Cowboy Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 περαν την διαφορα της ωρας απο τα screen των κονσολων με του pc δεν βλεπω αλλες διαφορες εχω την εντυπωση οτι τα γραφικα του watch dog ηταν καλυτερα .Ειδωμεν ακουσα και για πολυ ασπριλα οπως εδειξα και στο video ειναι αληθεια? Τα τρια πρωτα screenshot (PS3-PS4-PC) ειναι σε παρομοια ωρα-κλιμα. Η διαφορα στα γραφικα μεταξυ των τριων εκδοσεων ειναι τεραστια. Στα screenshot αυτα φαινεται η μικροτερη διαφορα αναμεσα στις τρεις εκδοσεις. Η μεγιστη διαφορα φαινεται σε ανοιχτα μερη εκτος πολεως (οπως π.χ. αυτο εδω). Τα γραφικα ειναι καλυτερα απο του Watch Dogs. Οχι σε καθε σημειο, αλλα στην πλειοψηφια. Στο video που ανεβασες κατι δεν παει καλα, δεν εχει καμια σχεση με αυτο που βλεπω εγω ingame. "Ασπριλα" υπαρχει, αλλα μονο σε καποια συγκεκριμενα κλιματα και ωρες και μερη. Αλλες μερες ειναι μουντες, αλλες καθαρες. Δες και αυτα εδω και εδω τα screenshot που εχω ανεβασει. 1
kyriakosm Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 μακαρι να ειναι ετσι οπως τα λες ,σε λιγες μερες θα το ξεκινησω και θα ξερω απο πρωτο χερι
Cowboy Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Στην τελικη βαζεις ενα SweetFX αν δεν σου αρεσουν τα original χρωματα του. (Εμενα προσωπικα μου αρεσουν περισσοτερο τα δικα του, τα βρισκω πιο ρεαλιστικα) 1
Fulgore Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Για οσους ενδιαφερονται για αγορα κουτατου παιχνιδιου ΠΡΟΣΟΧΗ οπως αναφερθηκε γιατι εχουν αλλαξει οι τιμες,ειδικα σε Πλαισιο και Public. χτες το Public ειχε τιμη Online και απο καταστημα στα 60ευρω ενω σημερα βλεπω στα 51ευρω για Online παραγγελια,μιας και θυμαμαι οτι πολλα ατομα ηθελαν απο Public να το δειτε αυτο http://www.skroutz.gr/s/5024152/Grand-Theft-Auto-V-PC.html?from=adam_recent Παντως εγω βλεπω γενικα μεγαλη διαθεσιμοτητα,λογικο εν μερη καθως μιλαμε για Pc gaming οπου αρκετοι προφανως και αγοραζουν DIgital(και πολλοι στην ΕΛλαδα κλασσικα απο θειο )
qsis Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 να ρωτήσω, έχει κανείς θέμα με το msaa; κάποιες φορές κάτω δεξιά της οθόνης μου βγάζει ένα "μωσαϊκό" να το πω διάφανο κάνας άλλος με amd; edit, είναι τελικά θέμα που εμφανίζεται σε κάποιες amd
kyriakosm Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Στην τελικη βαζεις ενα SweetFX αν δεν σου αρεσουν τα original χρωματα του. (Εμενα προσωπικα μου αρεσουν περισσοτερο τα δικα του, τα βρισκω πιο ρεαλιστικα) αν δεν ειναι ωραια τα δικα του τοτε βραστα Παντα με original παιζω το sweet δεν μου αρεσει
BigBOSS Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 GTX970 - 1440p - MAX settings χωρις MSAA (με FXAA, και Soft Shadows: Softest) +MAX Advanced Settings.Vsync OFF. Average fps: 50 Min fps: 42 Ενω με κλειστα τα High Detail Shadows απο Advanced Settings δεν πεφτει ευκολα απο τα 55-60fps. Γενικα τρεχει πολυ καλα, και τα γραφικα ειναι πανεμορφα. Μεχρι στιγμης δεν εχω δει καποιο bug ουτε καποιο θεμα γενικοτερα. Επισης εχει παρα πολλα settings-options για πολυ customization, εχουν κανει καλη δουλεια. Πολυ θετικη η μεχρι στιγμης εμπειρια μου! Screenshots: Τωρα θα βαλω και MFAA απο Nvidia CP, το ειχα κλεισει μονο για δοκιμη. και γαμώ πραγματικά, το καλύτερο open world ολων των εποχών PS3 -vs- PS4 -vs- PC (Τα screenshots στο PC ειναι χωρις MSAA και χωρις PCSS Shadows, ολα τα αλλα MAX) Και σε πιο ηλιολουστη ημερα... Στα screenshot αυτα φαινεται η μικροτερη διαφορα αναμεσα στις τρεις εκδοσεις. Η μεγιστη διαφορα φαινεται σε ανοιχτα μερη εκτος πολεως (οπως αυτο εδω). πατάω τα link για ps4 και pc και δεν μου εμφανίζει εικόνες
kostas/88 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Κάτοχοι 1080p+7950/7970ghz/280/280X αν θέλετε δοκιμάστε τα παρακάτω settings, είναι για ακατεβατο 60αρι υποτίθεται, οτι βλέπεται off ευθυνοτανε για fps drop οποτε για να δουμε: Fullscreen FXAA on MSAA off Vsync on Pause Game On Focus Loss On Population Density max Population Variety max Distance Scaling max Texture Quality very high Shader Quality very high Shadow Quality high Reflection Quality very high Reflection MSAA off Water Quality very high Particles Quality very high Grass Quality very high Soft Shadows softer Post FX very high Motion Blur Strength min In-Game Depth of Field Effects on Anisotropic Filtering x16 Ambient Occlusion high Tesselation very high Long shadows off High Resolution Shadows off High Detail Streaming While Flying on Extended Distance Scaling min Extended Shadows Distance min Με το σύστημα τις υπογραφής και τις ρύθμισις σου χτυπάω 40-60 fps πέφτουν μόνο όταν τρέχω με το αμάξι και όταν έχει άπειρο φόντο αν και να σου πω την αλήθεια με αυτά που ζητάει η R* περίμενα όλα full και να είναι καρφωμένα στα 60 ότι και να κάνω.
qsis Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Σε αυτά που αναφέρει ο prospector αυτά που κάνουν τη περισσότερη ζημιά είναι το mssa και το extended distance scaling Αν αυτά κλείσουν τα υπόλοιπα δε παίζουν και τόσο ρόλο, το 60αρι το έχεις σχετικά άνετα σε 1080 με tahiti Εσύ kostas88 σε τι ανάλυση αναφέρεσαι;
Prospector8 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Με το σύστημα τις υπογραφής και τις ρύθμισις σου χτυπάω 40-60 fps πέφτουν μόνο όταν τρέχω με το αμάξι και όταν έχει άπειρο φόντο αν και να σου πω την αλήθεια με αυτά που ζητάει η R* περίμενα όλα full και να είναι καρφωμένα στα 60 ότι και να κάνω.2 φίλοι με αυτά τα settings και 7950oc εχουν 75αρια,κατι εχεις κανει λαθος Εισαι σε fullscreen?? Με vsync off ποσα fps εχεις στην πόλη??
SOADNICK Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Για το θεμα των ελληνικων χαρακτηρων βρεθηκε λυση? Εχω βαρεθει να αλλαζω user... EDIT: Ξεχασα να ρωτησω, τα mods (οχι αυτα για τα γραφικα) αλλα αυτα που αλλαζουν τα models του παιχνιδιου, πχ τα αυτοκινητα, επηρεαζουν την αποδοση? Ειχα βαλει κατι λιγα στο IV αλλα δε θυμαμαι πλεον τι γινοταν.
Cowboy Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 και γαμώ πραγματικά, το καλύτερο open world ολων των εποχών πατάω τα link για ps4 και pc και δεν μου εμφανίζει εικόνες Επαθαν κατι τα links? Για δοκιμασε εδω: (ps3-ps4-pc) http://s29.postimg.org/tr5j4ok93/gtav_PS3.jpg http://s29.postimg.org/49rpytrwl/gtav_PS4.jpg http://s13.postimg.org/78k0otyg5/gtav_PC_2.jpg
kostas/88 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Σε αυτά που αναφέρει ο prospector αυτά που κάνουν τη περισσότερη ζημιά είναι το mssa και το extended distance scaling Αν αυτά κλείσουν τα υπόλοιπα δε παίζουν και τόσο ρόλο, το 60αρι το έχεις σχετικά άνετα σε 1080 με tahiti Εσύ kostas88 σε τι ανάλυση αναφέρεσαι; 2 φίλοι με αυτά τα settings και 7950oc εχουν 75αρια,κατι εχεις κανει λαθος Εισαι σε fullscreen?? Με vsync off ποσα fps εχεις στην πόλη?? Ναι,σε σε fullscreen 1080p. οι προηγούμενη αριθμοί βγήκαν από την πολη του trevor που είναι ποιο ανοιχτά τα πράγματα με γρασίδια βροχές κλπ κλπ μόλις απενεργοποίησα το vsync πήγα κατευθείαν στα 100 μέσα στην πολη, με αμάξι τρέχοντας full έπεσα για μερικά δεύτερα στα 50 αλλά μέσος όρος είναι στα 70-80 ouφ είπα κι εγώ τόσο χαμηλά πέφτω Για πείτε τι να προσθέσω για να δείξει ποιο γαμάτο χωρίς να μου πέσουν τα fps κάτω από τα 60
Fortycade Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 παιδια ερωτηση βοηθεια : πιες ειναι οι καλητερες ρυθμησεις για να βγαζω πιο πολλα FPS ingame τι πρεπει να βαλε στο FXAA - Antializing και τα λοιπα... καπιος μου ειπε να κανω το FXAA στο OFF απο το παιχνιδι αλλα να το ενεργοποιησω απο το πανελ τηςν Nvidia. Να το κανω ? Κατι τι αλο να κανω ? μεσος ορος FPS που πιανω στο παιχνιδι ειναι 60-80 οταν εχει πολλα γραφικα φορτομενα. οταν δεν εχει και πολλα πιανο 120-140 αλλα το θεμα ειναι να πιανω πολλα οταν φορτονει πολλα γραφικα ingame. τα specs μου ειναι αυτα Monitor: Asus 27'' 144hz 3D monitor VG278HE Graphics: GTX 780ti Inno3D Herculez Cpu: Intel® Core™ i7 - 4770k 3.9GHZ Case: Corsair 760t White Mb: Asus Maximus VII Ranger Psu: EVGA 1300W G2 [/font][/color] Cpu cooler: Corsair H110i Ram: 16GB - 2133MHZ HDD: 2x LACIE MINIMUS 2TB ALUMINUM SSD: Corsair 240GB Force LS
Cowboy Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Για το θεμα των ελληνικων χαρακτηρων βρεθηκε λυση? Εχω βαρεθει να αλλαζω user... Απλο ειναι, αλλαζεις το ονομα του user σου απο "Νίκος" σε "Nikos", δηλαδη με λατινικους χαρακτηρες. Μετα πηγαινε C:\Users και δες αν εχει αλλαξει και εκει το ονομα του φακελου "Νίκος" σε "Nikos". Αν δεν εχει αλλαξει πρεπει να φτιαξεις ενα νεο φακελο με ονομα "Nikos", και να αντιγραψεις (με αποκοπη/cut) ολο το περιεχομενο του παλιου φακελου (του "Νίκος"). Μετα πας στο φακελο Documents και αλλαζεις το "Νίκος" σε "Nikos" στην ιδιοτητα Location (δεξι κλικ-> Properties->Location), δηλαδη να λεει "C:\Users\Nikos\Documents" 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα