Alex21121988 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Στο μεταξύ αυτό το steaming service μου προκαλούσε crash στο WWE 2K15... lol. Με το που το έκανα stop από task manager έφτιαξε και τώρα ρίχνω ξυλίκι με Undertaker και Kane. Για να κερδίσετε επιπλέον 10-15 fps στο Gta κάντε και αυτό. Πραγματικά δεν βρήκα οπτική διαφορά είτε το έβαλα στο 0% είτε στο 100%.. Και το hit είναι μεγάλο από το συγκεκριμένο setting και σε vram αλλά και σε frames. Συνοψίζοντας λοιπόν τα options/tips τα οποία χρησιμοποιώ(τα μάζεψα όλα μαζί από όσα έχουν αναφερθεί από μέλη εδώ στο topic) και είμαι ευχαριστημένος και οπτικά αλλά και σε perfomance στα 1080p. Anisotropic Filtering force από cp της gpu και off στο game. Ambient Οcclusion έχει αναφερθεί από τον Cowboy στο post #3535 πως το ενεργοποιούμε. Reshade + SweetFX preset εδώ κατεβάζουμε και διαβάζουμε τα instructions . http://sfx.thelazy.net/games/preset/3434/ Πειράζουμε το LOD του game μέσω του xml που βρίσκεται στα Documents/Rockstar Games/GTA V/ settings και αντικαθιστούμε τα παρακάτω commands. <Shadow_SplitZStart value="1.000000" /> <Shadow_SplitZEnd value="1.000000" /> Όσοι χρησιμοποιούμε το Geforce Experience, βρίσκουμε το ΝvStreamSvc στο tab των Services στο task manager και το κάνουμε stop. Επεξ/σία 30 Απριλίου 2015 από Alex21121988 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Εγω εφαγα και ενα γερο BSOD παντως με error code DPC_WATCHDOG_VIOLATION δεν ξερω αν εφταιγε αυτο το disable και δεν το ψαχνω καθολου μεχρι να το ξανακανει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 GTA 5 Online PC: confusion as Rockstar starts banning mods Αχρηστεύουν την PC έκδοση με λίγα λόγια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakitou Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Στο μεταξύ αυτό το steaming service μου προκαλούσε crash στο WWE 2K15... lol. Με το που το έκανα stop από task manager έφτιαξε και τώρα ρίχνω ξυλίκι με Undertaker και Kane. Για να κερδίσετε επιπλέον 10-15 fps στο Gta κάντε και αυτό. Πραγματικά δεν βρήκα οπτική διαφορά είτε το έβαλα στο 0% είτε στο 100%.. Και το hit είναι μεγάλο από το συγκεκριμένο setting και σε vram αλλά και σε frames. Συνοψίζοντας λοιπόν τα options/tips τα οποία χρησιμοποιώ(τα μάζεψα όλα μαζί από όσα έχουν αναφερθεί από μέλη εδώ στο topic) και είμαι ευχαριστημένος και οπτικά αλλά και σε perfomance στα 1080p. GTA5 2015-04-30 05-26-00.png GTA5 2015-04-30 05-26-13.png GTA5 2015-04-30 05-26-27.png GTA5 2015-04-30 05-26-32.png Anisotropic Filtering force από cp της gpu και off στο game. Ambient Οcclusion έχει αναφερθεί από τον Cowboy στο post #3535 πως το ενεργοποιούμε. Reshade + SweetFX preset εδώ κατεβάζουμε και διαβάζουμε τα instructions . http://sfx.thelazy.net/games/preset/3434/ Πειράζουμε το LOD του game μέσω του xml που βρίσκεται στα Documents/Rockstar Games/GTA V/ settings και αντικαθιστούμε τα παρακάτω commands. <Shadow_SplitZStart value="1.000000" /> <Shadow_SplitZEnd value="1.000000" /> Όσοι χρησιμοποιούμε το Geforce Experience, βρίσκουμε το ΝvStreamSvc στο tab των Services στο task manager και το κάνουμε stop. Και ποσα παιζεις εκει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zisis13 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 GTA 5 Online PC: confusion as Rockstar starts banning mods Αχρηστεύουν την PC έκδοση με λίγα λόγια.. Γνωμη δικη μου και πολλων αλλων καντε οτι θελετε με το gta v.Ομως στο gta online δεν ειστε μονοι σας,ειναι λογικοτατο να υπαρχουν κανονες.Σε ολα τα online γινεται αυτο. Ασχετα οτι λενε οτι τα cosmetic mods δεν θα τα banαρουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Γιατί αν πειράξω το FoV να τρώω ban δηλαδή δεν κατάλαβα..Τα ''cosmetic'' όπως λέει και το site είναι αυτά που πειράζουν τα χρώματα κλπ(SweetFX). Αλλά η ρύθμιση για το FoV είναι πολύ σημαντική για τους περισσότερους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 https://support.rockstargames.com/hc/en-us/articles/204976528-Grand-Theft-Auto-V-PC-Known-Issues-With-AMD-Catalyst-15-4-Beta-Driver-Or-Laptops-With-Switchable-AMD-Graphics Μάλλον βρίσκομαι εδώ.. Όχι για το laptop,αφού παίζω σε σταθερό pc. Αλλά μετα το patch της προηγούμενης βδομάδας γίνεται ένας κακός χαμός είτε online είτε single player.. Ο δρόμος δεν φορτώνει κ είναι σα να πετάω όπως τα αυτοκίνητα τριγύρω είναι λες και είναι στον αέρα.. Τα κτήρια κάνουν pop up τελευταία στιγμή ή είναι νερουλα.. Οπότε θα αρκεστω ότι είναι θέμα drivers..και ειτε θα τους ξαναπερασω είτε θα περιμένω νέους,ειτε κάποιο game patch.. Για εμένα χάλασε πολύ το παιχνίδι με το τελευταίο patch.. Στατερινκ,προβλήματα με τον ήχο εμφανίστηκαν απο το πουθενά.. Θα πειραξω και το msaa μήπως.. Αν και νομιζω κλειστό το χω. Λέτε να φταίει και το self radio??του έχω βάλει 3gb μουσική πάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlackulatoR Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Λέτε να φταίει και το self radio??του έχω βάλει 3gb μουσική πάνω Ναι υπάρχει θέμα με το self radio. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 ο κακος χαμος με τυπους που πυροβολανε λεφτα!!! https://support.rockstargames.com/hc/communities/public/topics/200063373-Grand-Theft-Auto-Online?page=3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
>-Nosakos<- Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Στο μεταξύ αυτό το steaming service μου προκαλούσε crash στο WWE 2K15... lol. Με το που το έκανα stop από task manager έφτιαξε και τώρα ρίχνω ξυλίκι με Undertaker και Kane. Για να κερδίσετε επιπλέον 10-15 fps στο Gta κάντε και αυτό. Πραγματικά δεν βρήκα οπτική διαφορά είτε το έβαλα στο 0% είτε στο 100%.. Και το hit είναι μεγάλο από το συγκεκριμένο setting και σε vram αλλά και σε frames. Συνοψίζοντας λοιπόν τα options/tips τα οποία χρησιμοποιώ(τα μάζεψα όλα μαζί από όσα έχουν αναφερθεί από μέλη εδώ στο topic) και είμαι ευχαριστημένος και οπτικά αλλά και σε perfomance στα 1080p. GTA5 2015-04-30 05-26-00.png GTA5 2015-04-30 05-26-13.png GTA5 2015-04-30 05-26-27.png GTA5 2015-04-30 05-26-32.png Anisotropic Filtering force από cp της gpu και off στο game. Ambient Οcclusion έχει αναφερθεί από τον Cowboy στο post #3535 πως το ενεργοποιούμε. Reshade + SweetFX preset εδώ κατεβάζουμε και διαβάζουμε τα instructions . http://sfx.thelazy.net/games/preset/3434/ Πειράζουμε το LOD του game μέσω του xml που βρίσκεται στα Documents/Rockstar Games/GTA V/ settings και αντικαθιστούμε τα παρακάτω commands. <Shadow_SplitZStart value="1.000000" /> <Shadow_SplitZEnd value="1.000000" /> Όσοι χρησιμοποιούμε το Geforce Experience, βρίσκουμε το ΝvStreamSvc στο tab των Services στο task manager και το κάνουμε stop. Ωραίες πληροφορίες αλλά το AF γιατί off απο το game? Επίσης νόμιζα οτι με το long shadows on οι κοντινές σκιές έχουν θέμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 @Xtr εννοείται οτι φταιει το self radio, δυστυχώς κανεις δεν πρέπει να εχει ΟΝ αυτη την επιλογή μεχρι να το φτιάξουν. Ποια καρτα εχεις? Τα πιο πολλα προβλήματα πλέον ειναι του ingame options παρα απο patch θεματα. Βαλε advanced settings off ολα, grass high shadows high/very high, Fxaa με MsAA μονο αν εχεις R9 290+,βγαλε το vsync αμα εχεις on στου game, και ενεργοποίησετο απο radeon pro και θα παιζεις νερο μετα. Οπως ειπες επίσης κανε και ενα full καθαρο reinstall του drivers. @Αποπανε Το AF του game του εχουμε off διοτι ειναι broken, ολοι το ενεργοποίουμε απο nvidia control panel /catalyst αντίστοιχα, στο x16 παντα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Ναι υπάρχει θέμα με το self radio. Αν βάλεις shortcuts σε άλλο αρχείο δεν έχει διαφορά, ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g8anos Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Γιατί αν πειράξω το FoV να τρώω ban δηλαδή δεν κατάλαβα..Τα ''cosmetic'' όπως λέει και το site είναι αυτά που πειράζουν τα χρώματα κλπ(SweetFX). Αλλά η ρύθμιση για το FoV είναι πολύ σημαντική για τους περισσότερους. To αυξημενο FOV είναι cheat αν δεν το εχουν ολοι. Σκεψου το... Εσυ εχεις μεγαλυτερη περιφερειακή οραση κ με βλεπεις, εγω που δεν εχω αυξημενο fov δεν σε βλέπω. Σου δινει προβάδισμα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Σοβαρά, το είδε κανείς αυτό; http://www.ign.com/articles/2015/04/28/grand-theft-auto-5-mod-lets-you-play-as-any-animal-anywhere-including-a-whale Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Αν βάλεις shortcuts σε άλλο αρχείο δεν έχει διαφορά, ε; Καμια παλι πεφτει το stuttering της αρκουδας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα