Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto V [GTA 5][PC]

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κατα την διαρκεια των αποστολων του lester μπορεις να βγαλεις τρελο χρημα μεσω του χρηματιστηριου. Μπορεις να ακουμπησεις τα 2.5 billion για πλακα αρκει να κανεις τις αποστολες του οσο πιο αργα γινεται, να μην εχεις φαει πολλα για να επενδυσεις οσο το δυνατον περισσοτερα. Εχει πολλους οδηγους στο ιντερνετ !

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν μπορω να καταλαβω τον λογο για να παιξεις story. Κερδιζεις κατι στο Online?

Btw, εχω 800κ στο Online, 18 lvl με αγορασμενο High end apartment. Να κρατησω να παω 1μ να αγορασω το γρηγοροτερο αμαξι?

Μόλις το τερμάτισα.

Μου έδωσε για κάθε παίχτη 27 εκατομμύρια.

Τώρα πως μαζεύουμε λεφτά πολλά στο story mode? 

edit: Μόλις το είδα. Πως γίνεται όλο αυτό?

Πας στον Lester και ξεκινάς τα assasination missions. 

Κάθε φορά σε βάζει να σκοτώσεις  τον ανταγωνιστή μιας εταιρείας για να ανεβάσεις της μετοχές της.

Πριν σκοτώσεις τον ανταγωνιστή, αγοράζεις μετοχές της εταιρείας που θα ανεβάσεις.

Μετά το assasination τις πουλάς και βγάζεις ένα μικρό κέρδος.

Έπειτα αγοράζεις τις μετοχές της εταιρείας που έπιασε πάτο με όλα σου τα λεφτά.

Περιμένεις, και μόλις ανακάμψει έχεις ένα κέρδος τουλάχιστον +80%..

Παίξε λίγο και θα καταλάβεις.. δε μιλάμε για το campaign του CoD....

• Like 5

Ένας βασικός λόγος είναι να μην το έχεις αγοράσει. :P

Αλλά πέρα από αυτό, δεν υπάρχει παιχνίδι με απολαυστικότερο story, ειδικά ο Trevor πυροβολάει ατάκες (και ότι άλλο αναπνέει) ασταμάτητα.

Btw, εχω 800κ στο Online, 18 lvl με αγορασμενο High end apartment. Να κρατησω να παω 1μ να αγορασω το γρηγοροτερο αμαξι?

Απλώς ήθελα να αγοράσω το golf το γήπεδο.

Στο online λίγο έχω ασχοληθεί..

Κράτησε τα. Λίγα έχεις.

Και έλεγα! Δεν μπορεί να είμαι ο μόνος που έφαγα 100.000 σε στριπερς! Χα χα χα χα!

Υπάρχει πιθανότητα να έδωσα και 100k εκεί μέσα!Ξέρεις η μαλακία είναι πώς στον χορό δύο φορές με πετάξαν έξω εκεί που γέμιζε η μπάρα..στην πρώτη για λίγο γιατί μου έλεγε ο άλλος μην ακομπάς,μα στην δεύτερη ενώ η μία ήταν με μπάρα γεμάτη,σκέφτηκα να κάνω και την άλλη χορεύτρια για να τις έχω δύο και δεν πρόλαβα!Απο τότε δεν έχω ξανά πάει γιατί θα με αφήσουν με άδειες τσέπες..

• Like 1

τα βρηκα τα κατεβασα, φανταζομαι η εκδοση που λεει PC ειναι για μενα που κατεβασα απο social club, το εβαλα στο directory, αλλα δεν τρέχει, ουτε με admin rights, ποιος ειναι ο τροπος;

δεν το βάζεις στο dir..

στην επιφάνει εργασίας το πετάς,και το τρέχεις.Δεν θα ξανατρέξεις το παιχνίδι..Μόνο το batch θα τρέχεις.

υπάρχει κάποιος τρόπος να παίξω το online tutorial; έφτιαξα βιαστικά χτες τον χαρακτήρα μου και έπαιξα 2-3 γύρους με κάτι άτομα που κλέβαμε κάτι φορτηγά και θέλω να δω και τα υπόλοιπα Modes για να δω τι παίζει.

btw μπήκα και στο greek noob players.

Σόρρυ που δεν μπόρεσα να μπω πάλι το βράδυ, παίζαμε WWE 2k15 με έναν φίλο. :P

Τελικά το περάσατε το σκουπιδιάρικο;

Ναι. Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο ευκολο φανηκε. Τελειωσαν οι εχθροι στο τελος και αναρωτιομουν που ηταν οι υπολοιποι :P

Ρε παιδια εχω το συστημα της υπογραφης ολα καλα με τα γραφικα αλλα σε ορισμενα σημεια οπου ο ηλιος ειναι εντονος φαινεται πολυ ασχημο πανω στα ρουχα τους..!Μπορειτε να μου προτεινετε καποιες ρυθμισεις μπας και φτιαξει?

Αν λες το adder δεν νομίζω να αξίζει, οι περισσότεροι που έχω δει έχουν στάνταρ το armored kuruma(κανεις cheese πολλά mission) και για γρήγορο νομίζω το zantorno.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...