Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto V [GTA 5][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

περαν την διαφορα της ωρας απο τα screen των κονσολων με του pc δεν βλεπω αλλες διαφορες

εχω την εντυπωση οτι τα γραφικα του watch dog ηταν καλυτερα :( .Ειδωμεν

ακουσα και για πολυ ασπριλα οπως εδειξα και στο video ειναι αληθεια?

Τα τρια πρωτα screenshot (PS3-PS4-PC) ειναι σε παρομοια ωρα-κλιμα.

Η διαφορα στα γραφικα μεταξυ των τριων εκδοσεων ειναι τεραστια.

Στα screenshot αυτα φαινεται η μικροτερη διαφορα αναμεσα στις τρεις εκδοσεις. Η μεγιστη διαφορα φαινεται σε ανοιχτα μερη εκτος πολεως (οπως π.χ. αυτο εδω).

Τα γραφικα ειναι καλυτερα απο του Watch Dogs. Οχι σε καθε σημειο, αλλα στην πλειοψηφια.

Στο video που ανεβασες κατι δεν παει καλα, δεν εχει καμια σχεση με αυτο που βλεπω εγω ingame.

"Ασπριλα" υπαρχει, αλλα μονο σε καποια συγκεκριμενα κλιματα και ωρες και μερη. Αλλες μερες ειναι μουντες, αλλες καθαρες.

Δες και αυτα εδω και εδω τα screenshot που εχω ανεβασει.

• Like 1
  • Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στην τελικη βαζεις ενα SweetFX αν δεν σου αρεσουν τα original χρωματα του. :)
(Εμενα προσωπικα μου αρεσουν περισσοτερο τα δικα του, τα βρισκω πιο ρεαλιστικα)

• Like 1
Δημοσ.

Για οσους ενδιαφερονται για αγορα κουτατου παιχνιδιου ΠΡΟΣΟΧΗ οπως αναφερθηκε γιατι εχουν αλλαξει οι τιμες,ειδικα σε Πλαισιο και Public. χτες το Public ειχε τιμη Online και απο καταστημα στα 60ευρω ενω σημερα βλεπω στα 51ευρω για Online παραγγελια,μιας και θυμαμαι οτι πολλα ατομα ηθελαν απο Public να το δειτε αυτο http://www.skroutz.gr/s/5024152/Grand-Theft-Auto-V-PC.html?from=adam_recent

Παντως εγω βλεπω γενικα μεγαλη διαθεσιμοτητα,λογικο εν μερη καθως μιλαμε για Pc gaming οπου αρκετοι προφανως και αγοραζουν DIgital(και πολλοι στην ΕΛλαδα κλασσικα απο θειο :P)

Δημοσ.

να ρωτήσω, έχει κανείς θέμα με το msaa;

κάποιες φορές κάτω δεξιά της οθόνης μου βγάζει ένα "μωσαϊκό" να το πω διάφανο

κάνας άλλος με amd; 

edit, είναι τελικά θέμα που εμφανίζεται σε κάποιες amd 

Δημοσ.

Στην τελικη βαζεις ενα SweetFX αν δεν σου αρεσουν τα original χρωματα του. :)

(Εμενα προσωπικα μου αρεσουν περισσοτερο τα δικα του, τα βρισκω πιο ρεαλιστικα)

αν δεν ειναι ωραια τα δικα του τοτε βραστα  :(​ Παντα με original παιζω το sweet δεν μου αρεσει

Δημοσ.

GTX970 - 1440p - MAX settings χωρις MSAA (με FXAA, και Soft Shadows: Softest) +MAX Advanced Settings.Vsync OFF.

Average fps: 50

Min fps: 42

Ενω με κλειστα τα High Detail Shadows απο Advanced Settings δεν πεφτει ευκολα απο τα 55-60fps.

Γενικα τρεχει πολυ καλα, και τα γραφικα ειναι πανεμορφα. Μεχρι στιγμης δεν εχω δει καποιο bug ουτε καποιο θεμα γενικοτερα. Επισης εχει παρα πολλα settings-options για πολυ customization, εχουν κανει καλη δουλεια.

Πολυ θετικη η μεχρι στιγμης εμπειρια μου!

Screenshots:

GTA5_2015_04_14_08_33_00_61.jpg

GTA5_2015_04_14_08_33_48_32.jpg

GTA5_2015_04_14_08_33_54_04.jpg

GTA5_2015_04_14_08_34_51_48.jpg

GTA5_2015_04_14_08_43_18_45.jpg

GTA5_2015_04_14_08_44_23_61.jpg

GTA5_2015_04_14_08_44_34_79.jpg

GTA5_2015_04_14_08_44_39_80.jpg

GTA5_2015_04_14_08_45_23_18.jpg

GTA5_2015_04_14_08_45_25_68.jpg

GTA5_2015_04_14_08_45_51_92.jpg

GTA5_2015_04_14_08_25_02_13.jpg

Τωρα θα βαλω και MFAA απο Nvidia CP, το ειχα κλεισει μονο για δοκιμη.

και γαμώ πραγματικά, το καλύτερο open world ολων των εποχών :-D

PS3 -vs- PS4 -vs- PC

(Τα screenshots στο PC ειναι χωρις MSAA και χωρις PCSS Shadows, ολα τα αλλα MAX)

gtav_PS3.jpg

gtav_PS4.jpg

gtav_PC_2.jpg

Και σε πιο ηλιολουστη ημερα...

gtav_PC.jpg

Στα screenshot αυτα φαινεται η μικροτερη διαφορα αναμεσα στις τρεις εκδοσεις. Η μεγιστη διαφορα φαινεται σε ανοιχτα μερη εκτος πολεως (οπως αυτο εδω).

πατάω τα link για ps4 και pc και δεν μου εμφανίζει εικόνες

Δημοσ.

Κάτοχοι 1080p+7950/7970ghz/280/280X αν θέλετε δοκιμάστε τα παρακάτω settings, είναι για ακατεβατο 60αρι υποτίθεται, οτι βλέπεται off ευθυνοτανε για fps drop οποτε για να δουμε:

Fullscreen

FXAA on

MSAA off

Vsync on

Pause Game On Focus Loss On

Population Density max

Population Variety max

Distance Scaling max

Texture Quality very high

Shader Quality very high

Shadow Quality high

Reflection Quality very high

Reflection MSAA off

Water Quality very high

Particles Quality very high

Grass Quality very high

Soft Shadows softer

Post FX very high

Motion Blur Strength min

In-Game Depth of Field Effects on

Anisotropic Filtering x16

Ambient Occlusion high

Tesselation very high

Long shadows off

High Resolution Shadows off

High Detail Streaming While Flying on

Extended Distance Scaling min

Extended Shadows Distance min

Με το σύστημα τις υπογραφής και τις ρύθμισις σου χτυπάω 40-60 fps πέφτουν μόνο όταν τρέχω με το αμάξι και όταν έχει άπειρο φόντο :) αν και να σου πω την αλήθεια με αυτά που ζητάει η R* περίμενα όλα full και να είναι καρφωμένα στα 60 ότι και να κάνω.

Δημοσ.

Σε αυτά που αναφέρει ο prospector αυτά που κάνουν τη περισσότερη ζημιά είναι το mssa και το extended distance scaling

Αν αυτά κλείσουν τα υπόλοιπα δε παίζουν και τόσο ρόλο, το 60αρι το έχεις σχετικά άνετα σε 1080 με tahiti

Εσύ kostas88 σε τι ανάλυση αναφέρεσαι;

Δημοσ.

Με το σύστημα τις υπογραφής και τις ρύθμισις σου χτυπάω 40-60 fps πέφτουν μόνο όταν τρέχω με το αμάξι και όταν έχει άπειρο φόντο :) αν και να σου πω την αλήθεια με αυτά που ζητάει η R* περίμενα όλα full και να είναι καρφωμένα στα 60 ότι και να κάνω.

2 φίλοι με αυτά τα settings και 7950oc εχουν 75αρια,κατι εχεις κανει λαθος :P

Εισαι σε fullscreen?? Με vsync off ποσα fps εχεις στην πόλη??

Δημοσ.

Για το θεμα των ελληνικων χαρακτηρων βρεθηκε λυση? Εχω βαρεθει να αλλαζω user...

EDIT:

Ξεχασα να ρωτησω, τα mods (οχι αυτα για τα γραφικα) αλλα αυτα που αλλαζουν τα models του παιχνιδιου, πχ τα αυτοκινητα, επηρεαζουν την αποδοση? Ειχα βαλει κατι λιγα στο IV αλλα δε θυμαμαι πλεον τι γινοταν.

Δημοσ.

και γαμώ πραγματικά, το καλύτερο open world ολων των εποχών :-D

πατάω τα link για ps4 και pc και δεν μου εμφανίζει εικόνες

Επαθαν κατι τα links?

Για δοκιμασε εδω: (ps3-ps4-pc)

http://s29.postimg.org/tr5j4ok93/gtav_PS3.jpg

http://s29.postimg.org/49rpytrwl/gtav_PS4.jpg

http://s13.postimg.org/78k0otyg5/gtav_PC_2.jpg

Δημοσ.

Σε αυτά που αναφέρει ο prospector αυτά που κάνουν τη περισσότερη ζημιά είναι το mssa και το extended distance scaling

Αν αυτά κλείσουν τα υπόλοιπα δε παίζουν και τόσο ρόλο, το 60αρι το έχεις σχετικά άνετα σε 1080 με tahiti

Εσύ kostas88 σε τι ανάλυση αναφέρεσαι;

2 φίλοι με αυτά τα settings και 7950oc εχουν 75αρια,κατι εχεις κανει λαθος :P

Εισαι σε fullscreen?? Με vsync off ποσα fps εχεις στην πόλη??

Ναι,σε σε fullscreen 1080p.

οι προηγούμενη αριθμοί βγήκαν από την πολη του trevor που είναι ποιο ανοιχτά τα πράγματα με γρασίδια βροχές κλπ κλπ

μόλις απενεργοποίησα το vsync πήγα κατευθείαν στα 100 μέσα στην πολη, με αμάξι τρέχοντας full έπεσα για μερικά δεύτερα στα 50 αλλά μέσος όρος είναι στα 70-80 :)  ouφ είπα κι εγώ τόσο χαμηλά πέφτω :D

Για πείτε τι να προσθέσω για να δείξει ποιο γαμάτο χωρίς να μου πέσουν τα fps κάτω από τα 60 :D

Δημοσ.

παιδια ερωτηση βοηθεια :

πιες ειναι οι καλητερες ρυθμησεις για να βγαζω πιο πολλα FPS ingame

τι πρεπει να βαλε στο FXAA - Antializing και τα λοιπα...

καπιος μου ειπε να κανω το FXAA στο OFF απο το παιχνιδι αλλα να το ενεργοποιησω απο το πανελ τηςν Nvidia. Να το κανω ? Κατι τι αλο να κανω ?

μεσος ορος FPS που πιανω στο παιχνιδι ειναι 60-80 οταν εχει πολλα γραφικα φορτομενα. οταν δεν εχει και πολλα πιανο 120-140

αλλα το θεμα ειναι να πιανω πολλα οταν φορτονει πολλα γραφικα ingame.

τα specs μου ειναι αυτα

Monitor: Asus 27'' 144hz 3D monitor VG278HE

Graphics: GTX 780ti Inno3D Herculez

Cpu: Intel® Core™ i7 - 4770k 3.9GHZ

Case: Corsair 760t White

Mb: Asus Maximus VII Ranger

Psu: EVGA 1300W G2 [/font][/color]

Cpu cooler: Corsair H110i

Ram: 16GB - 2133MHZ

HDD: 2x LACIE MINIMUS 2TB ALUMINUM

SSD: Corsair 240GB Force LS

Δημοσ.

Για το θεμα των ελληνικων χαρακτηρων βρεθηκε λυση? Εχω βαρεθει να αλλαζω user...

Απλο ειναι, αλλαζεις το ονομα του user σου απο "Νίκος" σε "Nikos", δηλαδη με λατινικους χαρακτηρες.

Μετα πηγαινε C:\Users και δες αν εχει αλλαξει και εκει το ονομα του φακελου "Νίκος" σε "Nikos". Αν δεν εχει αλλαξει πρεπει να φτιαξεις ενα νεο φακελο με ονομα "Nikos", και να αντιγραψεις (με αποκοπη/cut) ολο το περιεχομενο του παλιου φακελου (του "Νίκος").

Μετα πας στο φακελο Documents και αλλαζεις το "Νίκος" σε "Nikos" στην ιδιοτητα Location (δεξι κλικ-> Properties->Location), δηλαδη να λεει "C:\Users\Nikos\Documents"

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...