kanadesu Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Πώς γίνεται ενώ οδηγάς να στοχεύεις παράλληλα με το controller,είναι αδύνατο ενώ πατάς γκάζι κ φρένο για να κόβεις ταχύτητα να πρέπει να στοχέψεις και να πυροβολήσεις!Δέν θυμάμαι στο xbox 360 να ήταν έτσι,ίσως να πάταγες το LB και να το έκανε.Για πείτε γνώμες!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowlike Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Μπηκα και εγώ στο crew (sayonara41) . Πολύ gay το μπλουζάκι, κάτι σε μαυρο δε πάιζει; Χαρ χαρ χαρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 ξυνουμε και πινακιδα ναουμ με το βεσπακι 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanadesu Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Πώς γίνεται ενώ οδηγάς να στοχεύεις παράλληλα με το controller,είναι αδύνατο ενώ πατάς γκάζι κ φρένο για να κόβεις ταχύτητα να πρέπει να στοχέψεις και να πυροβολήσεις!Δέν θυμάμαι στο xbox 360 να ήταν έτσι,ίσως να πάταγες το LB και να το έκανε.Για πείτε γνώμες!! Βρήκα πώς το ρωτάγανε και άλλου στο reddit,στο ps3,360 ήταν έτσι όπως ήθελα αλλά το αλλάξανε για κάποιο περίεργο λογο στις next gen κονσόλες και pc.Γίνεται μέσω των settings να το αλλάξει όποιος θέλει αλλά μου φάνηκε περίεργο γιατί θυμόμουν πώς μόνο με το LB γινότανε σωστά αφού δεν μπορείς να πατάς τόσα κουμπιά ενώ οδηγάς για να στοψέχεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 This is Trevor's world! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omghi2u Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Βρήκα πώς το ρωτάγανε και άλλου στο reddit,στο ps3,360 ήταν έτσι όπως ήθελα αλλά το αλλάξανε για κάποιο περίεργο λογο στις next gen κονσόλες και pc.Γίνεται μέσω των settings να το αλλάξει όποιος θέλει αλλά μου φάνηκε περίεργο γιατί θυμόμουν πώς μόνο με το LB γινότανε σωστά αφού δεν μπορείς να πατάς τόσα κουμπιά ενώ οδηγάς για να στοψέχεις! οταν θελω να πυροβολισω τσιμπαω keyboard-mouse Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanadesu Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 οταν θελω να πυροβολισω τσιμπαω keyboard-mouse Νομίζω όλοι αυτό πρέπει να κάνουμε τελικά,αλλιώς είναι λίγο δύσκολο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Το κολπο με το streaming service επιασε πολυ καλα σε εμενα, παιζει να κερδισα 10-15 frames στο χαλαρο.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Κανονιζουμε αυριο κανα heist? Βαρεθηκα τα setups και θα μπορουσαμε να το παμε και το ιδιο team απο την αρχη μεχρι το τελος και για το bonus.... 12 lvl ειμαι εγω, οποτε να ειστε λιγο πιο προετοιμασμενοι απο το φυσιολογικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nektarios_rs Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ για χρήστες nvidia: Η απενεργοποίηση του streaming service δίνει frames. Δοκιμαστε το. (Όσοι έχουν εγκατεστημένο το gforce experience). Συγκεκριμένα εγώ μπροστά από το σπίτι του Τρέβορ είχα frames drops. Τώρα καρφωμένο 60αρι και ανέβασα και το post fx στο very high. Το κολπο με το streaming service επιασε πολυ καλα σε εμενα, παιζει να κερδισα 10-15 frames στο χαλαρο.. Ισχύει... Και αναρωτιόμουν γιατί το streaming service ζήταγε άδεια firewall κάθε φορά που άνοιγα ένα παιχνίδι... Ποιος ξέρει πόσο καιρό υπάρχει αυτό το πρόβλημα και πόσα παιχνίδια επηρεάστηκαν από αυτό... Εντάξει δε πειράζει συμβαίνουν αυτά... Βέβαια κάποιος καχύποπτος θα μπορούσε να πει ότι το κάναν και επίτηδες...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Εκανα ενα restore deafult τα γραφικα και ξεκολλησε η vram.Επισης εκανα και το κολπακι με το streaming service.Μια χαρα παμε :P. Εβλεπα star wars γιαυτο δεν μπηκα σημερα,αυριο παμε κανα heist αφου δω το age of ultron Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 ναι το streaming μου γλυτωσε και εμενα 5-8 fps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 5-8-10 στα πόσα fps? Άλλο πράγμα να πάρεις 8 fps όταν έχεις 60 και άλλο όταν έχεις 30. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Ειχα 60-70 σταθερα σε οδηγηση στην πολη και σε εντονες σκηνες, τωρα κατω απο 75-80 δεν παιζει να βλεπω, αν και δεν κοιταω και συνεχεια οκ το παιχνιδι μου φαινεται πολυ πιο smooth. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omghi2u Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 grand crash auto σπαει μπαλες ε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα