Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto V [GTA 5][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει περιπτωση το reshade να μην λειτουργει με windows 7;

Edit: Το εφτιαξα! απ οτι φαινεται ηθελε το visual C++ redistributable 2012 για να τρεξει. Επιτελους !

• Like 2
  • Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Οι ρυθμίσεις μου με την τίμια 580 και το σύστημα της υπογραφής, σταθερά πάνω από 45fps. Έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά.

Settings:

Graphics

Screen Type- Fullscreen

Resolution- 1680x1050

Aspect Ratio- 16:9

Refresh Rate 60HZ

FXAA- On

MSAA- X2

TXAA- On

Vsync- On

Pause Game On Focus Loss- On

Population Density- Full

Population Variety- Half

Population Scaling - Full

Texture Quality- Very High

Shader Quality- Very High

Shadow Quality- High

Reflections Quality- Very High

Reflection MSAA- X2

Water Quality- Very High

Particles Quality- Very High

Grass Quality- High

Soft Shadows- Nvidia pcss

Post FX- High

Motion Blur Strength- Full

Depth Of Field- Off

AF- X2

Ambient Occlusion- High

Tesselation- Very High

Advanced Graphics

Long Shadows- On

High Resolution Shadows- On

High Detail Streaming While Flying- On

Extended Distance Scaling- 40%

Extended Shadows Distance- Off

Δημοσ.

@Federation με 1.5GB Vram , όλα αυτά?

Μου κάνει εντύπωση γιατί με το που βάζω textures σε οτιδήποτε πάνω από από Normal με βγάζει πάνω από 2GB στην 660 (βέβαια στα 1920Χ1080, τόση διαφορά?)

Να φανταστείς όλα τα άλλα default και τα advanced όλα OFF.

Δημοσ.

Τελικά τί παίζει με τα textures? Στο nvidia performance guide τα frames δεν αλλάξουν πολύ μεταξύ το normal και του very high. Εγώ με 2gb vram τα έχω very high. Αλλα είναι που μου τρώνε frames..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ω ναι. Άλλη η 660 κι άλλη η 580 όμως.

Δεν έχουν κ πολύ μεγάλες διαφορές σε benchmarks.

Εγώ αναφερόμουν στην VRam όμως. 1.5GB και very high textures δεν συμβαδίζουν. Κάτι δεν μου κολλάει. Θα δω πάντως τί μου λέει σε 1680Χ1050.

edit : Οκ, ανακαλώ. Τελικά η μπάρα στα options δεν έχει αξιοπιστία. Με τις ρυθμίσεις σου είμαι στα ~1570MB Vram και ~39fps.

Βάζοντας απλά OFF το MSAA πήγα στο 47fps οπότε μια χαρά.

Επεξ/σία από liakjim
Δημοσ.

@Federation με 1.5GB Vram , όλα αυτά?

Μου κάνει εντύπωση γιατί με το που βάζω textures σε οτιδήποτε πάνω από από Normal με βγάζει πάνω από 2GB στην 660 (βέβαια στα 1920Χ1080, τόση διαφορά?)

Να φανταστείς όλα τα άλλα default και τα advanced όλα OFF.

Τελικά τί παίζει με τα textures? Στο nvidia performance guide τα frames δεν αλλάξουν πολύ μεταξύ το normal και του very high. Εγώ με 2gb vram τα έχω very high. Αλλα είναι που μου τρώνε frames..

Στο GTA συγκεκριμένα τα textures από μόνα τους δεν επηρεάζουν το framerate.

Γενικά άταν έχεις ξεπεράσει τα όρια της Vram ενδέχεται να έχεις κολληματάκια την ώρα που φορτώνει νέα textures. Στο Mordor ας πούμε που τα ultra textrures ήταν uncompressed το είχα αυτό το θέμα με 2GB Vram. 

Στο GTA όμως δεν έχει τόσο βαριά textures και ας έχεις ξεπεράσει το όριο. Από κει και πέρα τα frames έχουν να κάνουν με το πόσο δυνατό CPU/GPU έχεις.

Δημοσ.

@Federacion Το Anisotropic Filtering (AF) γιατι το εχεις x2?! Βαλε το x16, δεν θα δεις κανενα αντικτυπο στις επιδοσεις.

Και κλεισε το Reflection MSAA, αχρηστο ειναι.

Δημοσ.

@Federacion Το Anisotropic Filtering (AF) γιατι το εχεις x2?! Βαλε το x16, δεν θα δεις κανενα αντικτυπο στις επιδοσεις.

Και κλεισε το Reflection MSAA, αχρηστο ειναι.

Επίσης στα advanced settings το HRS δεν έχει νόημα στο on. Για να λειτουργεί θέλει το shadow quality very high και στα soft shadows sharp.

• Like 1
Δημοσ.

επιτελους αρχιζω και παιζω το παιχνιδι χωρις κοληματα :D 

τα περισσοτερα στο high και καποια normal.

καποια κολληματα που παρατηρω ειναι κατα την διαρκεια των αποστολων αλλα για λιγο

Δημοσ.

Στα βόρεια προάστια είναι οποίος προλάβει για σπίτι ;

Έψαχνα να αγοράσω και βρήκα μόνο ένα και δεν μου πολύ άρεσε. Πάω μετά από 3 λεπτά και το πήρε κάποιος και αυτό.

Αγόρασα μετά από πολύ ψάξιμο ένα ρετιρέ 400000$ έχει παντού τζάμια πολύ high tech καταστάσεις και 10 parking.

• Like 1
Δημοσ.

Μόίς αγόρασα το παιγνίδι αλλά μου ζητάει τα windows media player δυστυχώς τα έχω βγάλει από τον υπολογιστή μου και προσπαθώ να τα βρώ κάπου να τα κατεβάσω  και δεν υπάρχουν  πουθενά απο το επισήμο  σάιτ δεν μου  δείχνει επιλογή να τα κατεβάσω (εχω αυθεντικά windows) γνωρίζει κάποιος τι πρέπει να κάνω????????

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...