Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto V [GTA 5][PC]

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε παιδια εχω αρκετα κολληματα. Ολα τα settings ειναι στο high, fullscreen. Οι 3 μπαρες με το population density κτλ ειναι στο 90%

Νομιζω εχω θεμα με τα windows 10 και οχι με το ιδιο το παιχνιδι. Ξερουμε drivers που να δουλευουν για win10?

Το παιχνιδι το εχω εγκαταστησει σε σκληρο διαφορετικο του C:. Αν κανω φορματ πρεπει να το ξανακατεβασω? Δεν ειναι μεσω steam, αλλα social club...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το παιχνιδι το εχω εγκαταστησει σε σκληρο διαφορετικο του C:

Πες μας τώρα ότι το πέρασες σε έναν από τους green να δέσει το γλυκό,το game είναι 60Gb και φορτώνει συνεχώς textures.

Από ότι ξέρω το παιχνίδι παίζει απευθείας από τον φάκελο και δεν χρειάζεται εγκατάσταση,θα πρέπει όμως να περάσεις διάφορα runtimes (Vb,C++ κτλ)για να τρέξει το παιχνίδι. 

• Like 1

Πες μας τώρα ότι το πέρασες σε έναν από τους green να δέσει το γλυκό,το game είναι 60Gb και φορτώνει συνεχώς textures.

Από ότι ξέρω το παιχνίδι παίζει απευθείας από τον φάκελο και δεν χρειάζεται εγκατάσταση,θα πρέπει όμως να περάσεις διάφορα runtimes (Vb,C++ κτλ)για να τρέξει το παιχνίδι. 

το εχω περασει εγω σε green μιας και ο μοναδικος εσωτερικος σκληρος που εχω ειναι green της WD :P

• Like 1

Οχι, το εχω στον seagate. Να το περασω καλυτερα στον ssd?

Το προσπαθησα αλλα οταν παω να το ανοιξω το ξανα κατεβαζει εκει που το ειχα εγκαταστησει εξαρχης. Πως μπορω να το φτιαξω?

Πρέπει να αλλάξεις της ρυθμίσεις του steam να βλέπει τον φάκελο του παιχνιδιού σαν φάκελο όπου κατεβάζει τα παιχνίδια,πάλι πρέπει να κάνεις Install αλλά θα το ελέγξει θα δει ότι υπάρχει και θα τελειώσει γρήγορα.

Πρέπει να αλλάξεις της ρυθμίσεις του steam να βλέπει τον φάκελο του παιχνιδιού σαν φάκελο όπου κατεβάζει τα παιχνίδια,πάλι πρέπει να κάνεις Install αλλά θα το ελέγξει θα δει ότι υπάρχει και θα τελειώσει γρήγορα.

Δεν το εχω απο steam. Το πηρα απο online store το κλειδακι και το κατεβασα μεσω social club.

Γιατί να βάλεις από τώρα win 10 σαν κύριο λειτουργικό και όχι όταν βγουν και είναι έτοιμα;

Περα απο τα παιχνιδια που ειναι ελαχιστα τα προβληματ, σε ολα τα αλλα ειναι καλυτερα τα 10. Δεν εχω αντιμετωπισει καποιο προβλημα.

Οχι, το εχω στον seagate. Να το περασω καλυτερα στον ssd?

Το προσπαθησα αλλα οταν παω να το ανοιξω το ξανα κατεβαζει εκει που το ειχα εγκαταστησει εξαρχης. Πως μπορω να το φτιαξω?

Καμια απαντηση εδω? Δεν ειναι αγορασμενο απο steam...

Η μόνη διαφορά που είδα με τον SSD είναι τα loading times στο story mode οπότε δεν θα έλεγα πως αξίζει.

Pop-ins κτλ υπάρχουν και στον ssd και απ'ότι λένε έγιναν χειρότερα στο τελευταίο patch.

Δεν ξερω γιατι, αλλα οταν ειμαι σε οχημα εχω τρελα κολληματα, ενω αν ειμαι με τα ποδια ειναι οκ. Εχω μειωσει αρκετα τα γραφικα. Θα προσπαθησω να ξαναπερασω τα drivers.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...