Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto V [GTA 5][PC]

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για να ξεφορτωθεις τα jaggies θελεις και FxAA μαζι με το MsAA. H να κανεις οπως εκανα εγω, downscale σε 4Κ και βαζεις FxAA, High Shadows, Grass, Post fx, Off τα advanced και λογικα θα εισαι οκ, δεν θυμαμαι και ποια gtx εχεις αλλα ριχτεις και ενα oc θα σε βοηθήσει αν πας για τα 4Κ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βρέ παιδιά το blur για να καταλάβουμε με λίγα λόγια πώς φεύγει..έχω απο την nvidia experience όπως τα προτείνει και έχω το fxaa on και το msaa+nvidia txaa off αλλά παρατηρώ πολλές φορές θολούρα στο βάθος.Επιπλέον στο singleplayer με την 970 και ενώ τα έχω όλα very high εκτός απο ορισμένα σε high,τα fps πέφτουν.Περίμενα με τέτοια κάρτα να μην έχω προβλήματα.Ένα παιδί απο το forum μου πρότεινε να κάνω το msaa x2 αλλά πρέπει να κλείσω το fxaa?

Πέρα απο τα γραφικά..στο multiplayer γιατί όταν δεν είμαι σε passive mode μου ρίχνουνε οι περισσότεροι,εγώ γουστάρω να κάνω βόλτες με το αμάξι και να φτιάχνω τον χαρακτήρα μου και άλλες μαλακίες.Μα συνέχεια κάποιος έρχεται και αρχίζει να πυροβολεί και το βάζω σε passive mode στο τέλος.Αυτός που με σκοτώνει κερδίζει κάτι η το κάνει έτσι?

Βρέ παιδιά το blur για να καταλάβουμε με λίγα λόγια πώς φεύγει..έχω απο την nvidia experience όπως τα προτείνει και έχω το fxaa on και το msaa+nvidia txaa off αλλά παρατηρώ πολλές φορές θολούρα στο βάθος.Επιπλέον στο singleplayer με την 970 και ενώ τα έχω όλα very high εκτός απο ορισμένα σε high,τα fps πέφτουν.Περίμενα με τέτοια κάρτα να μην έχω προβλήματα.Ένα παιδί απο το forum μου πρότεινε να κάνω το msaa x2 αλλά πρέπει να κλείσω το fxaa?

Πέρα απο τα γραφικά..στο multiplayer γιατί όταν δεν είμαι σε passive mode μου ρίχνουνε οι περισσότεροι,εγώ γουστάρω να κάνω βόλτες με το αμάξι και να φτιάχνω τον χαρακτήρα μου και άλλες μαλακίες.Μα συνέχεια κάποιος έρχεται και αρχίζει να πυροβολεί και το βάζω σε passive mode στο τέλος.Αυτός που με σκοτώνει κερδίζει κάτι η το κάνει έτσι?

Μια χαρα καρταρα εχεις απλα το παιχνιδι οπως ηταν αναμενομενο τωρα στις αρχες ειναι που εχει τα προβληματακια του,πραγματα που δυστηχως θα φτιαξουν και σε αυτο με τον καιρο.

Βαλε το Post Fx sto High. Ποιο cpu εχεις και ποση ram? Γιατι εγω δεν εχω κανενα αποτομο drop, ή κάποια ρύθμιση θα εχεις που θα ενοχλεί το gameplay σου. Στα 1080p οι κάτοχοι 970 θα έπρεπε να φυσανε με την καρτα τους..

Ρίξτε μια ματια μηπως παιζει κατι με τις Ram σας οπως εδω:

http://www.reddit.com/r/GrandTheftAutoV_PC/comments/345t4m/benchmark_results_memoryram_is_extremely/

Παιδιλά μιά ερώτηση, στα settings το "Ingame Depth of Field Effects" πρώτον τι κάνει ? και σε ποιά ρύθμιση το βάζουμε για καλύτερη ποιότητα εικόνας ?

Παιδιλά μιά ερώτηση, στα settings το "Ingame Depth of Field Effects" πρώτον τι κάνει ? και σε ποιά ρύθμιση το βάζουμε για καλύτερη ποιότητα εικόνας ?

Ξεκινά το διάβασμα

http://www.geforce.com/whats-new/guides/grand-theft-auto-v-pc-graphics-and-performance-guide

Θα σου λυθεί οποιαδήποτε απορία :)

• Like 2

Παιδιά αν βγάλω το Vsync βαράει 120fps με τις ρυθμίσεις που έχω αλλά έχω κάτι σαν lag το οποίο είναι τρελό. Τι μπορώ να κάνω για αυτό ? Το Vsync είναι η μόνη λύση ?

Ξεκινά το διάβασμα

http://www.geforce.com/whats-new/guides/grand-theft-auto-v-pc-graphics-and-performance-guide

Θα σου λυθεί οποιαδήποτε απορία :)

Σ'ευχαριστώ, κατάλαβα !

• Like 1

Βαλε το Post Fx sto High. Ποιο cpu εχεις και ποση ram? Γιατι εγω δεν εχω κανενα αποτομο drop, ή κάποια ρύθμιση θα εχεις που θα ενοχλεί το gameplay σου. Στα 1080p οι κάτοχοι 970 θα έπρεπε να φυσανε με την καρτα τους..

Ρίξτε μια ματια μηπως παιζει κατι με τις Ram σας οπως εδω:

http://www.reddit.com/r/GrandTheftAutoV_PC/comments/345t4m/benchmark_results_memoryram_is_extremely/

Τόν I54690 έχω απο cpu και ram 8 γίγα.Ίσως έχω κάποια ρύθμιση παραπάνω και το ενοχλεί,πάλι όμως δεν θα έπρεπε να έχω θέμα.Για τα υπόλοιπα τι αφήνω on στα fxaa,txaa,msaa?

Δεν θα έπρεπε να εχεις πρόβλημα λοιπόν. Τσεκαρε και τις θερμοκρασίες σου αν ειναι ολα κομπλε, ποσο φτανει max το cpu κτλπα.

Στο nvidia control panel βαλε Anisotropic Filtering x16 (βαλε οff του παιχνιδιου), shader cache OFF, vsync On και λογικα θα σου πηγαίνει νερο μετα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν θα έπρεπε να εχεις πρόβλημα λοιπόν. Τσεκαρε και τις θερμοκρασίες σου αν ειναι ολα κομπλε, ποσο φτανει max το cpu κτλπα.

Στο nvidia control panel βαλε Anisotropic Filtering x16 (βαλε οff του παιχνιδιου), shader cache OFF, vsync On και λογικα θα σου πηγαίνει νερο μετα.

Άν τα ανεβάσω απο το πάνελ και θέλω να παίξω άλλο παιχνίδι δεν θα έχω θέμα στα γραφικά,το fxaa και το anis fil 16 δεν τα βρίσκω που είναι?Ακόμα πώς ενεργοποιώ και την εξομάλυνση ορίων πολλαπλών καρέ?damn μαζεμένα όλα γίνανε.

Επεξ/σία από kanadesu

To δοκίμασα αυτό με το extended shadows. Χρησιμοποιώ το dof του game οπότε δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορώ να παρατηρήσω κάποιο aliasing. Anyway δυο πραγματάκια.

1. Δεν είδα καμία αύξηση ή μείωση των frames από το 0 ως το 100% με το extended shadows. Δεν παρατήρησα και διαφορές κραυγαλέες γενικά όσο και να το πείραξα εν ώρα gameplay.

2. Το PCSS είναι broken εκτός αν σου φαίνεται αυτό εδώ ως κάτι σωστό.

NVIDIA PCSS

post-250036-0-76664900-1430256175_thumb.png

Softest

post-250036-0-31555300-1430256292_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...