SlackulatoR Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Με το σημερινό patch πρόσθεσαν anti-hack tool (κάνει check για dll's κτλ). Μέχρι και στο single player δεν δουλεύουν πλέον τα mods/trainer.
Bigi444444 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Ρε συ cowboy, δηλαδή αν βάλεις γερμανικά δε θα έχεις διαλόγους,subs κλπ όλα στα γερμανικά; Να ξέρω κι εγώ όταν το πάρω τι να κάνω δηλαδή, δεν τα μπορώ τα μίλια.
sazistas Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 παιδια απο το nuuvem προσπαθω να το αγοράσω κι εγώ, αλλα δεν νιωθει πλεον ουτε με openvp, soft-ether η Hola, κοιτανε μαλλον την χωρα που εχω στο paypal, και μου ριχνει ακυρο. Ξερει κανεις κανενα αλλο site να το εχει στην ίδια τιμή?
overpower Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Εχει κανενας αλλο κολληματακια μετα το update? Με τα ιδια settings εχω αρκετα συχνα, κυριως οταν οδηγαω...
k_skidrow Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Εχει κανενας αλλο κολληματακια μετα το update? Με τα ιδια settings εχω αρκετα συχνα, κυριως οταν οδηγαω... Μπηκαμε πριν λιγο με ενα παλικαρι απο εδω και οταν οδηγουσε ο ενας αυτοκινητο ο αλλος αντιμετωπιζε συνεχες lag. εβλεπε το αυτοκινητο να συγκρουεται χωρις να γινοταν αυτο κτλπ. Μια αλλη ερωτηση που θελω να κανω ειναι η εξης. Στην περιπτωση που παιζουνε 2 ατομα μαζι ποια ειναι τα πραματακια που μπορουνε να κανουνε; Καναμε τα 4 μικρα missions με 1-4 players που απλα εχεις να κλεψεις καποια οχηματα και να τα γυρισεις στον simeon. κατα τ'αλλα δεν βρηκαμε αλλες αποστολες που να απευθυνονται σε τουλαχιστον 2 παικτες. οποιες αλλες αποστολες υπηρχαν στον χαρτη να συμπληρωσω οτι ηταν για αρκετους παικτες και 2 ομαδες κατι που δεν μας ενδιαφερει γιατι θελουμε να ειναι οσο το δυνατον πιο co-op το mission οπως τα 4 που ειπα παραπανω. Να συμπληρωσω οτι ειμαστε και οι 2 12λεβελ αλλα δεν ειδαμε πουθενα να ξεκλειδωνονται τα heist.
overpower Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Τα heist ξεκλειδωνουν στο δωματιο στο σπιτι σου. Πρεπει να εισαι 12lvl + να εχεις ενα high end apartment. Το πιο συνηθες ειναι στα eclipse towers στα 700k αν θυμαμαι καλα.
k_skidrow Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Τα heist ξεκλειδωνουν στο δωματιο στο σπιτι σου. Πρεπει να εισαι 12lvl + να εχεις ενα high end apartment. Το πιο συνηθες ειναι στα eclipse towers στα 700k αν θυμαμαι καλα. ωραια απο την στιγμη που δεν εχουμε high end apartment τι μπορουμε να κανουμε σε co-op για να βγαλουμε σχετικα γρηγορα φραγκα;
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 ωραια απο την στιγμη που δεν εχουμε high end apartment τι μπορουμε να κανουμε σε co-op για να βγαλουμε σχετικα γρηγορα φραγκα; Τα missions κάνεις, και μπορείς επίσης να πηγαίνεις σε heists άλλων παικτών. (tα πράσινα είναι τα heist - μπαίνει ένας απο τους 2 σε invite που έρχεται στο κινητό globally και κάνει add και τον άλλο, για να μην χάνεστε). Μόνο 4 είναι τα missions? Εμένα μου δίνει παραπάνω, αλλα μάλλον είναι λόγω lvl.
k_skidrow Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Τα missions κάνεις, και μπορείς επίσης να πηγαίνεις σε heists άλλων παικτών. (tα πράσινα είναι τα heist - μπαίνει ένας απο τους 2 σε invite που έρχεται στο κινητό globally και κάνει add και τον άλλο, για να μην χάνεστε). Μόνο 4 είναι τα missions? Εμένα μου δίνει παραπάνω, αλλα μάλλον είναι λόγω lvl. το προχωρησα λιγο και μου εβγαλε και καποια αλλα. αποστολες για 1-7 ατομα. αυτες ειναι λιγο πιο δυσκολες λογω του οτι οταν παιρνεις το objective που σου ζηταει το καθε mission ακομα και στον δρομο της επιστροφης σου την πεφτουν αυτοκινητα και μηχανακια απο τις συμμοριες, με αποτελεσμα να ειναι αρκετα δυσκολο αν το παιζεις σολο,λογω του οτι πρεπει να βγαινεις καθε τρεις και λιγο απο το αυτοκινητο να καλυπτεσαι για να τους τρως γιατι αλλιως μεσα στο αυτοκινητο ειναι δυσκολα τα πραματα. επισης. τα στατς του χαρακτηρα σου. stamina κτλπ που εχει...αυτα πως ακριβως τα ανεβαζεις; απλα παιζοντας;
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Ναι, όσο τρέχεις πχ, ανεβαίνει το stamina, οδηγείς - driving κτλ. Ε και εσύ μην κάνεις solo missions, για αυτά υπάρχει το Story mode. Το online είναι για multi κατάσταση.
Gzr Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Παιδεία μία ερώτηση, επειδή πρόσφατα έβαλα το GTA V και μετά από μερικές ώρες αφού προσπαθούσα να φτιάξω ένα καταραμένο error και αφού δοκίμασα τα πάντα από αυτά που έλεγαν στο google κάπως κατάφερα και το έφτιαξα οπότε μπήκα να το δοκιμάσω και είδα ότι μετά το intro της rockstar δεν έχω ήχο, μόλις ξεκινάει το story δεν έχω καθόλου ήχο, δοκίμασα να κατεβάσω πάλι τα drivers από τη realtek αλλά τίποτα, δοκίμασα το directx μήπως και φταίει αυτό κάπως αλλά τίποτα έχω και στα δυο τα ποιο πρόσφατα drivers και είδα ότι στο google υπάρχουν αρκετά άτομα με αυτό το πρόβλημα και ο καθένας το έφτιαξε με το δικό του τρόπο και αφού δοκίμασα όλους τους τρόπους που μπορούσα να βρω δεν έγινε τίποτα, μήπως κανένας εδώ είχε το ίδιο πρόβλημα και το έφτιαξε κάπως? Γιατί είναι λίγο σπαστικό τώρα έφαγα πόσες ώρες εχθές να φτιάξω το error και τώρα δεν έχω ήχο στο game
Kostas93 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 καλύτερες ρυθμίσεις για όσο πιο κοντά στα 60fps με την 7850 (2gb) ξέρει κανείς ποιες είναι ?
Tobajara Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Ερώτηση. Ανάμεσα στο online και την ελεύθερη χρήση mods, με δεδομένο πως τη Rockstar έχει σχεδόν καταφέρει να τα απαγορέψει πλήρως με το αυθεντικό παιχνίδι, εσείς ποιό θα διαλέγατε? Εγώ θα διάλεγα σαφέστατα mods.
gavros10 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Ερώτηση. Ανάμεσα στο online και την ελεύθερη χρήση mods, με δεδομένο πως τη Rockstar έχει σχεδόν καταφέρει να τα απαγορέψει πλήρως με το αυθεντικό παιχνίδι, εσείς ποιό θα διαλέγατε? Εγώ θα διάλεγα σαφέστατα mods. Τα mods στο single δεν με ενοχλουν, ισα ισα που ειναι παιχνιδι που το απαιτει. Στο online ομως.... εχω πληρωσει και το θελω ακεραιο χωρις να ειμαι στο ελεος κανενος modder, cheater κλπ 1
Cowboy Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Ερώτηση. Ανάμεσα στο online και την ελεύθερη χρήση mods, με δεδομένο πως τη Rockstar έχει σχεδόν καταφέρει να τα απαγορέψει πλήρως με το αυθεντικό παιχνίδι, εσείς ποιό θα διαλέγατε? Εγώ θα διάλεγα σαφέστατα mods. Στο Single Player βαλε οτι θελεις.. Αλλα στο Online kαλα εκανε και απαγορεψε τα MODs, τα μισα ηταν cheats. Καθαρισαν καπως οι servers μετα το update.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα