SlackulatoR Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Α μάλιστα, άντε να δούμε. Ευχαριστώ πολύ! Επίσης να πω το εξής Με το σύστημα της υπογραφής τα έχω βάλει όλα τα γραφικά στο φούλ και τρέχει νερό. Παρόλαυτα κάπως δεν είμαι ευχαριστημένος. Αυτό είναι όλο; Δεν θα ήταν next-gen υποτίθεται; Το next-gen που εννοούν οι game devs είναι το Depth of Field και το Motion Blur. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolisk99 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Μόλις αγόρασα τη Retail Version και πριν κανα δεκάλεπτο το έβαλα να κάνει Install, ξέρει κανείς πόση ώρα θα πάρει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyder Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 12 λεπτά το κάθε dvd και μετά θα κατεβάσει γύρω στα 5.5GB update 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolisk99 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Σε ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cowboy Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Next Gen χωρις Ambient Occlusion λιγο δυσκολο. Θαυμα ειναι και που δειχνει ετσι χωρις AO.Εχεις δει το Watch Dogs πως ειναι χωρις AO?http://international.download.nvidia.com/geforce-com/international/comparisons/watch-dogs/watch-dogs-ambient-occlusion-comparison-5-hbao-plus-high-vs-no-ao.html http://international.download.nvidia.com/geforce-com/international/comparisons/watch-dogs/watch-dogs-ambient-occlusion-comparison-2-hbao-plus-high-vs-no-ao.html http://international.download.nvidia.com/geforce-com/international/comparisons/watch-dogs/watch-dogs-ambient-occlusion-comparison-4-hbao-plus-high-vs-no-ao.html Εχεις δει αλλο open world game που να δειχνει ετσι χωρις ΑΟ? Οταν φτιαξουν το ΑΟ και δουλεψει θα δειξει πιο "next gen". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakitou Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Α μάλιστα, άντε να δούμε. Ευχαριστώ πολύ! Επίσης να πω το εξής Με το σύστημα της υπογραφής τα έχω βάλει όλα τα γραφικά στο φούλ και τρέχει νερό. Παρόλαυτα κάπως δεν είμαι ευχαριστημένος. Αυτό είναι όλο; Δεν θα ήταν next-gen υποτίθεται; Στο φουλ ολα ε; Νερό κιολας...μαλιστα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Djole_7 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Στο φουλ ολα ε; Νερό κιολας...μαλιστα. Ελα ντε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Βρήκα μια λύση γα το ReShade σε όσους δεν παίζει και έχουν κάρτα γραφικών nvidia και λειτουργικό σύστημα Windows 7. Τσεκάρετε από το ιστορικό των ενημερώσεων σας αν έχετε περάσει το update KB2670838 ή αλλιώς Windows 7 platform update και μπορείτε να την βρείτε από Site: εδώ αν δεν την έχετε. Εμένα για κάποιο λόγο δεν υπήρχε και ας έχω ενεργοποιημένο το windows update, την πέρασα και όλα παίζουν τζάμι!! Επιτέλους έφυγε η ασπρίλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Ρε παιδια το αγορασα απο Site: εδω , μου εστειλαν το 16ψηφιο κωδικο και οταν παω στο social να το ενεργοποιησω λεει λαθος κωδικος ή εχει ηδη χρησιμοποιηθει. Βαζω τα 16 ψηφια το ενα διπλα στο αλλο χωρις κενα Οκ, ηθελε παυλες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Grand Theft Auto V – Script Hook Library Opens Up Modding Possibilities https://www.youtube.com/watch?v=hoiR_Nv1zOw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 επειδή έχει περάσει ο καιρός και πραγματικά δεν κρατιέμαι άλλο(μόνο η τιμή με κρατάει πίσω)και έχω αποφασίσει ότι θα το αγοράσω, Με normal όλα,χωρίς φιλτρα κλπ θα μπορέσω να έχω σοβαρά καρέ στο παιχνίδι; με ενοχλεί εν μέρει που δεν μπορώ να το τρέξω με τέρμα γραφικά αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο στο σύστημα μου απο οικονομικής άποψης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Μπορω να κανω κατι για το κατεβασμα του παιχνιδιου που καθε 2-3 λεπτα σταματαει και παει λιγο πισω στα mb? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cowboy Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 επειδή έχει περάσει ο καιρός και πραγματικά δεν κρατιέμαι άλλο(μόνο η τιμή με κρατάει πίσω)και έχω αποφασίσει ότι θα το αγοράσω, Με normal όλα,χωρίς φιλτρα κλπ θα μπορέσω να έχω σοβαρά καρέ στο παιχνίδι; με ενοχλεί εν μέρει που δεν μπορώ να το τρέξω με τέρμα γραφικά αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο στο σύστημα μου απο οικονομικής άποψης. Ναι σε 1080p μια χαρα πιστευω θα το τρεχεις, καποια settings θα μπορεις να τα ανεβασεις κιολας λιγο. Υπαρχουν πολλοι στο youtube με παρομοια συστηματα αν θες να δεις επιδοσεις, π.χ. δες αυτο (διαβασε και περιγραφη). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Ναι σε 1080p μια χαρα πιστευω θα το τρεχεις, καποια settings θα μπορεις να τα ανεβασεις κιολας λιγο. Υπαρχουν πολλοι στο youtube με παρομοια συστηματα αν θες να δεις επιδοσεις, π.χ. δες αυτο (διαβασε και περιγραφη). εχμ, 1280Χ1024 παίζω :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Στο online, αν κλεψουμε ενα αυτοκινητο δεν μπορουμε να το κρατησουμε καπως; Αν το βαλουμε σε γκαραζ, βαλουμε ασφαλεια κλπ Εκει που δεν ειχα τελειωσει ουτε ενα heist, κερδισαμε δυο συνεχομενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα