{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Remap it στο mouse thumb button, βολεύει
Cowboy Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Με την ροδελα μοα παει σε αλλη κατηγορια οπλων στον κυκλο..... Οπως κρατας πατημενο το TAB και εισαι στο κυκλικο menu επιλογης οπλων, πας με το mouse π.χ. πανω (12 ηωρα) οπου ειναι τα πιστολια, και μετα με τη ροδελα αλλαζεις ανεμσα στα πιστολια που εχεις. Το TAB μονιμος πατημενο, και το mouse πρεπει να ειναι στην κατηγορια οπλων που θελεις. Υπαρχει και αλλος τροπος, με τα νουμερα. Το καθε νουμερο αντιστοιχει σε μια κατηγορια οπλων, και καθε φορα που το πατας πηγαινει στο επομενο οπλο της κατηγοριας. π.χ. τα πιστολια ειναι στο "5", αν πατησεις το "5" θα βγαλει το πιστολι, αν ξαναπατησεις "5" θα βγαλει το επομενο πιστολι που εχεις, και αν το ξαναπατησεις το αμεσως επομενο πιστολι, και παει λεγοντας..
qsis Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Στο χειριστήριο γίνεται με το σταυρό Online πάντως με το χειριστήριο τρως πολύ ξύλο, αλλά σε άλλες περιπτώσεις όπως πχ αγώνες με αεροπλάνα έχεις πλεονέκτημα
Cowboy Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 GTAV PC Patch 350.1 (4/30/15) - Notes Vehicles in your garage can no longer be accidentally replaced with vehicles from the street. Improved stability and fixed several crashes and hangs while transitioning between Jobs in GTA Online. Fixed an issue where certain players were unable to exit their garages while inside of a personal vehicle. Fixed an issue where the game could freeze if you were robbing a store while someone else was attempting to buy snacks there. A rare issue has been fixed where some players received a “Purchase Failed” error when attempting to buy apartments. Fixed an issue where players would be asked to quit the game while using text chat in Golf and pressing the “E” key. GTA Online characters can now be added to your shortlist in the Rockstar Editor. Fixed several clipping issues that occurred when taking Snapmatic selfies. One-on-One Vehicle Deathmatches in Free Roam will now properly spawn all participants in vehicles. Fixed a Steam-only issue where you could not alt-tab back into GTAV if you alt-tabbed out while the Steam overlay was active. Various fixes to bring improved patch download speeds. Improvements to matchmaking so players that have good connections to each other are matched together more frequently. Fixed a Steam-only issue where players could not use Mexican Spanish as a subtitle language. General stability fixes for director mode and video editor. Various crash fixes. Fixes for issues caused by launching the game in offline mode. 1
Papakitou Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Various fixes to bring improved patch download speeds. Μάλιστα.....
harisv Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 παιδια μονο εγω εχω προβλημα στο Blitz heist και μου κρασαρει το παιχνιδι οταν αλλαζει σε michael?
Prospector8 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Απο reddit, πριν και μετα το patch.. http://stppl.us/i/caa93.png παιδια μονο εγω εχω προβλημα στο Blitz heist και μου κρασαρει το παιχνιδι οταν αλλαζει σε michael? Go into Options->Settings->Saving and Startup-> Chose default settings: Landing Page: On !! (Restart game)
Xristaras12 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 υπάρχει περίπτωση να αλλάξουμε τα μίλια σε χιλιόμετρα; είχε ξαναγίνει ερώτηση αλλά δεν μπορώ να το βρώ,sorry ερώτηση το Grass επηρεάζει μονο την βλάστηση στα βουνά/δρόμους κλπ και όχι στα σπίτια; εκεί είναι τα textures;
nektarios_rs Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Εσείς που παίζετε GTA online προσοχή... τοίχο-τοίχο...... This gaming blogger claims that she was “Virtually Raped” by some hackers playing GTA V online. http://dudecomedy.com/girl-claims-she-was-virtually-raped-in-gta-v/ 1
Cowboyfromhell Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Εσείς που παίζετε GTA online προσοχή... τοίχο-τοίχο...... This gaming blogger claims that she was “Virtually Raped” by some hackers playing GTA V online. http://dudecomedy.com/girl-claims-she-was-virtually-raped-in-gta-v/ χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα Virtual Rape λέει κλαίω!!!!
Cowboy Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 υπάρχει περίπτωση να αλλάξουμε τα μίλια σε χιλιόμετρα; είχε ξαναγίνει ερώτηση αλλά δεν μπορώ να το βρώ,sorry ερώτηση το Grass επηρεάζει μονο την βλάστηση στα βουνά/δρόμους κλπ και όχι στα σπίτια; εκεί είναι τα textures; Τα μέτρα μίλια έχουν να κανουν με τη γλώσσα που εχεις επιλέξει. Τα Αγγλικά έχουν μίλια (imperial units). Εγώ το έχω στα Γερμανικά, τα οποία φυσικά έχουν μέτρα. Το Grass Quality επηρεάζει και τη βλάστηση μέσα στην πόλη, σε μερικά σημεία οπου υπάρχει.
Xristaras12 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Τα μέτρα μίλια έχουν να κανουν με τη γλώσσα που εχεις επιλέξει. Τα Αγγλικά έχουν μίλια (imperial units). Εγώ το έχω στα Γερμανικά, τα οποία φυσικά έχουν μέτρα. Το Grass Quality επηρεάζει και τη βλάστηση μέσα στην πόλη, σε μερικά σημεία οπου υπάρχει. και πως αλλάζουμε γλώσσα; και σε τι γλώσσα να το βάλω είναι το θέμα,δεν γνωρίζω άλλη πλην της αγγλικής. κατα την εγκατάσταση πάτησα αγγλικά αν θυμάμαι καλά δεν ρώτησε κάτι άλλο. όποιος θέλει ας με περάσει στις επαφες katakouzinos
Cowboy Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 και πως αλλάζουμε γλώσσα; και σε τι γλώσσα να το βάλω είναι το θέμα,δεν γνωρίζω άλλη πλην της αγγλικής. κατα την εγκατάσταση πάτησα αγγλικά αν θυμάμαι καλά δεν ρώτησε κάτι άλλο. όποιος θέλει ας με περάσει στις επαφες katakouzinos Πέρα απο την αρχή που σε ρωτάει τι γλώσσα, αν δεν υποστηρίζεται η γλώσσα του συστηματος σου (π.χ. Ελληνικά), δεν νομιζω οτι υπάρχει τροποε να την αλλαξεις μέσα απο το παιχνιδι. Αλλάζει απο απο ενα registry, "Language" λέγεται και η τιμή των Γερμανικών ηταν "de-DE" αν θυμαμε καλά. Οι γλώσσες που υποστηρίζονται είναι οι εξείς: american chinese french german italian japanese korean mexican polish portuguese russian spanish US English + Metric units δεν νομιζω οτι γίνεται. Αργότερα πολύ πιθανό να γίνει με MOD ή να βρεθεί άλλος τροπος. 1
Xristaras12 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Το σπιτάκι τους μέσα το ξέρουν εκεί στο US;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα