Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto V [GTA 5][PC]

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτή ειναι η λύση οσοι εχουν θεματα με artifacts/missing graphics. 

ναι,και όπως είπα,δεν φτιάχνει αν ρήξεις τα γραφικά σου,εκτός και αν θεωρείτε φτιάξιμο να κάνεις downgrade τα γραφικά σου.

Βάζεις το παιχνίδι σε highest priority και έτοιμο.Θέλουν να το κάνουν έχει καλώς,δεν θέλουν,δεν θα αδειάσω το κεφάλι μου να γεμίσω άλλων :devil:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παιδιά με το που ενεργοποίησα το sweetfx, απο την αρχή ακόμα στα loading screens πρέπει να πηγαίνει με ελάχιστα frames και δεν φορτώνει με τίποτα. 

Να παίζει ρόλο οτι είχα ενεργοποιημένο το fxaa και in-game και στο sfx;

Πρίν βάλω το sweetfx με τα textures στο normal κι όλα τα άλλα στο high στα benchmarks είχα 45-55 fps με την 6950. Αχ αυτό το 1gb της vram το πληρώνω ακριβά στα τελευταία games..

Θα πας στο Global Settings.txt και θα βάλεις το #define ReShade_Start_Enabled 0. Μόνο όταν φορτώσει το παιχνίδι θα το ενεργοποιείς με το scroll lock.

• Like 1

Πρέπει να χαμηλώσεις τα fps σου μέχρι να φτάσεις σε σημείο να μην το κάνει ποια ή να είναι τόσο σπάνιο που να μην σε χαλάει ποιά.

Το βλέπεις και στο βίντεο εδώ

Γίνεται και με το msi afterburner/rivatuner αν προτημάς.

Το δοκίμασα, αν βάλω refresh rate 29 τα εμφανίζει με μικρή συχνότητα.

καμία σχέση απολύτως τα γραφικά με αυτό!Το ξέρω από πρώτο χέρι,αφού δοκίμασα τα πάντα,μέχρι ο φίλος μου να βρει την λύση.

το είχα το πρόβλημα,και το έγραψα χτες πως λύθηκε.

Εμείς φτιάξαμε batch file που τρέχει το παιχνίδι σε highest priority!

Το αρχείο είναι στο TeamSpeak των NGRP.

Αν δεν έχεις το αρχείο,βάλτο μόνος σου όταν τρέχεις το παιχνίδι.

Δεν έχω ρήξει τίποτα,παίζω με ultra/very high ορισμένα,και είμαι άψογος!

Τώρια για όποιον άλλον θέλει,ας τρώει το κεφάλι του να ψάχνει για fps και γραφικά.

επειδή δεν είμαι στο ts (δεν ασχολούμε με το online μέχρι να το κανω να τρέχει ανθρώπινα) θα μπορούσες να μου στείλες το αρχείο αυτό;

Το δοκίμασα, αν βάλω refresh rate 29 τα εμφανίζει με μικρή συχνότητα.

επειδή δεν είμαι στο ts (δεν ασχολούμε με το online μέχρι να το κανω να τρέχει ανθρώπινα) θα μπορούσες να μου στείλες το αρχείο αυτό;

Δεν χρειάζεσαι αρχείο. Μπορείς να ανοίξεις task manager, δεξί κλι gtav.exe, set priority High. Απλά πρέπει να το κάνεις κάθε φορά.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

hd 7850 (2gb) 8 gb ram pentium g2030 (τρώω μπουκάλι το ξέρω)

δοκίμασα διάφορους συνδιασμούς γραφικών, όπως και να αλλάξω το priority στο task manager που λέγανε κάποιοι ως λύση, άκρη δεν έβγαλα.

Δεν χρειάζεσαι αρχείο. Μπορείς να ανοίξεις task manager, δεξί κλι gtav.exe, set priority High. Απλά πρέπει να το κάνεις κάθε φορά.

όπως είπα και πιο πριν, το δοκίμασα. μειώνονται αλλά μέχρι ένα σημείο.

ποια ειναι τα καλύτερα settings για την 7850? ασχετα με το αλλο πρόβλημα.

edit ξαναδοκίμασα, πράγματι με high μου το κάνει. έχει και ένα πάνω απο το high, που ονομάζεται realtime, με εκείνο δε μπυ το κάνει αλλά κολλάει απίστευτα ο ήχος και laggarei και το παιχνίδι.

Επεξ/σία από Kostas93

Εγώ πάντως αφού δοκίμασα διάφορα settings, κατέληξα στα default που αναγνωρίζει μόνο του (μία μίξη very high με ορισμένα high, 1200πι).

Εκεί έχω stable frame rate (60 - 48fps).

Θεωρητικά έχω δυνατότητα να ανεβάσω ορισμένα options, αλλά όταν τα drops πάνε κάτω από 40-35 fps στο συγκεκριμένο game είναι πολύ αισθητά - εκνευριστικά.

Προτείνω σε όσους κουράστηκαν να βάλουν τα default και να απολαύσουν το game με μπόλικα fps και λιγότερες γυαλάδες.

Επισκέπτης

Εγω πεταξα sweetfx και παιζω με very high ultra και high grass, 2x msaa και τα advanced off. Μια χαρα κομπλε παει. Και τελος με το tweaking με κουρασα.

με το Pc της υπογραφής με grass high,particles και shaders high,population variety τέρμα, density και distance scaling στο 75%,water high,tessalation off  και τα υπόλοιπα normal δεν έχω συναντήσει ποτέ το παραπάνω πρόβλημα με γύρω στις 4-5 ώρες παιχνιδιού.

Δε νομίζω ο xtr να έχει χειρότερο σύστημα απο μένα.

Ενημερωτικά εντός πόλης με τα παραπάνω γραφικά είμαι 50-55 fps και εκτός πόλης πάνω απο 60 συνέχεια και απόλυτα ευχαριστημένος χρησιμοποιώντας 980ΜΒ της κάρτας μετρημένο με MSI AB.

ο μετρητής του παιχνιδιού γράφει 1270ΜΒ απο τα 1024

Sorry αλλα η οθόνη σου υποστηρίζει μέχρι 1280χ1024 ανάλυση,οπότε δεν μπορείς να συγκρίνεις το σύστημά σου με των άλλων που παίζουν σε  full hd οι περισσότεροι.

Sorry αλλα η οθόνη σου υποστηρίζει μέχρι 1280χ1024 ανάλυση,οπότε δεν μπορείς να συγκρίνεις το σύστημά σου με των άλλων που παίζουν σε  full hd οι περισσότεροι.

κανείς δεν σύγκρινε το οτιδήποτε,στο πρόβλημα το xtr αναφέρθηκα περί μη εμφάνισης δρόμων κλπ.

γεια σας παιδια και απο εμενα,ε τελικα δεν αντεξα στην αναμονη και το πηρα το game...λογικα απο οτι βλεπω σε μια 1 ωρα αθ εχει κατεβει.πριν μπω με το καλο μαζι σας για καμια αποστολη θα ηθελα πρωτα να μαθω το game προφανως τ οποιο μπορω να το κανω αν το παιξω και το συνηθισω μερικες ωρες.αυτο που εχω σαν απορια ειναι τα γραφικα.το συστημα το βλεπετε στην υπογραφη(ο ι7 ειναι στα 4.2 stable αυτη τη στιγμη που μιλαμε).μπορει καποις να μου στειλει καποιο λινκ η να μου πει σε ποια σελιδα τελος παντων εδω μεσα sto forum συζητησατε για τα optimal settings?δεν μπορω να τα βρω και οι σελιδες ειναι πολλες...αν καποις θυμαται θα του ημουν ευγνωμων αν μπορουσε να βοηθησει.thanks

Για αρχή μπες Nvidia και δες το άρθρο της από την σελίδα για το GTA 5. Επειδή είμαι από κινητό, δεν βλέπω αν έχεις Nvidia ή ATI, sorry αν είμαι λάθος.

Καλή διασκέδαση. Θα περάσεις καλά ;)

Παδια να ρωτησω κατι εχω βγαλει φωτογραφιες με το κινητο εντος παιχνιδιου και μπαινω στο Snapmatic μεσω Social Club και δε μου τις εμφανιζει στο My photos ενω στο  Gallery εντος παιχνιδιου μπορω να τις δω?Πωσ τις κανω upload?

Επισκέπτης

απο το galley εντός παιχνιδιού (escape και στο μενού δεξά δεξά) και τις κάνεις upload απο εκεί. όλα αυτά allegedly, και γώ χθες το googlara.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...