Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto V [GTA 5][PC]

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ξερει κανεις τι ειναι αυτο?

Παντως εχω shuttering ακομα και με υψηλα fps απο οτι ειδα στο benchmark. Τι μπορω να κανω, εχει αρχισει να γινεται σπαστικο....

Παιζει να φταινε και9 τα win10 που δεν εχει ακομα η amd drivers?

Μου το εβγαλε και εμενα αυτο το error μια φορα. Δεν ξερω τι ειναι.

Εχεις αναθεωρησει για το singleplayer ή να σε κανω block? :P (χιουμορ)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το κακό με το online είναι πως μέχρι να βpεις κανά καλό group για jobs, παίζεις 5 λεπτα διαλύεται το group, ξανά loading screens. Eίχα φτάσει σε σημείο να κατσω να παίξω καμιά ώρα και το μισό χρόνο να τον τρώω σε loading screens. Επίσης δοκίμασα πολλες φορές τις τελευταιες μερες να κανω join σε jobs με το crew αλλά ρε παιδιά δεβλέπω και πολλους online, συν του ότι όσους απο εσάς βλέπω κάνω invite και με γράφετε.

Γενικά πάντως θα προτιμούσα πιο optimized loading ίσως χωρίς zoom out σε χάρτες και τα σχετικά προκειμένου να μειωθει ο χρόνος αναμονής.

Ίσως έχω γεράσει αλλα τα multiplayer τα θυμoμουν πιο fast paced. Doom εποχές σε bbs ένα respawn περίμενες και κατευθίαν action , τώρα πλέον και δωστου invite , customies και στο σώβρακο του χαρακτήρα, 500 settings για να σετάρεις το παιχνίδι, ζζζζζζ να παίξω θέλω όχι να κάνω configure το gta -.- /rant off

Μπες teamspeak για να συνεννοηθείς με τα παιδιά του crew. Μην περιμένεις από invites, οι περισσότεροι θα κάνουν κάτι άλλο εκείνη τη στιγμή ή δεν δίνουν σημασία στο spam που πέφτει από invite.

τα προβλήματα με το rendering του χάρτη τα έχει και κανείς άλλος? αν ναι πως λύθηκαν? παθαίνω αυτό μερικές φορές http://puu.sh/hdba1/4378289e1e.jpg

hd 7850 (2gb) 8 gb ram pentium g2030 (τρώω μπουκάλι το ξέρω)

δοκίμασα διάφορους συνδιασμούς γραφικών, όπως και να αλλάξω το priority στο task manager που λέγανε κάποιοι ως λύση, άκρη δεν έβγαλα.

Πρέπει να χαμηλώσεις τα fps σου μέχρι να φτάσεις σε σημείο να μην το κάνει ποια ή να είναι τόσο σπάνιο που να μην σε χαλάει ποιά.

Το βλέπεις και στο βίντεο εδώ

Γίνεται και με το msi afterburner/rivatuner αν προτημάς.

Χαμήλωσε γραφικά. Με τι σύστημα είσαι;

καμία σχέση απολύτως τα γραφικά με αυτό!Το ξέρω από πρώτο χέρι,αφού δοκίμασα τα πάντα,μέχρι ο φίλος μου να βρει την λύση.

τα προβλήματα με το rendering του χάρτη τα έχει και κανείς άλλος? αν ναι πως λύθηκαν? παθαίνω αυτό μερικές φορές http://puu.sh/hdba1/4378289e1e.jpg

το είχα το πρόβλημα,και το έγραψα χτες πως λύθηκε.

Εμείς φτιάξαμε batch file που τρέχει το παιχνίδι σε highest priority!

Το αρχείο είναι στο TeamSpeak των NGRP.

Αν δεν έχεις το αρχείο,βάλτο μόνος σου όταν τρέχεις το παιχνίδι.

Δεν έχω ρήξει τίποτα,παίζω με ultra/very high ορισμένα,και είμαι άψογος!

Τώρια για όποιον άλλον θέλει,ας τρώει το κεφάλι του να ψάχνει για fps και γραφικά.

καμία σχέση απολύτως τα γραφικά με αυτό!Το ξέρω από πρώτο χέρι,αφού δοκίμασα τα πάντα,μέχρι ο φίλος μου να βρει την λύση.

Τώρια για όποιον άλλον θέλει,ας τρώει το κεφάλι του να ψάχνει για fps και γραφικά.

Αυτή ειναι η λύση οσοι εχουν θεματα με artifacts/missing graphics. 

Μετά το patch δεν βλέπω να υπάρχει επιλογή για bench.

1440p με τα sets που επαιξε το digital foundry

970 gtx stock 

Frames Per Second (Higher is better)

Min, Max, Avg
Pass 0, 38.130867, 126.775932, 61.178581
Pass 1, 20.665455, 70.380150, 35.798836
Pass 2, 31.414099, 116.238884, 54.375622
Pass 3, 38.260612, 162.045135, 62.176186
Pass 4, 24.983023, 88.235451, 51.919697

Δεν είναι για όλους το ίδιο,για κάποιους φτιάχνει με pagefile στον ssd για κάποιους με high priority επειδή τρέχουν άλλα πράγματα στο παρασκήνιο και για άλλους με περισσότερη μνήμη.

Το βλέπεις και στο βίντεο που ανέβασα,είναι στο high το παιχνίδι,στο real time βγάζει πρόβλημα με τον ήχο,και πάλι βγάζει χαλασμένα γραφικά. 

Γενικά είναι σημάδι ότι το σύστημά σου δεν αντέχει να βγάζει αρκετά fps,στα σημεία όπου συμβαίνει αυτό.

Αν τα έχεις δοκιμάσει όλα τα άλλα το μόνο που σου μένει είναι να κατεβάσεις λίγο τα fps. 

με το Pc της υπογραφής με grass high,particles και shaders high,population variety τέρμα, density και distance scaling στο 75%,water high,tessalation off  και τα υπόλοιπα normal δεν έχω συναντήσει ποτέ το παραπάνω πρόβλημα με γύρω στις 4-5 ώρες παιχνιδιού.

Δε νομίζω ο xtr να έχει χειρότερο σύστημα απο μένα.

Ενημερωτικά εντός πόλης με τα παραπάνω γραφικά είμαι 50-55 fps και εκτός πόλης πάνω απο 60 συνέχεια και απόλυτα ευχαριστημένος χρησιμοποιώντας 980ΜΒ της κάρτας μετρημένο με MSI AB.

ο μετρητής του παιχνιδιού γράφει 1270ΜΒ απο τα 1024

1440p με τα sets που επαιξε το digital foundry

970 gtx stock 

Frames Per Second (Higher is better)

Min, Max, Avg
Pass 0, 38.130867, 126.775932, 61.178581
Pass 1, 20.665455, 70.380150, 35.798836
Pass 2, 31.414099, 116.238884, 54.375622
Pass 3, 38.260612, 162.045135, 62.176186
Pass 4, 24.983023, 88.235451, 51.919697

Χμμμ,Max standard settings δεν εβαλες? Ετρεξα και εγω με τα παντα ολα max out χωρις msaa,και εβγαλα 46.2fps συνολικο average, -3fps απο τον i7 του DF.

Ειχα borderless ελεος,47.2fps average ολων με full screen,κομπλε ακριβως 2fps οσο ελεγε οτι απεχει ο I7 απο τον I5 :P

Χμμμ,Max standard settings δεν εβαλες? Ετρεξα και εγω με τα παντα ολα max out χωρις msaa,και εβγαλα 46.2fps συνολικο average, -3fps απο τον i7 του DF.

Ειχα borderless ελεος,47.2fps average ολων με full screen,κομπλε ακριβως 2fps οσο ελεγε οτι απεχει ο I7 απο τον I5 :P

με fullscreen βγάζεις παραπάνω καρέ;

εμένα με borderless πάει καλύτερα απ ότι θυμάμαι.

Πρέπει να χαμηλώσεις τα fps σου μέχρι να φτάσεις σε σημείο να μην το κάνει ποια ή να είναι τόσο σπάνιο που να μην σε χαλάει ποιά.

Το βλέπεις και στο βίντεο εδώ

Γίνεται και με το msi afterburner/rivatuner αν προτημάς.

ευχαριστώ, θα το κοιτάξω.

επειδή δεν έχω πρόσβαση στο ts, θα μπορούσες να μου στείλεις κάπως αλλιώς το αρχείο?

όπως και να έχει ευχαριστώ.

Καλησπερα στην παρεα,εχω το   Dell Inspiron 3543 (i7-5500U/4GB/500GB/2GB VGA) με gpu 840m 2gb. Εχω κατεβασει το παιχνιδι ετρεξα το benchmark μια φορα και μου εγραφε εως και 40 fps. Τρωει απειρα σκαλωματα ομως και καποιες φορες με πεταει. Παιζει να φταιει το οτι ειναι downloaded ? 

Μπες teamspeak για να συνεννοηθείς με τα παιδιά του crew. Μην περιμένεις από invites, οι περισσότεροι θα κάνουν κάτι άλλο εκείνη τη στιγμή ή δεν δίνουν σημασία στο spam που πέφτει από invite.

μπήκα δεν έχω πουθενά permissions εκτός απο lounge

Παιδιά με το που ενεργοποίησα το sweetfx, απο την αρχή ακόμα στα loading screens πρέπει να πηγαίνει με ελάχιστα frames και δεν φορτώνει με τίποτα. 

Να παίζει ρόλο οτι είχα ενεργοποιημένο το fxaa και in-game και στο sfx;

Πρίν βάλω το sweetfx με τα textures στο normal κι όλα τα άλλα στο high στα benchmarks είχα 45-55 fps με την 6950. Αχ αυτό το 1gb της vram το πληρώνω ακριβά στα τελευταία games..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...