Cowboy Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Εγώ με : Windows 8.1 64 bit Επεξεργαστή: AMD FX-8320 Κάρτα γραφικών:AMD ATI Randeon HD 7950 3GB Μνήμη RAM :8 GB σε οθόνη 1080p(1920x1080) 27 ιντσών θα το παίζω σε medium/normal /high ή ultra settings? Πιστευω θα τρεχει καλα σε MAX settings χωρις MSAA (με fxaa) και με κατεβασμενα τα Shadow Quality, Grass Quality και Tessellation στο High. Και Advanced Graphics OFF. BTW Οι αξιολογήσεις του Skroutz(και γενικοτερα) δεν αποτελουν καποιου ειδος benchmark. 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Ανέβασα τα γραφικά και άλλο αλλά με adaptive vsync στα χορτάρια και στο νοσοκομείο που εμφανίζεσαι όταν πεθαίνεις μου βγάζει tearing. Όταν πέφτει φως πάνω στα αμάξια και γυαλίζουν, στις γωνίες μου βγάζει κάτι σαν διακεκομμένες γραμμές, αυτές υπάρχει καμιά ρύθμιση να φύγουνε; Υπότιτλους μπορείτε να βάλετε; ακομα δεν εχω πεθανει για να σ πω,τις γραμες δεν μου τις βγαζει που λες,και ναι εχω υποτιτλους
papajohnnnn Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Απολυτη ΑΠΟΛΑΥΣΗ!Εχω συνδεση και το dualshock 4 μεσω bluetooth!!! Aλλη φαση!!!
vagos456 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 ναι γιατί από το 1920Χ1200 πάει κατευθείαν 4Κ, δεν υπάρχουν άλλες ενδιάμεσες...για την οθόνη λέει... Υπάρχουν, εμένα δεν μ'αρέσουν.
Xristaras12 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 ωραιότατα τελικά,τρομερό πόρτ. Να πέσουν οι τιμές(και να βγεί κανένα τέστ με amd)να δω τι θα κάνω και γω.
Haris San Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Εκανα install απο dvd και τωρα εχει κολλησει εδω: Tι φαση?
TEOKOS Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 αντε παμε αλλη μια ... Καλά εσύ ακόμη πιστεύεις ότι ανεβάζει κάθε πικραμένο site ? 1
PolonosJ Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Καλησπερα παιδες!!!Αγορασα το gta v απο το social club και οχι απο steam!!! Επειδη ολοι οι φιλοι μου στο steam προσπαθησα να βαλω το παιχνιδι σαν non steam game στα παιχνιδια μου αλλα το launcher απο το steam δεν ξεκιναει ποτε!!! Κατεβασα ενα αλλο launcher ξεκιναει κανονικα απο το steam αλλα μου βγαζει μετα error οτι οι server δεν ειναι διαθεσιμοι!!! Δοκιμασα να βαλω δευτερο Monitor στο PC αλλα η βλακεια παλι ειναι οτι χρειαζετε να κανω alt tab για να χρησιμοποιησω το δευτερο monitor!!!ΚΑμια λυση εχετε να μου προτεινετε?? Εκανα install απο dvd και τωρα εχει κολλησει εδω: Tι φαση? Καλησπερα φιλε....Αυτο το προβλημα υπαρχει αμα το user names σου στα Windows εχει ελληνικους χαρακτηρες!!! Τσεκαρε μια εδω https://steamcommunity.com/app/271590/discussions/0/611703709829870860/
Metaksas Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Αυτό το tearing/stuttering αρχίζει να γίνεται ενοχλητικό!!! Ούτε vsync ingame, ουτε με adaptive δεν φτιαχνει.... Έχει βρε κανεις καμια λύση;
ADHD Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Καλά εσύ ακόμη πιστεύεις ότι ανεβάζει κάθε πικραμένο site ? Τα cpu bench που ειναι ομως??
SoFGR Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Καλά εσύ ακόμη πιστεύεις ότι ανεβάζει κάθε πικραμένο site ?
Haris San Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Καλησπερα παιδες!!!Αγορασα το gta v απο το social club και οχι απο steam!!! Επειδη ολοι οι φιλοι μου στο steam προσπαθησα να βαλω το παιχνιδι σαν non steam game στα παιχνιδια μου αλλα το launcher απο το steam δεν ξεκιναει ποτε!!! Κατεβασα ενα αλλο launcher ξεκιναει κανονικα απο το steam αλλα μου βγαζει μετα error οτι οι server δεν ειναι διαθεσιμοι!!! Δοκιμασα να βαλω δευτερο Monitor στο PC αλλα η βλακεια παλι ειναι οτι χρειαζετε να κανω alt tab για να χρησιμοποιησω το δευτερο monitor!!!ΚΑμια λυση εχετε να μου προτεινετε?? Καλησπερα φιλε....Αυτο το προβλημα υπαρχει αμα το user names σου στα Windows εχει ελληνικους χαρακτηρες!!! Τσεκαρε μια εδω https://steamcommunity.com/app/271590/discussions/0/611703709829870860/ Δεν παιζει να ειναι αυτο γιατι το ονομα του account ειναι "harucci" και ειναι admin edit: ποσο χαζο μπορει να ειναι...πηγα στο game folder και ετρεξα σαν admin το "gtalauncher" και τωρα κανει κατι update..οτι ναναι
trayban Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Πω το πέρασα κι είναι όλα στα κινέζικα,αμάν αυτός ο θείος μου με το ταξίδι του στο σενζεν 1
Prospector8 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Αυτό το tearing/stuttering αρχίζει να γίνεται ενοχλητικό!!! Ούτε vsync ingame, ουτε με adaptive δεν φτιαχνει.... Έχει βρε κανεις καμια λύση; Βαζεις Fullscreen και στο πανελ της nvidia αντι για adaptive βαλε απλα ΟΝ A και το Shader Cache βαλτο OFF
Heatspreader Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Με βλέπω και αυτόν τον τίτλο να τον παίζω στο PC τελικά.Χαμηλότερο κόστος και υψηλότερη απόδοση αν αναλογιστώ πως οι κάρτες μου παίζουν σχεδόν όπως μία GTX 680. Το SLI δουλεύει από τι διάβασα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα