xtrmsnpr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Grand Theft Auto V May Feature A First-Person Mode For Vehicles & While On Foot screw that! αλλά: • New animals roaming Los Santos • Animals in GTA Online? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 παιδιά , έχει βγεί καμια καλή τιμή pre-order? γιατί το είχα αφήσει στο xbox και το συνέχισα λίγο τώρα και έπαθα ζημιά πάλι. want it. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Details on Exclusive Content for Returning GTAV Players on PS4, Xbox One and PC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Απλά βγάλτε το παιχνίδι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Details on Exclusive Content for Returning GTAV Players on PS4, Xbox One and PCΞέχασες να αναφαίρεις ότι είναι ΜΟΝΟ για τους προηγούμενος κατόχους σε 360 & PS3.Δεν έχει σχέση με το pc αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Grand Theft Auto V – New Screenshots Released Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Καταπληκτικο φαινεται απο τα screenshots. Τι να πω, κριμα πραγματικα που μου εχει τελειωσει η υπομονη και θα το παρω στο ps4 τον Νοεμβριο. Δεν την παλευω να το περιμενω αλλο μεχρι το 15. Το εχω πολυ αχτι να το παιξω αυτο το game. Πονταρω οτι θα εχει γινει παντως καλο optimization στο pc, και αυτο που θα δουμε θα ειναι μερα με την νυχτα απο τις κονσολες. Δεν μπορω να πω οτι δεν θα το αγορασω και στο pc γιατι ειναι και τα mods που πολλες φορες στο παρελθον στα gta με εχουν βαλει στο τρυπακι να ξαναρχισω στο pc με μεγαλη ορεξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Ξέχασες να αναφαίρεις ότι είναι ΜΟΝΟ για τους προηγούμενος κατόχους σε 360 & PS3. Δεν έχει σχέση με το pc αυτό. φυσικά και έχει σχέση, αν κάποιος το ειχε σε 360, ps3 και το αγοράσει στο pc παίρνει τα bonus δεν ξέχασα κάτι, το λέει ξεκάθαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Grand Theft Auto V – New Screenshots Released Και μετά μας τα κάνει τσουρέκια η Ubi με το WD... Ορίστε παιχνιδάρα ρε και μάλιστα με γραφικά "προηγούμενης γενιάς" χωρίς hype του κερατά που το φτάνουν και ίσως το ξεπερνάνε κιόλας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 φυσικά και έχει σχέση, αν κάποιος το ειχε σε 360, ps3 και το αγοράσει στο pc παίρνει τα bonus δεν ξέχασα κάτι, το λέει ξεκάθαρα Sorry, δικό μου λάθος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Ε καλά τι hype να θέλει το GTA..Είναι hyped χρόνια τώρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Sorry, δικό μου λάθος. no prob Ε καλά τι hype να θέλει το GTA..Είναι hyped χρόνια τώρα να σου πω την αλήθεια το iv δεν το ευχαριστήθικα , ίσως το μόνο gta που για κάποιο λόγο δεν μου άρεσε και φαντάσου οτι το ειχα day 1 original στο 360 και δεν έπαιξα πάνω απο 2-3 μέρες. Αυτό πάλι που το έπαιξα στο 360 αν δεν μου χάλαγε η κονσόλα να την πουλήσω για ανταλλακτικά θα το τερμάτιζα 100% , πιστευω στο pc θα ειναι κλάσεις ανώτερο και θα αξίζει η αγορά του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stefo Papa Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα, μπορεί να μου πει κάποιος πότε βγαίνει το GTA V για PC και τι θα κερδίσω αν το προπαραγγείλω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 27/1/2015 Αν κανεις pre-order παιρνεις $500k bonus για το story mode και αλλα τοσα για το online mode 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cowboy Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Για τιμές προπαραγγελίας retail έκδοσης δείτε εδώ: http://www.skroutz.gr/s/5024152/Grand-Theft-Auto-V-PC.html?keyphrase=gta+v Μετά την κυκλοφορία του (27/1/2015) η τιμή του θα είναι ~40 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα