Moderators Praetorian Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Μέλος Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Μόίς αγόρασα το παιγνίδι αλλά μου ζητάει τα windows media player δυστυχώς τα έχω βγάλει από τον υπολογιστή μου Σε windows 7: (από το σημείο που λέει "Turn Windows Media Player Back On") http://www.howtogeek.com/howto/26107/how-to-reinstall-windows-media-player-in-windows-7-to-solve-problems/ Για Windows 8.1 υποθέτω ότι ο τρόπος είναι παρόμοιος.
fever25 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Στα βόρεια προάστια είναι οποίος προλάβει για σπίτι ; Έψαχνα να αγοράσω και βρήκα μόνο ένα και δεν μου πολύ άρεσε. Πάω μετά από 3 λεπτά και το πήρε κάποιος και αυτό. Αγόρασα μετά από πολύ ψάξιμο ένα ρετιρέ 400000$ έχει παντού τζάμια πολύ high tech καταστάσεις και 10 parking. Αυτό θα ήθελα να μου το εξηγήσει και σε μένα κάποιος... Τί ακριβώς ισχύει με τα διαμερίσματα;
euxoulhs Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 παιζει το παιχνιδι να χει τπτ περι memory leaked? αν το λεω καλα; δλδ μετα απο ωρα να φορτωνει η ram?
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Αυτό θα ήθελα να μου το εξηγήσει και σε μένα κάποιος... Τί ακριβώς ισχύει με τα διαμερίσματα; Μπες solo or invite only session και αγόρασε ότι θες.
kanadesu Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Άρχισα και εγώ το online και θέλω να ρωτήσω,μετά τον αγώνα και κάποιες αποστολές που έχω κάνει νιώθω πώς είμαι μόνος στον χάρτη,που βρίσκω random άτομα,πρέπει να πάω σε άλλο μέρος?Επιπλέον σπίτι και αμάξια πώς αγοράζω?
MultiDoc Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Μπες solo or invite only session και αγόρασε ότι θες. Επανέρχομαι (και συγγνώμη αν γίνομαι κουραστικός) με νουμποερώτηση, μπορείς σε παρακαλώ πολύ αν έχεις χρόνο πως ακριβώς το κάνεις αυτό ? Που ακριβώς στα settings είναι αυτ'ες οι επιλογές ? (invite only και solo) Γιατί χθες βράδυ πάλι που μπήκα δεν μπόρεσα να τις βρω...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Επίσης άμα run το game, μπείτε story, esc/online/play online/invite only session το loading είναι σχεδόν μηδαμινό και δέχεσαι άνετα invites από άλλους απλά είσαι μονος στον χάρτη. Try it
vagos456 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Επίσης άμα run το game, μπείτε story, esc/online/play online/invite only session το loading είναι σχεδόν μηδαμινό και δέχεσαι άνετα invites από άλλους απλά είσαι μονος στον χάρτη. Try it Εμείς όμως δεν θέλουμε να είμαστε μόνοι μας στο χάρτη. Για αυτό παίζουμε online.
gavros10 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Στα βόρεια προάστια είναι οποίος προλάβει για σπίτι ; Έψαχνα να αγοράσω και βρήκα μόνο ένα και δεν μου πολύ άρεσε. Πάω μετά από 3 λεπτά και το πήρε κάποιος και αυτό. Αγόρασα μετά από πολύ ψάξιμο ένα ρετιρέ 400000$ έχει παντού τζάμια πολύ high tech καταστάσεις και 10 parking. Δεν ξερω, αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι υπαρχει περιορισμος στο ποσοι μπορουν να παρουν ενα σπιτι. Εγω πηρα το 42 στο Tinsel towers. 10 γκαραζ, ξεκλειδωνει τα heist, ωραια περιοχη και ολα ειναι διπλα
Alex21121988 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Ένα μικρό βιντεάκι από εμένα μέσα στην πόλη να δείτε και πως τρέχει. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Παλεύω να κάνω random heists, αλλά από τα 116 άτομα των Noob Greek Players δεν είναι κανείς online. Healthy lives ζείτε; 2
vagos456 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Ένα μικρό βιντεάκι από εμένα μέσα στην πόλη να δείτε και πως τρέχει. Μάπα γραφικά. Σαν playstation.Μπορεί να φταίει που έχεις το mssa off ή το af που το έχεις επίσης off. Δεν ξερω, αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι υπαρχει περιορισμος στο ποσοι μπορουν να παρουν ενα σπιτι. Εγω πηρα το 42 στο Tinsel towers. 10 γκαραζ, ξεκλειδωνει τα heist, ωραια περιοχη και ολα ειναι διπλα Πόσα έδωσες?
Alex21121988 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Μάπα γραφικά. Σαν playstation.Μπορεί να φταίει που έχεις το mssa off ή το af που το έχεις επίσης off. To msaa πέρα από κάποια jaggies δεν φτιάχνει και τόσο πολύ την συνολική απεικόνιση. Το AF του game όπως έχει αναφερθεί εδώ πολλάκις δείχνει καλύτερα αν γίνει force από το control panel της gpu. Το reshade έχει SMAA,(στοιχίζει περίπου 10 frames) οπότε δεν μου χρειάζεται το msaa που στοιχίζει περισσότερο. Τώρα αν είναι μάπα ή δείχνει σαν playstation για σένα, πρέπει να διαφωνήσω γιατί το έχω και στο ps4 και δεν μπορεί να γίνει comparison. Μέρα με την νύχτα. *Στο youtube χάνει πάντα σε ποιότητα το όποιο βίντεο ανεβάζεις. 2
gavros10 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Πόσα έδωσες? 492.000$. Με 3-4 heist βγαινουν ευκολα, μην σου φαινεται αστρονομικο ποσο 1
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Παλεύω να κάνω random heists, αλλά από τα 116 άτομα των Noob Greek Players δεν είναι κανείς online. Healthy lives ζείτε; σίγουρα; όλο το απόγευμα όλο και κάποιος ήταν και κατα τις 9 είχε κόσμο. φοβερό το Online του. ζημιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα