comfuzio Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δεν νομίζω να μπει σε summer sale φέτος .... ούτε καν για πλάκα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike^^ Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Παιδια μετα το update πηγα να ξεκινησω το παιχνιδι και μου πεταξε blue screen. Τωρα οποτε παω να ξεκινησω μου βγαζει zlib call error. Δοκιμασα να κανω repair αλλα τιποτα. Η απορια μου αν το κανω unistall και ξανα install τα save μου θα τα χασω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Ωραιο patch εβγαλαν.Ολοι εχουν προβλημα,θα το δοκιμασω και εγω πιο μετα γιατι τωρα ειμαι δουλεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Που γίνονται post τα notes για τα update?! Δεν βρίσκω τίποτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 To 3 patch τα *αμησε όλα διαβάζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Talixx Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Παιδια μετα το update πηγα να ξεκινησω το παιχνιδι και μου πεταξε blue screen. Τωρα οποτε παω να ξεκινησω μου βγαζει zlib call error. Δοκιμασα να κανω repair αλλα τιποτα. Η απορια μου αν το κανω unistall και ξανα install τα save μου θα τα χασω? κανε delete το PlayGTAV και ξανα κανε repair (τρεχεις το GTAV_Setup_Tool.exe) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Μόνο εγώ δεν είχα κανένα θέμα με το patch; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike^^ Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 κανε delete το PlayGTAV και ξανα κανε repair (τρεχεις το GTAV_Setup_Tool.exe) Μολις το εκανα. Τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlackulatoR Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Αυξήθηκε το color banding ή μου φαίνεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastixas Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Κι εγώ κανένα πρόβλημα μετά το update. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Modeling Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 μαγκες σε i3 2100 +6850+8GB μνημη παιζει ; win 7 64 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nektarios_rs Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Λένε πως με το νέο patch διόρθωσαν τη υπερβολική χρήση ram αν και δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα. Αυτό που δε καταλαβαίνω είναι η στάση της rockstar απέναντι στο modding... Λες και αν βάζαμε texture mods όπως αληθινά αυτοκίνητα θα χάλαγε η online εμπειρία.. Δε κοιτάνε που γέμισε το online με τύπους που έχουν δισεκατομμύρια και God Mode με cheats... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cowboy Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Η χρηση RAM οντως μειωθηκε αρκετα με το σημερινο update. μαγκες σε i3 2100 +6850+8GB μνημη παιζει ; win 7 64 Ναι, το παιζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MultiDoc Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Τελικά έχω στατερινκ με το νεο patch...και αρκετό θα έλεγα,ενω πριν καμια σχέση!! Επίσης χάθηκαν όπλα που είχα!!!! Και όταν πούλησα μια βεσπα για 28k μου έδωσε 15k..... Ρε συ, πως πούλησες βέσπα ? γίνεται να πουλάμε οχήματα στο game ? κι αν ναι, κάνε τον κόπο να μου πεις αν θες πως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RoS23 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Ρε συ, πως πούλησες βέσπα ? γίνεται να πουλάμε οχήματα στο game ? κι αν ναι, κάνε τον κόπο να μου πεις αν θες πως. ιδια ερωτηση με τον απο πανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα