Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto V [GTA 5][PC]

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν θυμάμαι καλά, μέσα στα 60 gb περιλαμβάνονται και τα patch που έχουν βγει... Ωστόσο καλό θα ήταν να μεριμνήσεις ώστε να αδειάσει περισσότερο ο ssd σου, καθώς με μόλις 4gb άδεια ίσως υπάρξουν προβλήματα. Ίσως όχι αποκλειστικά στο gta v, αλλά γενικότερα στην σωστή λειτουργία του συστήματός σου... 

Ελα ντε που ειναι 120αρης και δεν μπορω να διωξω σχετικα τιποτα αλλο.

Θα δω τι θα κανω αν και οταν αντιμετωπισω καποιο προβλημα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν εισαι εσυ που παιζαμε χτες ενα mission (ειμαι asdf1985x) sorry που βγηκα ετσι, κρασαρε στο desktop και μετα εκανε πολυ ωρα loading και το αφησα γιατι ηταν και πολυ αργα. Γενικα εγω μπαινω μαζι με ενα φιλο αλλα για heist η αληθεια ειναι οτι ατομα απο το crew δεν καταφερα να βρω και εγω..

Ναι εγω ημουν! Κι εμενα μου κρασαρει καμια φορα και εκνευριζομαι αρκετα γιατι μετα κανει πολλη ωρα να φορτωσει ξανα.

και ναι το kurama (armored) ειναι γεγονος! δν θα τρωω στο ξεκαρφωτο headshot μολις βγαινω απο το σπιτι μου!

Ενα passive mode δεν κανει δουλεια;

ποια η γοητεια του gta αν παιζεις με passive

Οι τυποι που εχουν αυτο το αυτοκινητο, τριγυρνωντας σκοτωνοντας οποιον να ναι με τρελαινει. Κανονισε να εισαι απο αυτους, θα σε μπαζουκωσω :D

• Like 1

και ναι το kurama (armored) ειναι γεγονος! δν θα τρωω στο ξεκαρφωτο headshot μολις βγαινω απο το σπιτι μου!

σαν cheat ειναι. ολες οι αποστολες που ηταν πανδυσκολες να γινουν τωρα απλα παιρνεις το kuruma και πας διπλα απο τους εχθρους και πυροβολας με το smg :P

Username: SabotazNi

Καντε με invite στο crew ;)

Αγόρι, πάς εδώ και κάνεις join

Επίσης

"Hero GTA Player Hunts Down Cheater, Makes Them Rage Quit"

Fix για το Ambient Occlusion μέχρι να το patchάρουν :

Αλλάζουμε το setting στο Ambient Occlusion -> Apply . Έπειτα αλλάζουμε το Post FX σε normal -> Apply και μετά πίσω στο setting που το είχαμε και πάλι apply.

Έτσι θα δουλέψει κανονικά ( μόνο το High setting , το normal όχι)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...