Andy Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Το ReShade32 είναι για 32bit παιχνίδια, το GTA είναι 64bit only. Οπότε κάνετε rename το ReShade64 σε d3d11. το κανα.αλλα κρασαρει!any thoughts? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Έχεις βάλει το ReShade 0.16 ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 ναι αυτο που λεει public beta.απο λινκ εδω μεσα το πατησα.μου δημιουργησε και ενα αρχειο οταν κρασαρε π γραφει πολλα αλλα στο τελος γραφει αυτο IDXGIFactory::CreateSwapChain' failed with 'DXGI_ERROR_INVALID_CALL'! διαβαζω οτι επειδη ειναι retail ισως δεν πιανει και κατι τετοια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Κάτι δεν έχεις κάνει καλά, σβήσε τα αρχεία και ξαναπέρνα το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Κάτι δεν έχεις κάνει καλά, σβήσε τα αρχεία και ξαναπέρνα το. το ιδιο παλι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Για να το δοκιμασουμε παιζει κανα demo απο θειο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drachilles Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Για να το δοκιμασουμε παιζει κανα demo απο θειο ? σα δε ντρεπεσε δεν αισχυνεσαι!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaklikos Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Για να το δοκιμασουμε παιζει κανα demo απο θειο ? Φιλε συγνωμη αλλα οταν λες θειο τι ακριβως εννοεις;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 πειρατης στα καραβια και ετσι! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlackulatoR Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 το ιδιο παλι.. Και εμένα το ίδιο μου έκανε, μήπως παίζει ρόλο για στα Settings του SweetFx το FXAA πρέπει να είναι στο 1; κάτι τέτοιο έλεγαν για τα Windows 8.1 τουλάχιστον. Τώρα μου λειτουργεί κανονικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Φιλε συγνωμη αλλα οταν λες θειο τι ακριβως εννοεις;; Εννοει εναν θειο του που του ειχε φαει ενας καρχαριας το χερι και εβαλε γαντζο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 πωωωω μιλαμε τι γελιο εριξα χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 πολυ γαματο το παιχνιδι gta και παλι gta σταθερη αξια χΔ βεβαια παρολο που στην μνημη της καρτας εχω βαλει να πηγαινει μεχρι 1400~mb το παιχνιδι εξακολουθει να σκαλωνει εχω απενεργοποιησει και τα φιλτρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papousss13 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 πολυ γαματο το παιχνιδι gta και παλι gta σταθερη αξια χΔ βεβαια παρολο που στην μνημη της καρτας εχω βαλει να πηγαινει μεχρι 1400~mb το παιχνιδι εξακολουθει να σκαλωνει εχω απενεργοποιησει και τα φιλτρα.. το εχεις βαλει σε ssd?? αν ναι εγω με το που αλλαξα τις ρυθμισεις του ssd σε maximum speed (η καπως ετσι) σταματησε να με πεταει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Και εμένα το ίδιο μου έκανε, μήπως παίζει ρόλο για στα Settings του SweetFx το FXAA πρέπει να είναι στο 1; κάτι τέτοιο έλεγαν για τα Windows 8.1 τουλάχιστον. Τώρα μου λειτουργεί κανονικά. αυτο εννοεις να αλλαξω σε 1? #define USE_FXAA βγαζει ερρορ σε κανεναν αλλο οταν παει να συνδεθει?μου βγαζει code 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα