Federacion Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Σε μένα έτρεχε και ίσως να είναι και placebo αλλά τώρα καλύτερα τρέχει.Thnks 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Ουτε εμένα έτρεχε.Για να τρέχει θέλει να έχεις εγκαταστήσει το nvidia experience κτλ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Παίζει να φταίει αυτο, ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Από σήμερα θα είμαι παλι κοντας σας το βράδυ.. Εαν δεν πεσει το αεροπλάνο 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Σιδερένιος και καλή επιστροφή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 σε πολλους βλεπω βρεχει λεφτα στο gta, εκανα ticket γιατι θα πεσει μπανανα!! ξαφνικα βρεθηκα με 1m! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakitou Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 πως γινεται αυτο ρε παιδες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
looproll Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 δεν μπορω να καταλαβω γιατι τα γραφικα του ειναι τοσο μαπα...next-gen και τριχες κατσαρες...ολα τα εχω δοκιμασει Τι να σου πώ ούτε και εμένα μαυ άρεσαν τα γραφικά του gta 5 μου μοιάζουν καλοσχεδιασμένα καρτούν, ΚΑΙ εγω περιμένω φωτορεαλιστικά γραφικά απο το 2007 που βγήκε το πρώτο crysis αλλά ρεαλιστικά ΙΣΩΣ σε μια δεκαετία οχι νωριτερα, Τα μόνα αληθοφανή γραφικά στα μάτια μου είναι κατα σειρά crysis warhead, crysis, crysis 3, arma 3 Aπο εκεί και πέρα εν' μερει και μονο asseto corsa, και ισως project cars στην τελική του μορφή όταν βγεί, γιατι παρ' ολα όσα έχω ακούσει το οπτικό του αποτέλεσμα στην beta εκδοση ΔΕΝ μου άρεσε. ΑΥΤΟ που θυμάμαι να με είχε εντυπωσιάσει με την φυσικότητα των γραφικών του που σε μπέρδευε , υπο ορισμένες γωνίες και κάμερες οτι είναι πραγματικό βίντεο και όχι γραφικά ΗΤΑΝ το gran turismo 5, Γενικά είναι δύσκολο να έχω πληρώσει hardware kai να αναβαθμίζω συχνά, ΑΛΛα να μην βρίσκω τίτλο να ευχαριστηθώ γραφικά, Τα crysis τα έχω τελειώσει ΑΠΕΙΡΕΣ φορές Υ.Γ. Εχω αναφέρει για να μην παρεξηγηθώ οτι μου είναι αδιάφορο το gameplay ΑΛΛΑ με ενδιαφέρουν τα γραφικά κατα 90%, Ενα βλαμένο gameplay μπορώ να μπω στην διαδικασία να το συνηθήσω, αλλα αν τα γραφικά δεν μου αρέσουν απλά το προσπερνώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Graphics whore detected :D Πέρα από τη πλάκα, η αλήθεια είναι πως οι κονσόλες έχουν κάνει μεγάλο κακό στον τομέα των γραφικών, αλλά με το ποσοστό που βάζεις στο τέλος διαφωνώ, όχι και το 90% τα γραφικά.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Τι να σου πώ ούτε και εμένα μαυ άρεσαν τα γραφικά του gta 5 μου μοιάζουν καλοσχεδιασμένα καρτούν, ΚΑΙ εγω περιμένω φωτορεαλιστικά γραφικά απο το 2007 που βγήκε το πρώτο crysis αλλά ρεαλιστικά ΙΣΩΣ σε μια δεκαετία οχι νωριτερα, Τα μόνα αληθοφανή γραφικά στα μάτια μου είναι κατα σειρά crysis warhead, crysis, crysis 3, arma 3 Aπο εκεί και πέρα εν' μερει και μονο asseto corsa, και ισως project cars στην τελική του μορφή όταν βγεί, γιατι παρ' ολα όσα έχω ακούσει το οπτικό του αποτέλεσμα στην beta εκδοση ΔΕΝ μου άρεσε. ΑΥΤΟ που θυμάμαι να με είχε εντυπωσιάσει με την φυσικότητα των γραφικών του που σε μπέρδευε , υπο ορισμένες γωνίες και κάμερες οτι είναι πραγματικό βίντεο και όχι γραφικά ΗΤΑΝ το gran turismo 5, Γενικά είναι δύσκολο να έχω πληρώσει hardware kai να αναβαθμίζω συχνά, ΑΛΛα να μην βρίσκω τίτλο να ευχαριστηθώ γραφικά, Τα crysis τα έχω τελειώσει ΑΠΕΙΡΕΣ φορές Υ.Γ. Εχω αναφέρει για να μην παρεξηγηθώ οτι μου είναι αδιάφορο το gameplay ΑΛΛΑ με ενδιαφέρουν τα γραφικά κατα 90%, Ενα βλαμένο gameplay μπορώ να μπω στην διαδικασία να το συνηθήσω, αλλα αν τα γραφικά δεν μου αρέσουν απλά το προσπερνώ Λογικο οτι εκτος του crysis που ανεφερες ολα τα αλλα ειναι με αμαξια μιας ειναι πολυ κλειστου τυπου τα παιχνιδια αυτα οπου δεν ειναι παιζουν τρελα περιβαλλοντα και σκηνικα ,οπως ακριβως γινεται στα fighting games. Αφου εισαι λατρεις το γραφικων ,πρεπει να παιξεις ή να βρεις απο φιλο να παιξεις,οπως και δηποτε,το The Order του Ps4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Νομίζω πως τα γραφικά έχουν σχέση και με τη μηχανή που χρησιμοποιεί το εκάστοτε παιχνίδι. Υπάρχουν διάφορα βίντεο στο YT που δείχνουν παιχνίδια με διαφορετική μηχανή πως θα έμοιαζαν και πραγματικά εκπλήσσουν ευχάριστα. Πρόσφατα είδα το Bioshock 1 με μηχανή UE4 και ενθουσιάστηκα. Φανταστείτε πολλά παιχνίδια με διαφορετική μηχανή (π.χ εμένα η αγαπημένη μου είναι η CryEngine). Anyway, όπως και να έχει, η δουλειά που έχει γίνει, σίγουρα δεν είναι αδιάφορη. Θα μπορούσε να ήταν ποιο όμορφο για το 2015; ΝΑΙ. Έχει παίξει ρόλο ότι ήταν και PS/XBOX παιχνίδι; ΝΑΙ Αξίζει να παίξεις για πρώτη φορά στο PC το παιχνίδι full price; ΝΑΙ Αξίζει να το ξανά αγοράσεις από PS4/XBOX ONE για PC; ΟΧΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NECROFILOS Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Open World ειναι το παιχνιδι, αν ηταν ακομα καλυτερα τα γραφικα δεν θα ετρεχε πουθενα maxαρισμενο. Εγω εδω με GTX970 και I5-4690 δεν μπορω να τα MAXαρω ολα, τα Advanced Graphics τα εχω OFF, ουτε πολυ ΑΑ δεν μπορω να βαλω ουτε Ultra Reflections kai Post fx, για να ειμαι πανω απο 60fps (εκτος πολης, γιατι εντoς ειμαι στα 80+fps). Το εχω και στο PS4 και το επαιζα στην ιδια TV (Samsung UE55H6500 1080p 400hz). Τα γραφικα στο PS4 ειναι μαπα σε σχεση με τα settings που το παιζω στο PC. Ιδικα εξω απο την πολη, ειναι αλλο παιχνιδι στο PC. Επισης στο PS4 τρεχει στα 25-30fps ενω στο PC μου τρεχει στα 60+fps, η διαφορα ειναι τεραστια. Αν σε νοιαζουν μονο τα γραφικα, παιξε το AC Unity. Μaxαρισμενο δεν εχω δει τιποτα ομορφοτερο σε open world.Αλλα σαν παιχνιδι, αν και τελειως διαφορετικο, δεν μπορει να σταθει διπλα στο GTA5. Ειναι ενα παιχνιδι για 15-20 ωρες gameplay και τιποτα αλλο. Γραφικαρες εχει και το Ryse Son of Rome τωρα που το θυμηθηκα, ισως τα καλυτερα που εχω δει ποτε σε game. Δεν ειναι open world ομως αυτο. Επεξ/σία 29 Απριλίου 2015 από NECROFILOS 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 πόσους μέρες ώρες είναι η εγκατάσταση απο δισκάκι ρε σεις. Απο τις 3 και κάτι και τώρα πήγα στο 5ο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cowboyfromhell Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 πόσους μέρες ώρες είναι η εγκατάσταση απο δισκάκι ρε σεις. Απο τις 3 και κάτι και τώρα πήγα στο 5ο. 1 ώρα και 20 λεπτά (περίπου) μου είχε κάνει εμένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 1 ώρα και 20 λεπτά (περίπου) μου είχε κάνει εμένα τώρα τελείωσε η εγκατάσταση και κατεβαίνει το patch. Σίγουρα δεν παίζει να ήταν 1:20 σε μένα, για 2ωρο το κόβω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα