liopyr Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Φυσιολογικα στα 3.6 δεν πρεπει να πειραξεις ρευματα μoνο το fsb στα 400 mhz και τον διαιρετη της μνημης και εισαι rock stable (με καλη ψυκτρα επισης) ,ετσι πηγα και εγω τον ι5 απο 2.66 στα 3,2 χωρις κανενα πειραγμα σε ρευμα και ειμαι rock stable Οδηγος για ρυθμισεις στο παιχνιδι - Τι επηρεαζει περισοτερο την αποδοση http://in2gpu.com/2015/04/14/grand-theft-auto-v-performance-guide/ Δεν παίζει με stock ρεύματα, δεν έπαιζε ούτε παλιά δηλαδή.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pc_admin Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 stock εννοω auto,γιατι ετσι κι αλλλιως η μητρικη θα ανεβασει μονη της το ρευμα. Τωρα αν ειναι καλο το auto η οχι παιζεται , πολλοι λενε οτι δινει αδικα περισοτερο ρευμα απ οσο χρειαζεται... εγω παντως προτιμω το auto Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanadesu Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Το παιχνίδι όταν το κάνεις install σε retail μορφή για να παίξει μετά θέλει cd?Επιπλέον έχει κωδικό για να τον χρησιμοποιήσεις στο steam? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlackulatoR Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=Ngp78leLHOQ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyder Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δεν χρειάζετε dvd μετά το install των 7 dvd για να παίξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Βολεύει καλύτερα με Gamepad ή πληκτρολόγιο. Να ξέρω αν θα το παίξω στο Monitor ή στο PC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Djole_7 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Βολεύει καλύτερα με Gamepad ή πληκτρολόγιο. Να ξέρω αν θα το παίξω στο Monitor ή στο PC. Αποψη μου, καλυτερα με πληκτρολογιο. Σε σπανιες περιπτωσεις μπορει να κουμπωσω το 360pad.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parlapipas25 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Βολεύει καλύτερα με Gamepad ή πληκτρολόγιο. Να ξέρω αν θα το παίξω στο Monitor ή στο PC.Το θεμα ειναι οτι μπορεις να το παιξεις ανετα στο πληκτρολογιο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Πληκτρολόγιο με First-Person τα fights FTW ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Όσο και να ρίξω settings τα ίδια fps έχω. Σίγουρα κάτι πάει στραβά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cowboy Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά εγώ με το dell λάπτοπ μου παιζει να έχω ελπίδες να παίξω με ικανοποιητικά fps η να μην τολμησω να το εγκαταστησω;; Έχω αυτό το inspiron με 8gb ram και τον i7 με την 8850m ati κάρτα. Για πείτε μην το εγκαταστησω τζάμπα http://www.skroutz.gr/s/3852552/Dell-Inspiron-15-3537-i7-4500U-8GB-1TB.html Ανετα. 1366x768 High Settings με Normal Textures και Normal Grass Quality και FXAA, και τις τρεις μπαρες στο 100%. Advanced Graphics OFF. Vsync OFF. MSAA OFF. (Αν ειχα περισσοτερη VRAM θα εβαζα και High Textures). Με τα settings αυτα στο 2χρονων laptop μου (Lenovo Y580 599€) με δυπηρινο i5 3210M, 4GB RAM και GTX660m παιζει στα 40-45fps στα παραπανω settings και δεν πεφτει κατω απο 30. (Μεσα στην πολη, δεν το επαιξα πολυ για να βγω παραεξω). To laptop σου ειναι κοντα στο δικο μου σε specs, και λιγο καλυτερο μαλλον. **Με τα ιδια settings +High Textures γεμιζει full η VRAM και τρεχει στα 20-35fps σε οδηγηση μεσα στην πολη. Αν το εχεις το παιχνιδι δοκιμασε το, δεν ειναι και τοσο μεγαλη η εγκατασταση. Επισης στα settings αυτα δειχνει καλυτερο απο οτι στο PS4, χαχ! Επεξ/σία 17 Απριλίου 2015 από Cowboy 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Μου εδωσες κουραγιο πανω που ελεγα οτι δεν θΑ παιζει η οτι θα κολλαει και δεν θα μπορω να το ευχαριστηθω. Το σ/κ που θα το περασω θα γραψω εντυπωσεις. Thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakitou Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Καλησπέρα. Έβαλα το reshade κανονικά με τις οδηγίες, όταν το ενεργοποιώ με το scr lock γράφει πάνω αριστερά ότι ενεργοποιείται αλλά δεν βλέπω καμία διαφορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Αντικατέστησες το default preset με του K-Putt ; Φαντάζομαι πως όχι εξού και ότι δεν βλέπεις διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 παντως εχει πολλα σκαμπανεβασματα μεσα στην πολη.τα εχω ολα ultra οσο πανε δηλαδη με x2 MSAA.τι προτεινεται να κατεβασω χωρις να χασω πολυ στην ποιοτητα?υπαρχουν περιπτωσεις που πεφτει κ κατω απο 30fps.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα