Tobajara Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Αυτό που λέω όμως είναι πως με τη στάση της Rockstar δε μπορείς να τα έχεις και τα δύο μαζί - και mods στο SP και online της προκοπής. Αν κάνω λάθος διορθώστε με. Οπότε, καθαρά επί προσωπικού, αν θα μπορούσατε τι θα διαλέγατε?
gavros10 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Για κανα χρονο ακομα, το online. Οσοι το πηραν μεχρι τοτε θα ενδιαφεροντουσαν και οι υπολοιποι θα το εχουν βαρεθει. Μετα ας μπουν και εκει mods
fever25 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Τα mods στο single δεν με ενοχλουν, ισα ισα που ειναι παιχνιδι που το απαιτει. Στο online ομως.... εχω πληρωσει και το θελω ακεραιο χωρις να ειμαι στο ελεος κανενος modder, cheater κλπ Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον (συν)Γαύρο... Από χθες βελτιώθηκε αρκετά η κατάσταση στο online!
Papakitou Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Τα heist ξεκλειδωνουν στο δωματιο στο σπιτι σου. Πρεπει να εισαι 12lvl + να εχεις ενα high end apartment. Το πιο συνηθες ειναι στα eclipse towers στα 700k αν θυμαμαι καλα. Οχι και 700κ μην τρελαθουμε. Εγω πηρα ενα 240κ, μια χαρα εχει heist, η προυποθεσεις για να τα ξεκλειδωσεις ειναι πρωτα το διαμερισμα, μετα να πας στον lester , (αν δεν τον βλεπεις στο χαρτη παρε τηλεφωνο πρωτα), και μετα θα βρεις τον τροπο.
Anastazio Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Ερώτηση. Ανάμεσα στο online και την ελεύθερη χρήση mods, με δεδομένο πως τη Rockstar έχει σχεδόν καταφέρει να τα απαγορέψει πλήρως με το αυθεντικό παιχνίδι, εσείς ποιό θα διαλέγατε? Εγώ θα διάλεγα σαφέστατα mods. Το παιχνιδι ειναι μια χαρα για καποιον που το παιζει πρωτη φορα και χωρις mod αλλα για καποιον που το εχει παιξει στις κονσολες δεν εχει κανενα ενδιαφέρον,τουλαχιστο ετσι το βλεπω εγω που περιμενα την εκδοση στα pc για σωστο performance και κυριως mods.
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 πάντως τα προβλήματα με τα νερουλά γραφικά και τους αόρατους δρόμους όταν τρέχω με το αμάξι,δεν λύθηκαν με το patch αυτό.. Και αμφιβάλω να είναι θέμα VGA drivers..και ούτε αντιμετοπίζεται με το να κλείσω το msaa και το postFX που προτινει η amd. Και ο λόγος που το λέω,είναι γιατί το έλυσα πολύ απλά,ένας φίλος μου το έφτιαξε..δημιουργοντας ένα batch file είτε για steam εκδόσεις είτε για rockstar client. Που αλλάζει τις προτεραιότητες και το βάζει τέρμα να είναι το παιχνίδι.. ΝΕΡΑΚΙ το παιχνίδι ξανά,αφού αποφάσισαν να το χαλάσουν με το προτελευταίο patch και με αυτό εδώ να μην το φτιάχνουν πάλι. Όσοι είναι στους Noob greek players έχουν πρόσβαση σε αυτό μέσα από το teamspeak όπου και μπορούν να το κατεβάσουν. 1
nektarios_rs Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Τα mods στο single δεν με ενοχλουν, ισα ισα που ειναι παιχνιδι που το απαιτει. Στο online ομως.... εχω πληρωσει και το θελω ακεραιο χωρις να ειμαι στο ελεος κανενος modder, cheater κλπ Στο Single Player βαλε οτι θελεις.. Αλλα στο Online kαλα εκανε και απαγορεψε τα MODs, τα μισα ηταν cheats. Καθαρισαν καπως οι servers μετα το update. Βασικά δεν έχετε καταλάβει κάτι απλό.. Η Rockstar απλά ΔΕΝ θέλει να ασχοληθεί και να βγάλει ένα anticheat της προκοπής, το GTA δεν έχει anticheat.... Εδώ ακόμα και με ένα καλό moderation μπορούσε να καθαρίσει το παιχνίδι, ας κοιτάξουν στα logs ποιοι απέκτησαν εξωφρενικά ποσά σε μια μέρα.... Αντί γι'αυτό τι κάνει? Μπλοκάρει τα mods και στο Single και στο MP. Τα 2 modes είναι αλληλένδετα, οπότε δεν μπορεί να αποκλείσει mods μόνο στο Multi.. έτσι είναι φτιαγμένο το παιχνίδι. Γι αυτό από τη πρώτη στιγμή εστίαζαν στο ότι θα κάνουν τα πάντα για να αποτρέψουν το modding.... Γι'αυτούς είναι η εύκολη λύση. Και για την ιστορία, εκείνος που έφτιαξε το Script Hook V (το οποίο δε δουλεύει πλέον) το ρύθμισε να μη λειτουργεί στο online. Πήγαν μετά κάποιοι έξυπνοι, και με reverse engineering το ενεργοποίησαν, εκεί έγινε ο χαμός στο online... Άλλα δεν είναι εκεί το θέμα. Τους πείραξε ένας script loader που αλλάζει τον καιρό και τον χαρακτήρα σου σε οποιοδήποτε χαρακτήρα θες ενώ το cheat engine ας πούμε? Κλάιν? Σημείωση: Το cheat engine δουλεύει χωρίς καμιά τροποποίηση.....Stock τελείως... Τόσο τραγικοί είναι.... Σημείωση 2: Αν έχεις backup της προηγούμενης έκδοσης, δουλεύει κανονικά και το online οπότε Cowboy μη παίρνεις και όρκο ότι καθάρισαν οι servers
harisv Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 παιδια μονο εγω εχω προβλημα στο Blitz heist και μου κρασαρει το παιχνιδι οταν αλλαζει σε michael? Go into Options->Settings->Saving and Startup-> Chose default settings: Landing Page: On !! (Restart game) παιδια ο μονος τροπος να το περασω ηταν να μην χρησιμοποιησω c4 και grenade. Ελπιζω να βοηθησα γιατι βλεπω οτι αρκετοι εχουν το ιδιο προβλημα στα ξενα forum
Cowboy Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Σημείωση 2: Αν έχεις backup της προηγούμενης έκδοσης, δουλεύει κανονικά και το online οπότε Cowboy μη παίρνεις και όρκο ότι καθάρισαν οι servers Ενταξει καλα οτι και να κανουν τροποι για cheats/hacks θα υπαρχουν οπως υπαρχουν σε ΟΛΑ τα παιχνιδια. Τωρα απλα το καναν λιγο πιο δυσκολο για τον καθε ασχετο που απλα κατεβαζει και πεταει δυο αρχεια στο παιχνιδι... Και οντως μετα το update καθαρισαν οι servers, τις προηγουμενες μερες γινοταν ο χαμος.
Papakitou Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 πάντως τα προβλήματα με τα νερουλά γραφικά και τους αόρατους δρόμους όταν τρέχω με το αμάξι,δεν λύθηκαν με το patch αυτό.. Και αμφιβάλω να είναι θέμα VGA drivers..και ούτε αντιμετοπίζεται με το να κλείσω το msaa και το postFX που προτινει η amd. Και ο λόγος που το λέω,είναι γιατί το έλυσα πολύ απλά,ένας φίλος μου το έφτιαξε..δημιουργοντας ένα batch file είτε για steam εκδόσεις είτε για rockstar client. Που αλλάζει τις προτεραιότητες και το βάζει τέρμα να είναι το παιχνίδι.. ΝΕΡΑΚΙ το παιχνίδι ξανά,αφού αποφάσισαν να το χαλάσουν με το προτελευταίο patch και με αυτό εδώ να μην το φτιάχνουν πάλι. Όσοι είναι στους Noob greek players έχουν πρόσβαση σε αυτό μέσα από το teamspeak όπου και μπορούν να το κατεβάσουν. Δεν βρισκω που ειναι;
Alex21121988 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Το AO λειτουργεί με το new patch ή θέλει πάλι το κολπάκι που κάναμε για να ενεργοποιηθεί;
Xristaras12 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 λεφτά στο campaign απο ποια αποστολή και μετά θα βγάζουμε; έχω πράγματα που θέλω να αγοράσω και δεν θέλω να χαλάσω τα 500k του bonus στο παιχνίδι. Πιο πολύ με απασχολεί για τον michael.
papousss13 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 λεφτά στο campaign απο ποια αποστολή και μετά θα βγάζουμε; έχω πράγματα που θέλω να αγοράσω και δεν θέλω να χαλάσω τα 500k του bonus στο παιχνίδι. Πιο πολύ με απασχολεί για τον michael. τα 500Κ γιατι να μην τα χαλασεις? για αυτο στα εδωσαν για να τα χαλασεις.. αμα κανεις εσυ heist βγαζεις μια και καλη στο τελος... αλλιως αμα μπαινεις σε αλλους βγαζεις καθε φορα π τελειωνεις ενα setup
Xristaras12 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 τα 500Κ γιατι να μην τα χαλασεις? για αυτο στα εδωσαν για να τα χαλασεις.. αμα κανεις εσυ heist βγαζεις μια και καλη στο τελος... αλλιως αμα μπαινεις σε αλλους βγαζεις καθε φορα π τελειωνεις ενα setup εξήγησε το μου σε παρακαλώ να ξανατονίσω ότι αναφέρομαι στο campaign με το Online δεν έχω ασχοληθεί ακόμα. Χρήματα θέλω για τον michael και πριν λίγο έκανα την αποστολή με το κοσμηματοπωλείο αλλά οι χαρακτήρες δεν έχουν πληρωθεί απο το άδειασμα. τα 500K του campaign μπήκαν στον franklin απ ότι είδα με το που ξεκίνησε το παιχνίδι εκτός και δεν καταλάβα κάτι καλά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα