Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Παρέλαβα σήμερα το GTA V για pc. Πριν λίγο το εγκατέστησα κανονικά, έκανα λογαριασμό και στο social club αλλα το πρώτο πρόβλημα δεν άργησε να φανεί και να μου χαλάσει την διάθεση τελείως! Συγκεκριμένα μόλις πάω να το τρέξω το παιχνίδι απλά κάνει ένα ατελείωτο loading. Συγκεκριμένα αυτό που βλέπεται στην εικόνα.... Ξέρει κανείς τι είναι ή πως λύνεται ? Τα φώτα σας παιδιά γιατί δεν με βλέπω καλά.... αν εχεις username με ελληνικους χαρακτηρες καντο λατινικους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parlapipas25 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Απαραδεκτο το downloading του socialclub. Τρομαξα να το κατεβασω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Πάντως επειδή το είδα πριν από λίγο στο pc από φίλο τα advanced graphs όλα on κάνουν 3 frames διαφορα....και ναι πετύχαμε και δυο bugs στο prologue no clip φάση και BSOD αλλα για αυτό θα έφταιγε το OC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Όσοι παίζετε, βάλτε Reshade με το preset του K-Putt οπωσδήποτε, εξαφανίστηκε η άθλια ασπρίλα και αναβαθμίστηκαν και τα textures μια σκάλα, πλέον το παιχνίδι δείχνει άψογο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pc_admin Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 βγηκε και στα γνωστα στεκια... ..and yes it does ! (until now) θα αποφασισω αν το αγορασω λογω του multiplayer αν μου αρεσει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ethnik471 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Παιδιά το όνομα μου ήταν μονο με αγγλικά γράμματα. Δοκίμασα να το αλλάξω τελείως, έβαλα ένα άλλο με νούμερα αλλα πάλι τα ίδια.Στο link δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη γιατι τα αγγλικά μου δεν είναι πολύ καλά... Μου ζητάει αν κατάλαβα καλά να κάνω στα windows ( 7 ) νέο λογαριασμό χρήστη οπου το όνομα θα είναι με αγγλικούς χαρακτήρες?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 SweetFX On: SweetFX Off: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papajohnnnn Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Αντε κι εμενα κατεβαινει απο...τα γνωστα στεκια Σε κανα 10λεπτο φινιτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ethnik471 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Παρέλαβα σήμερα το GTA V για pc. Πριν λίγο το εγκατέστησα κανονικά, έκανα λογαριασμό και στο social club αλλα το πρώτο πρόβλημα δεν άργησε να φανεί και να μου χαλάσει την διάθεση τελείως! Συγκεκριμένα μόλις πάω να το τρέξω το παιχνίδι απλά κάνει ένα ατελείωτο loading. Συγκεκριμένα αυτό που βλέπεται στην εικόνα.... Ξέρει κανείς τι είναι ή πως λύνεται ? Τα φώτα σας παιδιά γιατί δεν με βλέπω καλά.... Λοιπόν παιδιά το πρόβλημα λύθηκε ! Είχατε δίκιο και ευχαριστώ για το link. Το πρόβλημα ήταν πως ο χρήστης στα windows (admin) ήταν το ονομά μου με ελληνικούς χαρακτήρες. Έκανα έναν άλλο λογαριασμό (admin πάλι) με λατινικούς χαρακτήρες και το πρόβλημα λύθηκε ! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Το ερώτημα είναι το εξης: τι θα γίνει με αυτό το πράμα? Δεν με βολεύειε καθόλου πχ να πρέπει να αλλάζω χρήστη όποτε θέλω να παίξω gta... + οτι στον βασικο μου χρήστη έχω τις ρυθμίσεις μου τους κωδικούς μου κτλ όπως με βολεύει... Θα βγει patch δηλαδή ? και αν ναι ξέρουμε περίπου πότε ή έστω αν θα αργήσει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kougi Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Με αυτο το build ειναι λογικα τα 35-45 fps που εχω? Οταν τρεχω πολυ με το αμαξι πεφτει και στα 30, και απο την αλλη οταν ειμαι σε συγκεκριμενες περιοχες παει και στα 60. http://www.tiikoni.com/tis/view/?id=0e86740 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Το παιχνίδι δεν παίζεται τη νύχτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pc_admin Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Αντε κι εμενα κατεβαινει απο...τα γνωστα στεκια Σε κανα 10λεπτο φινιτο. χαχα τρομερα windows 8 ! δεν παιζει σε 8 k 8.1 win7 ftw 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoFGR Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 με ξεκλειδωτο intel σε στοκ συχνοτητα δεν μαμησε κανεις, overclock the bitch !! και ναι με τετοιο refresh rate τα 70fps καμια φορα ειναι λιγα, - απο τα πλεονεκτηματα του να εισαι 60hz + AMD FX peasant - Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papajohnnnn Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 χαχα τρομερα windows 8 ! δεν παιζει σε 8 k 8.1 win7 ftw Ε ειναι θεμα χρονου να βγει και για 8.1 . Τελος παντων,η συζητηση τελειωνει εδω για να μην φαμε κανα ban Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
led zeppelin Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Λοιπόν παιδιά το πρόβλημα λύθηκε ! Είχατε δίκιο και ευχαριστώ για το link. Το πρόβλημα ήταν πως ο χρήστης στα windows (admin) ήταν το ονομά μου με ελληνικούς χαρακτήρες. Έκανα έναν άλλο λογαριασμό (admin πάλι) με λατινικούς χαρακτήρες και το πρόβλημα λύθηκε ! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Το ερώτημα είναι το εξης: τι θα γίνει με αυτό το πράμα? Δεν με βολεύειε καθόλου πχ να πρέπει να αλλάζω χρήστη όποτε θέλω να παίξω gta... + οτι στον βασικο μου χρήστη έχω τις ρυθμίσεις μου τους κωδικούς μου κτλ όπως με βολεύει... Θα βγει patch δηλαδή ? και αν ναι ξέρουμε περίπου πότε ή έστω αν θα αργήσει ? Εμενα πάλι δεν παιζει... εκανα λογαριασμο με λατινικους μου ζητάει τον κωδικό από το παιχνιδι τον βαζω και ξαναβγάζει loading και ανα καποια δευτερολεπτα μου βγαζει κουμπακι retry, το οποιο εξαφανιζεται από μονο του... Εχω σκάσει όμως!!! Λιγη βοήθεια!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα