... τι κανω??? Η ημερομηνία και ώρα είναι σωστές στο PC σου; https://support.rockstargames.com/hc/communities/public/questions/203451338--Rockstar-activation-code-already-in-use-comes-out- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d@mi@NOS Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Ναι φιλε μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Drop_Dead Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 REGION LOCKED: Esse jogo é restrito paraAmérica do Sul (south America) ε δεν ξέρω τότε Ααα κρίμα :/ από αγοράζουμε τοτε με σιγουριά και πιο φτηνά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 παιδια μια βοηθεια.. αγορασα το game απο πλαισιο κανονικα. το ειχα περασει σε hdd γιατι δεν χωραγε στον 120gb ssd και τωρα πηγα και πηρα ssd 240gb και εκανα φορματ, παω να περασω το game και οταν φτανει στο τελος που κανω συνδεση στο social club μετα παω να βαλω το activation code και μου λεει rockstar activation code alredy in use και δεν αφηνει να προχωρισω. τι μια φορα μπαινει μονο? αφου το εχω αγορασει... τι κανω??? Πάνε στο acc. σου στο προφίλ του social club στο web και βάλε εκεί τον κωδικό σου. https://socialclub.rockstargames.com/activate edit: Αν εννοείς ότι το έχεις κάνει ήδη install πριν το φορμάρισμα και τώρα σου ζητάει μετά το format πάλι κωδικό που το πέρασες, απλά πάνε στο ίδιο link και κατέβασε από εκεί το setup του GTA 5 (~177MB). εχω amd φιλε,αυτο λες?http://www.geforce.com/whats-new/guides/grand-theft-auto-v-pc-graphics-and-performance-guide Yup! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 A, B ή C? Όσοι δεν κατάλαβαν ΜΗΝ googlάρουν γιατί θα φάνε spoiler. Εγώ διάλεξα C, RIP Devin. NOT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 A, B ή C? Όσοι δεν κατάλαβαν ΜΗΝ googlάρουν γιατί θα φάνε spoiler. Εγώ διάλεξα C, RIP Devin. NOT Και μόνο που είπες αυτό, χωρίς να ανοίξω το spoil, κατάλαβα ότι κάποιος ψοφάει :Ρ.. δεν το έχω τερματίσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Και μόνο που είπες αυτό, χωρίς να ανοίξω το spoil, κατάλαβα ότι κάποιος ψοφάει :Ρ.. δεν το έχω τερματίσει... Το άνοιξες το spoiler τελικα? Αφου δε το εχεις τερματισει, καλυτερα μη το κανεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 To cannon ending είναι Να μην επιλέξεις κανέναν από τους δυο να σκοτώσεις και όλα good. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα