SlackulatoR Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 100+ άτομα ζήτημα να βρήκα 2 για heists! Και να ξέρετε guys ότι άμα είστε κάτω από το ζητούμενο level πολύ συχνά παίζει kick για ενοιτους λόγους το voice ακόμα disable πάντως το έχω Kick πως κάνεις κάποιον από το heist;
papousss13 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 οποιος θελει για heist να μπαινει πρωτα στο teamspeak .. αν ειναι τυχερος θα βρει ατομα μεσα και ατομα που ειναι ελευθερα να παιξουν! κυριως μαζευονται το βραδακι τα παιδια αλλα και απογευμα εχω δει μεσα ατομα! απλα εκει μεσα μην δανειζεται τα αμαξια σας γτ μερικοι δεν ξερουν να οδηγουν 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Kick πως κάνεις κάποιον από το heist; Άμα είσαι host πας στο player info και έχει επιλογές, επίσης να ξέρετε τα stats στο lobby είναι bugged πρέπει να πάτε στα player details 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 απλα εκει μεσα μην δανειζεται τα αμαξια σας γτ μερικοι δεν ξερουν να οδηγουν Τι είναι αυτά που λες; Συκοφαντίες! (έπρεπε να είχαμε replay από το χθεσινό heist με τις μοτοσυκλέτες και τα ευτράπελα ) 1
gavros10 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Ειχα ενα μικρο θεματακι με το γκαραζ και τα αυτοκινητα στο online παντα. Οταν εβαζα απο τον δρομο ενα κλεμενο αυτοκινητο στο γκαραζ, οταν ξαναπηγαινα στο γκαραζ ειχε αντικατασταθει απο ενα αλλο χειροτερο και οταν αγορασα ενα αυτοκινητο παλι αντικατασταθηκε απο ενα αλλο χειροτερο. Εστειλα ticket και μου απαντησαν αυτο We would like to apologize for the delay in our response and for any inconvenience caused. We are unfortunately not able to verify the missing progress you reported. However, we have provided you with GTA$ 450,000 as a one-time customer accommodation, and apologize for any inconvenience caused. We have identified an issue where personal vehicles are replaced without confirmation in the following scenario: You are driving a personal vehicle from your full garage in GTA Online. You exit your personal vehicle to steal any unowned vehicle off of the street. You leave your personal vehicle on the street, and drive the street vehicle into your garage. The slot containing your personal vehicle is replaced immediately with the street vehicle without confirmation. We are looking into a fix for this issue now, and we expect to have a fix ready for the next patch. To prevent this from happening to your vehicles, be sure to only drive vehicles from the street into a garage with free space. For more details please subscribe to the article below: https://support.rockstargames.com/hc/articles/204976408-How-to-Prevent-Accidentally-Replacing-Personal-Vehicles-in-GTAV-on-PC Please feel free to revert to us if you have any further questions. Best regards Δεν μπηκα ακομα μεσα να δω αν εχουν αντικαταστησει το αυτοκινητο αλλα ειμαι επιφυλακτικος στο να αγορασω ενα ακριβο αυτοκινητο ακομα.
kougi Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Κάτι μαζεύουμε, ναι. Ξαναβάζω τις λεπτομέριες του crew Ωραια, εγινα κι εγω μελος. Οταν ειμαι online πως μπορω να βρω τα crew members που ειναι online εκεινη τη στιγμη? Μονο αυτους που εχω στην friend list μου μπορω να βρω. Ο μονος τροπος που το εχω καταφερει μεχρι τωρα ειναι να ξεκινησω random mission και να στειλω invite στα crew members.
ADHD Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Ωραια, εγινα κι εγω μελος. Οταν ειμαι online πως μπορω να βρω τα crew members που ειναι online εκεινη τη στιγμη? Μονο αυτους που εχω στην friend list μου μπορω να βρω. Ο μονος τροπος που το εχω καταφερει μεχρι τωρα ειναι να ξεκινησω random mission και να στειλω invite στα crew members. Αν εισαι εσυ που παιζαμε χτες ενα mission (ειμαι asdf1985x) sorry που βγηκα ετσι, κρασαρε στο desktop και μετα εκανε πολυ ωρα loading και το αφησα γιατι ηταν και πολυ αργα. Γενικα εγω μπαινω μαζι με ενα φιλο αλλα για heist η αληθεια ειναι οτι ατομα απο το crew δεν καταφερα να βρω και εγω.. 1
papousss13 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Ειχα ενα μικρο θεματακι με το γκαραζ και τα αυτοκινητα στο online παντα. Οταν εβαζα απο τον δρομο ενα κλεμενο αυτοκινητο στο γκαραζ, οταν ξαναπηγαινα στο γκαραζ ειχε αντικατασταθει απο ενα αλλο χειροτερο και οταν αγορασα ενα αυτοκινητο παλι αντικατασταθηκε απο ενα αλλο χειροτερο. Εστειλα ticket και μου απαντησαν αυτο Δεν μπηκα ακομα μεσα να δω αν εχουν αντικαταστησει το αυτοκινητο αλλα ειμαι επιφυλακτικος στο να αγορασω ενα ακριβο αυτοκινητο ακομα. φιλε μου εγινε και εμενα αυτο μια φορα... βεβαια μια μηχανη εχασα, αλλα για πες τι και που εστειλες να το στειλουμε και εμεις να παρουμε δωρακι τα 450 χιλιαρικα
gavros10 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 φιλε μου εγινε και εμενα αυτο μια φορα... βεβαια μια μηχανη εχασα, αλλα για πες τι και που εστειλες να το στειλουμε και εμεις να παρουμε δωρακι τα 450 χιλιαρικα Δεν μου τα εχουν δωσει ακομα... στον τιτλο εγραψε οτι μου αντικατεστησε το αμαξι αλλα ουτε αυτο βλεπω. Εγραψα οτι αγορασα ενα αυτοκινητο και αντικατασταθηκε με ενα αλλο και οτι απλα δεν ηταν αυτο που ηθελα.
NECROFILOS Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Ρε μαγκες ξερει κανεις πως κλεινει το Motion Blur?? Ακομα και με τη μπαρα του motion blur στο μηδεν% το παιχνιδι εχει motion blur. Αν χαμηλωσω το Post FX σε Normal εχει πολυ λιγοτερο blur αλλα χανω πολλα αλλα εφε. Παιζω σε ΜΑΧ settings (χωρις advanced graphics) με MSAA x2 και TXAA σε 1080p 400Hz.Εχω 100-150fps μεσα στην πολη, και 50-100fps εξω απο την πολη. Και ενω το παιχνιδι τρεχει νερο, σε γρηγορες κινησεις φαινεται θολο λογω του motion blur. Σε ολα τα games κλεινω το motion blur και φαινονται πεντακαθαρα οι κινησεις, αλλα εδω στο GTA5 δεν μπορω να το κλεισω. Υπαρχει τροπος?
g8anos Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Για όσους εχουν συχνα crash, σε εμένα ξεκίνησαν οταν εκανα override τα graphics settings που ηταν ingame, με forced settings απο το nvidia center. Τα γυρισα ολα στο default (application controled) και πλέον ειναι stable. Μονο το vsync το κράτησα forced. Δεν ξέρω αν όντως εχει σχεση ή απλα ηταν συμπτωση, αλλα χθες έπαιζα για ώρες online / story mode χωρίς crash.
NECROFILOS Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Τι θα έλεγες να κλείσεις το Txaa? Δεν καταλαβες, το θολωμα της κινησης (motion blur) ειναι αυτο που με ενοχλει και προσπαθω να διωξω. To ΤΧΑΑ κανει καλη δουλεια, μου αρεσει περισσοτερο απο 4x MSAA σκετο. http://oi60.tinypic.com/nwwj2q.jpg
k_skidrow Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Μετα απο το download των 60GB εχει καποιο μεγαλο update ή μπαινω στο παιχνιδι κανονικα; Επισης,επειδη το εβαλα στον ssd,o ssd θα εχει τωρα 3-4gb χωρο ακομα ελευθερο. Θα χρειαστω να κανω κιαλλο χωρο διοτι καποιο αρχειο θα γεμιζει κατα την διαρκεια του παιχνιδιου ή δεν χρειαζεται;
fever25 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Μετα απο το download των 60GB εχει καποιο μεγαλο update ή μπαινω στο παιχνιδι κανονικα; Επισης,επειδη το εβαλα στον ssd,o ssd θα εχει τωρα 3-4gb χωρο ακομα ελευθερο. Θα χρειαστω να κανω κιαλλο χωρο διοτι καποιο αρχειο θα γεμιζει κατα την διαρκεια του παιχνιδιου ή δεν χρειαζεται; Αν θυμάμαι καλά, μέσα στα 60 gb περιλαμβάνονται και τα patch που έχουν βγει... Ωστόσο καλό θα ήταν να μεριμνήσεις ώστε να αδειάσει περισσότερο ο ssd σου, καθώς με μόλις 4gb άδεια ίσως υπάρξουν προβλήματα. Ίσως όχι αποκλειστικά στο gta v, αλλά γενικότερα στην σωστή λειτουργία του συστήματός σου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα