BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Πάντως ρε παιδιά ξανάβαλα να παίξω το GTA 4 και μπορώ να πω οτι το GTA 5 δεν έχει την απίστευτη ατμόσφαιρα και στόρι που είχε το GTA 4. Και συγκινήθηκα απίστευτα μόλις έβαλα να ξαναπαίξω το 4.Και ευτυχως που είχα παίξει μόνο 5-6 αποστολές στο 4. και θα είναι σαν να το παίζω απο την αρχη .πάω να λιώσω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos456 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 To msaa πέρα από κάποια jaggies δεν φτιάχνει και τόσο πολύ την συνολική απεικόνιση. Το AF του game όπως έχει αναφερθεί εδώ πολλάκις δείχνει καλύτερα αν γίνει force από το control panel της gpu. Το reshade έχει SMAA,(στοιχίζει περίπου 10 frames) οπότε δεν μου χρειάζεται το msaa που στοιχίζει περισσότερο. Τώρα αν είναι μάπα ή δείχνει σαν playstation για σένα, πρέπει να διαφωνήσω γιατί το έχω και στο ps4 και δεν μπορεί να γίνει comparison. Μέρα με την νύχτα. *Στο youtube χάνει πάντα σε ποιότητα το όποιο βίντεο ανεβάζεις. Μπορεί να χάνει στο youtube τότε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 πρωτο mission heist white screen!! το εχει παθει κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 σίγουρα; όλο το απόγευμα όλο και κάποιος ήταν και κατα τις 9 είχε κόσμο. φοβερό το Online του. ζημιά. Damn... Στο TS ή στο παιχνίδι γενικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 στο παιχνίδι. έχει ένα θέμα το social και γενικά το ui με την απεικόνιση, λίγο δυσνόητο. Κάναμε αρκετά heists (setup δλδ, την βασική δεν την πρόλαβα due to work) με 2 παιδιά απο εδώ, που δεν ξέρω ποιοι είναι, δεν είχαμε και TS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlackulatoR Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 πρωτο mission heist white screen!! το εχει παθει κανεις? Ναι, γνωστό πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Μπορεί να χάνει στο youtube τότε... έ όχι και μάπα γραφικά ρε βάγκο... δλδ δεν ξέρω που έχετε δει καλύτερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coon Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Εχει θεμα το παιχνιδι σε PC με 4GB RAM? Οπως παιζω στα 40-60fps μια μια εχω κατι μικρα freezes*, που συμβενουν κυριως οταν κινουμε με αμαξι ή οταν γινεται καποιο συμβαν οπως για παραδειγμα ενα τρακαρισμα, ή οταν μπαινω αποτομα σε ενα σπιτι. Γενικοτερα οταν αλλαζει καποιο σκηνικο ή πεταγεται καποιο εφε. *Το παιχνιδι κολλαει για μισο δευτερολεπτο και μετα συνεχιζει κανονικα. Σαν να φορτωνει τα αντικειμενα εκεινη την ωρα. Εχω δοκιμασει απο τα χαμηλοτερα settings μεχρι τα Very High settings, και απο 720p μεχρι 1080p. Με Vsync Off. Οσο χαμηλοτερα τα settings τοσο μικροτερα και λιγοτερα συχνα τα κολληματα, αλλα παντοτε υπαρχουν. Εχω τη retail εκδοση, εχει κανει ολα τα updates, και εχω τον τελευταιο driver της Nvidia (350.12). Τα specs μου ειναι τα εξης: Intel i5 750 2.6Ghz 4GB DDR3 Nvidia GTX480 1TB WD HDD (καινουριος) Windows 8.1 64Bit Καλησπερα και παλι παιδια, απλα να ενημερωσω οτι το ελυσα το θεμα μου και τωρα τρεχει αψογα το παιχνιδι σε High-Very High settings. Το προβλημα ηταν οντως η RAM. Σημερα πηρα μια 4GB Kingston Fury (απο egate 36 ευρω) και την εβαλα. Με 8GB τωρα το παιχνιδι τρεχει νερο χωρις το παραμικρο κολλημα (επαιξα 4-5 ωρες) σε High με Very High settings στα 1080p με FXAA και τις τρεις μπαρες στο 100%. (Λυθηκαν τα κολληματα που ειχα και στο Advanced Warfare, ανεβασα τα settings και τρεχει και αυτο αψoγα). Επισης μου εκανε και κατι updates το παιχνιδι, δεν ξερω αν βοηθησαν και αυτα σε κατι, ειχα να το παιξω απο το προηγουμενο Σαββατοκυριακο λογω δουλειας. Το PC το εχω ακριβως 5 χρονια και αυτα τα 36 ευρω ειναι τα πρωτα χρηματα που χαλαω για αναβαθμιση. Πιστευω θα βγαλει τουλαχιστον αλλη μια 3ετια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 @Coon Τέλεια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Μετά από τρεις ώρες παιχνιδιού είδα τη συνολική ram στα 6GB Επαιξα και αποστολή με ελικόπτερο και μια που κάνεις οδικώς το γύρο όλο του χάρτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Site: These Grand Theft Auto V Screenshots Blend the Line Between Video-Games & Reality 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cowboy Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nektarios_rs Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Μμμμ σιγά! Απλά το ένα screenshot τραβήχτηκε Άνοιξη και το άλλο Φθινόπωρο που είχε μαραθεί το χορτάρι... 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Παίζαμε τώρα με FreaCoulako και Gavro10 (leader) και 4ο random και πήγαμε ωραία. Αν και μερικές φορές είχαμε...αναποδιές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Real life GTA τετοιοι τυποι στην αμερικη εχουν 4 σταρς απο γεννα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα