Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto V [GTA 5][PC]

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κανεις δεν ειπε οτι θα ηταν next gen, ολοι επισης βλεπουμε οτι οι κολώνες που χτίστηκε ειναι απο ps3 εποχής, αλλα τα πράγματα δεν είναι τοσο τραγικά οσο το παρουσιάζεις. Ποτε δεν απασχολουσε επισης τον κόσμο του Gta για το τι γραφικα θα έχει..

Δοκιμασε και αυτο το sweetfx

http://sfx.thelazy.net/games/preset/3511/

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

δεν μπορω να καταλαβω γιατι τα γραφικα του ειναι τοσο μαπα...next-gen και τριχες κατσαρες...ολα τα εχω δοκιμασει :(

Αν καταφερεις το AO και σου δουλεψει, το παιχνιδι δειχνει πολυ πιο ωραιο. Θα το φτιαξουν στα επομενα updates λογικα.

Εμενα προσωπικα μου αρεσουν τα γραφικα του και οπως ειναι τωρα (με το ΑΟ). Σε σχεση με τα γραφικα που ειχα δει στο PS3 και στο PS4 δεν το περιμενα να ειναι τοσο καλο. Το next gen ειναι πολυ αντικειμενικο αλλα ξεραμε εξαρχης σε τι engine θα τρεχει το game και πως θα μπορουσε να δειξει.

Αν θες να δεις γαμηστερα γραφικα θα πρεπει να κανεις υπομονη να βγουν MODs.

Αν καταφερεις το AO και σου δουλεψει, το παιχνιδι δειχνει πολυ πιο ωραιο. Θα το φτιαξουν στα επομενα updates λογικα.

Εμενα προσωπικα μου αρεσουν τα γραφικα του και οπως ειναι τωρα (με το ΑΟ). Αν θες να δεις γαμηστερα γραφικα θα πρεπει να κανεις υπομονη να βγουν MODs.

Σε σχεση με τα γραφικα που ειχα δει στο PS3 και μετα στο PS4 δεν το περιμενα να ειναι τοσο καλο.

εγω που δεν το ειχα δει το περιμενα καλυτερο...ειναι unplayable ρε φουστη μου  :(

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω που δεν το ειχα δει το περιμενα καλυτερο...ειναι unplayable ρε φουστη μου  :(

UNPLAYABLE?! :o

Για ανεβασε κανενα screenshot να δουμε τι βλεπεις, γιατι τα γραφικα του παιχνιδιου αυτου μαπα δεν τα λες σε καμια περιπτωση.

Ισως να περιμενες κατι πολυ πολυ καλυτερο... Εγω παντως πιο ομορφο open world χωρις mods δεν εχω δει ποτε*.

Αυτο που λειπει (αν δεν εχεις κανει το κολπακι) ειναι το Ambient Occlusion, το οποιο κανει πολυ αισθητη την απουσια του.

*οκ με εξαιρεση το Unity!

Επεξ/σία από Cowboy

δεν μπορω να καταλαβω γιατι τα γραφικα του ειναι τοσο μαπα...next-gen και τριχες κατσαρες...ολα τα εχω δοκιμασει :(

Οπως λεμε και στο Wow /facepalm για το παραπανω.

• Like 1

UNPLAYABLE?! :o

Για ανεβασε κανενα screenshot να δουμε τι βλεπεις, γιατι τα γραφικα του παιχνιδιου αυτου μαπα δεν τα λες σε καμια περιπτωση.

Ισως να περιμενες κατι πολυ πολυ καλυτερο... Εγω παντως πιο ομορφο open world χωρις mods δεν εχω δει ποτε*.

Αυτο που λειπει (αν δεν εχεις κανει το κολπακι) ειναι το Ambient Occlusion, το οποιο κανει πολυ αισθητη την απουσια του.

*Μεχρι να βγει το Witcher 3.

GTA5_2015_04_28_17_28_25_429.png

GTA5_2015_04_28_17_26_30_745.png

GTA5_2015_04_28_17_28_37_345.png

Δεν είναι next gen τα γραφικά τύπου Unity, αλλά μάπα δεν τα λες. Είναι ένα last gen ps3/x360 game remastered στο pc ουσιαστικά. Αν το engine του παιχνιδιού είναι φιλικό προς τα mods εδώ ήμαστε να δούμε μέχρι που μπορεί να φτάσει οπτικά στο pc.

Bank_(GTA1).jpg

Let's play GTA for its graphics. ;)

Εχουν μεινει στασιμοι στα γραφικα, αλλα το gameplay ειναι καλο..

GTA5_2015_04_28_15_53_13_28.jpg

Και δεν ειναι MAX settings.

@Κυριακο, τα screenshot σου δεν εχουν ΑΟ, ουτε DOF, ουτε αρκετο ΑΑ.

Τα Advanced settings τα εχεις OFF? Τα Extended Shadows βαλε τα στο 0% αν δεν τα εχεις εκει. Τα υπολοιπα ειναι Max?

AA x2 msaa

dof-mosion blur off γραφικα θελουμε να βλεπουμε οχι θολουρες

ολα τα υπολοιπα στο full +το κολπακι σου στο ΑΟ

Εχεις αρκετα jaggies. Μπορεις να δοκιμασεις το MFAA απο Nvidia CP. (με 2xMSAA ingame). Ή αλλιως FXAA.

To DOF εμενα μου αρεσει, θολωνει το βαθος, η εικονα ειναι πιο ρεαλιστικη και ομορφη. Αλλα αν δεν σε βολευει οκ.

Τα screenshot δεν εχουν AO παντως. Με τον τροπο αυτο δουλευει μονο στο High, οχι το Normal.

α και δεν ειναι δικο μου κολκο απο εδω το ειδα. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...