Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto V [GTA 5][PC]

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πώς γίνεται ενώ οδηγάς να στοχεύεις παράλληλα με το controller,είναι αδύνατο ενώ πατάς γκάζι κ φρένο για να κόβεις ταχύτητα να πρέπει να στοχέψεις και να πυροβολήσεις!Δέν θυμάμαι στο xbox 360 να ήταν έτσι,ίσως να πάταγες το LB και να το έκανε.Για πείτε γνώμες!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πώς γίνεται ενώ οδηγάς να στοχεύεις παράλληλα με το controller,είναι αδύνατο ενώ πατάς γκάζι κ φρένο για να κόβεις ταχύτητα να πρέπει να στοχέψεις και να πυροβολήσεις!Δέν θυμάμαι στο xbox 360 να ήταν έτσι,ίσως να πάταγες το LB και να το έκανε.Για πείτε γνώμες!!

Βρήκα πώς το ρωτάγανε και άλλου στο reddit,στο ps3,360 ήταν έτσι όπως ήθελα αλλά το αλλάξανε για κάποιο περίεργο λογο στις next gen κονσόλες και pc.Γίνεται μέσω των settings να το αλλάξει όποιος θέλει αλλά μου φάνηκε περίεργο γιατί θυμόμουν πώς μόνο με το LB γινότανε σωστά αφού δεν μπορείς να πατάς τόσα κουμπιά ενώ οδηγάς για να στοψέχεις!

Βρήκα πώς το ρωτάγανε και άλλου στο reddit,στο ps3,360 ήταν έτσι όπως ήθελα αλλά το αλλάξανε για κάποιο περίεργο λογο στις next gen κονσόλες και pc.Γίνεται μέσω των settings να το αλλάξει όποιος θέλει αλλά μου φάνηκε περίεργο γιατί θυμόμουν πώς μόνο με το LB γινότανε σωστά αφού δεν μπορείς να πατάς τόσα κουμπιά ενώ οδηγάς για να στοψέχεις!

οταν θελω να πυροβολισω τσιμπαω keyboard-mouse :P

Κανονιζουμε αυριο κανα heist? Βαρεθηκα τα setups και θα μπορουσαμε να το παμε και το ιδιο team απο την αρχη μεχρι το τελος και για το bonus....

12 lvl ειμαι εγω, οποτε να ειστε λιγο πιο προετοιμασμενοι απο το φυσιολογικο :P

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ για χρήστες nvidia: Η απενεργοποίηση του streaming service δίνει frames. Δοκιμαστε το. (Όσοι έχουν εγκατεστημένο το gforce experience). Συγκεκριμένα εγώ μπροστά από το σπίτι του Τρέβορ είχα frames drops. Τώρα καρφωμένο 60αρι και ανέβασα και το post fx στο very high.

Το κολπο με το streaming service επιασε πολυ καλα σε εμενα, παιζει να κερδισα 10-15 frames στο χαλαρο..

Ισχύει... 

Και αναρωτιόμουν γιατί το streaming service ζήταγε άδεια firewall κάθε φορά που άνοιγα ένα παιχνίδι...

Ποιος ξέρει πόσο καιρό υπάρχει αυτό το πρόβλημα και πόσα παιχνίδια επηρεάστηκαν από αυτό...

Εντάξει δε πειράζει συμβαίνουν αυτά...

Βέβαια κάποιος καχύποπτος θα μπορούσε να πει ότι το κάναν και επίτηδες...... :ph34r:

Εκανα ενα restore deafult τα γραφικα και ξεκολλησε η vram.Επισης εκανα και το κολπακι με το streaming service.Μια χαρα παμε :P :P.

Εβλεπα star wars γιαυτο δεν μπηκα σημερα,αυριο παμε κανα heist αφου δω το age of ultron :P

Ειχα 60-70 σταθερα σε οδηγηση στην πολη και σε εντονες σκηνες, τωρα κατω απο 75-80 δεν παιζει να βλεπω, αν και δεν κοιταω και συνεχεια οκ το παιχνιδι μου φαινεται πολυ πιο smooth.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...