SlackulatoR Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Μέσα σε ελικόπτερο/αεροπλάνο αν γυρίζω την κάμερα προς τα κάτω (ώστε να φαίνεται ο ουρανός) έχει stuttering, το κάνει σε όλους αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_skidrow Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 το μονο προβλημα που αντιμετωπιζω μεχρι στιγμης με το συστημα της υπογραφης ειναι το ελεινο tearing που κανει οταν ανεβοκατεβαινεις με το analog τον χαρτη λογικα θα το κανει σε ολους οσους ειναι με vsync off. κατα τ'αλλα ολα κομπλε,1 φορα κρασαρε οταν περαστηκε το προτελευταιο patch και αυτο οταν εφευγα απο μια αποστολη και ειχε κολλησει στο loading για κανα 3λεπτο. τα heist απλα αδιανοητα,επαιξα 2 χθες το prison break δεν το περιμενα τοσο καλο,δεν ειχα δει και βιντεο μου το κρατουσα εκπληξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titanomaxos Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2015-the-best-pc-hardware-for-grand-theft-auto-5 Γελοία διαφορά η 970gtx με την 980 gtx. Οσο για τον Τιταν Χ δεν σχολιαζω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos456 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2015-the-best-pc-hardware-for-grand-theft-auto-5 Γελοία διαφορά η 970gtx με την 980 gtx. Οσο για τον Τιταν Χ δεν σχολιαζω Δεν ισχύει αυτό. Κάτω από 50fps δεν βλέπω πουθενά. Τα έχω όλα τέρματα με 1200p 2xmssa 2xmssa reflection και advance settings όλα τέρμα,και έχω το minimum 50fps. Και αυτό στα χόρτα. Γύρω στα 90 fps παίζω.max 130fps σε μερικά σημεία. (Με overclock cpu και gpu.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas93 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 τα προβλήματα με το rendering του χάρτη τα έχει και κανείς άλλος? αν ναι πως λύθηκαν? παθαίνω αυτό μερικές φορές http://puu.sh/hdba1/4378289e1e.jpg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Χαμήλωσε γραφικά. Με τι σύστημα είσαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos456 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 τα προβλήματα με το rendering του χάρτη τα έχει και κανείς άλλος? αν ναι πως λύθηκαν? παθαίνω αυτό μερικές φορές http://puu.sh/hdba1/4378289e1e.jpg Εμένα δεν μου έτυχε ποτέ αυτό το πράγμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Αμα τερματίσεις τα γραφικά σε σημείο που δεν τα σηκώνεις θα σου τύχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakitou Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Αν λες το adder δεν νομίζω να αξίζει, οι περισσότεροι που έχω δει έχουν στάνταρ το armored kuruma(κανεις cheese πολλά mission) και για γρήγορο νομίζω το zantorno. Τι ειναι το cheese? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titanomaxos Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Δεν ισχύει αυτό. Κάτω από 50fps δεν βλέπω πουθενά. Τα έχω όλα τέρματα με 1200p 2xmssa 2xmssa reflection και advance settings όλα τέρμα,και έχω το minimum 50fps. Και αυτό στα χόρτα. Γύρω στα 90 fps παίζω.max 130fps σε μερικά σημεία. (Με overclock cpu και gpu.) Για τρεχα το benchmark με τα sets που λεει με gpu stock... Επεξ/σία 2 Μαΐου 2015 από Titanomaxos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Moderators Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Τι ειναι το cheese? Χμ... είναι βασικά το να χρησιμοποιείς κάτι που κάνει πράγματα που θα έπρεπε να τα κάνεις με συγκεκριμένο τρόπο, πολύ εύκολα. Π.χ. με κανονικό αμάξι, δεν θα έκανες ντου σε κόσμο με όπλα, γιατί θα στο έκαναν σουρωτήρι. Το armored Kuruma, όπως λέει και το όνομα, είναι θωρακισμένο και αντέχει πολλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Ξερει κανεις τι ειναι αυτο? Παντως εχω shuttering ακομα και με υψηλα fps απο οτι ειδα στο benchmark. Τι μπορω να κανω, εχει αρχισει να γινεται σπαστικο.... Παιζει να φταινε και9 τα win10 που δεν εχει ακομα η amd drivers? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skatopaido Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 μολις τελειωσα εγκατασταση!ειχα να παρω retail παιχνιδι 10 χρονια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas93 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Χαμήλωσε γραφικά. Με τι σύστημα είσαι; hd 7850 (2gb) 8 gb ram pentium g2030 (τρώω μπουκάλι το ξέρω) δοκίμασα διάφορους συνδιασμούς γραφικών, όπως και να αλλάξω το priority στο task manager που λέγανε κάποιοι ως λύση, άκρη δεν έβγαλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowlike Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Το κακό με το online είναι πως μέχρι να βpεις κανά καλό group για jobs, παίζεις 5 λεπτα διαλύεται το group, ξανά loading screens. Eίχα φτάσει σε σημείο να κατσω να παίξω καμιά ώρα και το μισό χρόνο να τον τρώω σε loading screens. Επίσης δοκίμασα πολλες φορές τις τελευταιες μερες να κανω join σε jobs με το crew αλλά ρε παιδιά δεβλέπω και πολλους online, συν του ότι όσους απο εσάς βλέπω κάνω invite και με γράφετε. Γενικά πάντως θα προτιμούσα πιο optimized loading ίσως χωρίς zoom out σε χάρτες και τα σχετικά προκειμένου να μειωθει ο χρόνος αναμονής. Ίσως έχω γεράσει αλλα τα multiplayer τα θυμoμουν πιο fast paced. Doom εποχές σε bbs ένα respawn περίμενες και κατευθίαν action , τώρα πλέον και δωστου invite , customies και στο σώβρακο του χαρακτήρα, 500 settings για να σετάρεις το παιχνίδι, ζζζζζζ να παίξω θέλω όχι να κάνω configure το gta -.- /rant off 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα