xtrmsnpr Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δεν βρισκω που ειναι; στον file browser του καναλιού SOCIAL club κάνε δεξί κλικ και θα το βρεις τα 500Κ γιατι να μην τα χαλασεις? για αυτο στα εδωσαν για να τα χαλασεις.. αμα κανεις εσυ heist βγαζεις μια και καλη στο τελος... αλλιως αμα μπαινεις σε αλλους βγαζεις καθε φορα π τελειωνεις ενα setup δηλαδή με τα 500k στο SP μπορώ να πάρω σπίτι; Όχι τίποτα,έχω αρχίσει και τα τρώω και έχω φτάσει τα 412k...να ξεκινήσω πάλι να μαζεύω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanadesu Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Nα δείτε εγώ πώς χαλάω τα λεφτά στο singleplayer Πρέπει να έδωσα 50k στο strip club και τα περισσότερα στο pole dancing γιατί ήθελα να δώ όταν γεμίζει η μπάρα τι γίνεται και της τα πέταγα όλα.Ακόμα όταν μετά την πρώτη αποστολή σε πάει να φτιάξεις το αμάξι,έβαλα ότι είχε πάνω του και μου φύγανε περίπου 100k.Μία απο τα ίδια και στο online κάνω αγορές απο εδώ και απο εκεί. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Nα δείτε εγώ πώς χαλάω τα λεφτά στο singleplayer Πρέπει να έδωσα 50k στο strip club και τα περισσότερα στο pole dancing γιατί ήθελα να δώ όταν γεμίζει η μπάρα τι γίνεται και της τα πέταγα όλα. Και έλεγα! Δεν μπορεί να είμαι ο μόνος που έφαγα 100.000 σε στριπερς! Χα χα χα χα! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Για πειτε λιγο τι μπορω να ριξω για να κερδισω fps χωρις να χασω γραφικα? Για καποιο λογο μετα το update κολλαει αρκετα κυριως οταν οδηγαω. Οι ρυθμισεις ειναι ολοιδιες με πριν με το vsync κλειστο. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι τωρα το κανει αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlackulatoR Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Για πειτε λιγο τι μπορω να ριξω για να κερδισω fps χωρις να χασω γραφικα? Για καποιο λογο μετα το update κολλαει αρκετα κυριως οταν οδηγαω. Οι ρυθμισεις ειναι ολοιδιες με πριν με το vsync κλειστο. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι τωρα το κανει αυτο. Εγώ που είχα off το pagefile έβαλα 4000-8000mb στον C (ssd) που είναι και τα Windows και σταμάτησε το stuttering. Μόλις βγήκε και νέο patch. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Το εχω 16-35000. Εχω 8 gb ram και διαβασα οτι το μεγαλυτερο ειναι εως και 4xram για αυτο και η μεγαλη τιμη. Να ανεβασω λιγο το min? Θα αλλαξει κατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Εγινε update 353 mb. Το patch note. Ναι, μονο αυτο Fixes to improve game stability and other minor fixes. https://support.rockstargames.com/hc/en-us/articles/205771387--5-1-15-GTAV-PC-Patch-350-2-Notes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlackulatoR Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Το εχω 16-35000. Εχω 8 gb ram και διαβασα οτι το μεγαλυτερο ειναι εως και 4xram για αυτο και η μεγαλη τιμη. Να ανεβασω λιγο το min? Θα αλλαξει κατι? Δε νομίζω να χρειάζεται Εγινε update 353 mb. Το patch note. Ναι, μονο αυτο Fixes to improve game stability and other minor fixes. https://support.rockstargames.com/hc/en-us/articles/205771387--5-1-15-GTAV-PC-Patch-350-2-Notes Δικαιολογούνται, πρωτομαγιά σήμερα μόνο μία γραμμή τα patch notes 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Τι παιζει το ρολο του Grass στην πολη? Ειναι παραξενο που εκτος πολης τρεχει μια χαρα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δεν το βλέπω το update στο Steam.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papousss13 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 εξήγησε το μου σε παρακαλώ να ξανατονίσω ότι αναφέρομαι στο campaign με το Online δεν έχω ασχοληθεί ακόμα. Χρήματα θέλω για τον michael και πριν λίγο έκανα την αποστολή με το κοσμηματοπωλείο αλλά οι χαρακτήρες δεν έχουν πληρωθεί απο το άδειασμα. τα 500K του campaign μπήκαν στον franklin απ ότι είδα με το που ξεκίνησε το παιχνίδι εκτός και δεν καταλάβα κάτι καλά sorry λαθος δεν προσεξα οτι ειναι για offline.. δεν ξερω για εκει δεν το εχω παιξει πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakitou Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 στον file browser του καναλιού SOCIAL club κάνε δεξί κλικ και θα το βρεις τα βρηκα τα κατεβασα, φανταζομαι η εκδοση που λεει PC ειναι για μενα που κατεβασα απο social club, το εβαλα στο directory, αλλα δεν τρέχει, ουτε με admin rights, ποιος ειναι ο τροπος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 λεφτά στο campaign απο ποια αποστολή και μετά θα βγάζουμε; έχω πράγματα που θέλω να αγοράσω και δεν θέλω να χαλάσω τα 500k του bonus στο παιχνίδι. Πιο πολύ με απασχολεί για τον michael. Χάλασέ τα, κράτα πάντα ένα ασφαλές ποσό για τα απαραίτητα που μπορεί να χρειαστούν (όπλα κλπ.) Όταν τελειώνει το story mode, έχεις περίπου 40 εκατομμύρια στον κάθε χαρακτήρα κάπου διάβαζα, οπότε παρακάτω θα παίξουν αποστολές που θα σου πετάνε λεφτά με το τσουβάλι. Από την αποστολή που τελείωσες αν θυμάμαι καλά θα σου μείνει κάνα 700ρι χιλιάρικα στον Michael, θα στα δώσει σύντομα. O πιο εύκολος τρόπος πάντως να βγάζεις λεφτά είναι το χρηματιστήριο. Βρίσκεις μία εταιρία, επενδύεις, και πας και καταστρέφεις τον ανταγωνιστή της, λολ. Θα τα δεις και σε αποστολές μετά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trayban Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 εχει κανεις θέμα με την πρώτη αποστολή του τρεβορ με τους μηχανόβιους; καθε που τους καθαρίζω όλους και πάω να πάρω το αγροτικό,κρασαρει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos456 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Χάλασέ τα, κράτα πάντα ένα ασφαλές ποσό για τα απαραίτητα που μπορεί να χρειαστούν (όπλα κλπ.) Όταν τελειώνει το story mode, έχεις περίπου 40 εκατομμύρια στον κάθε χαρακτήρα κάπου διάβαζα, οπότε παρακάτω θα παίξουν αποστολές που θα σου πετάνε λεφτά με το τσουβάλι. Από την αποστολή που τελείωσες αν θυμάμαι καλά θα σου μείνει κάνα 700ρι χιλιάρικα στον Michael, θα στα δώσει σύντομα. O πιο εύκολος τρόπος πάντως να βγάζεις λεφτά είναι το χρηματιστήριο. Βρίσκεις μία εταιρία, επενδύεις, και πας και καταστρέφεις τον ανταγωνιστή της, λολ. Θα τα δεις και σε αποστολές μετά. Μόλις το τερμάτισα. Μου έδωσε για κάθε παίχτη 27 εκατομμύρια. Τώρα πως μαζεύουμε λεφτά πολλά στο story mode? edit: Μόλις το είδα. Πως γίνεται όλο αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα