ASFE Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 geo πρώτα δες αν τα specs του pc σου αρκούν... : Ο χειρισμός του είναι κλασσικός third person. Και με πληκτρολόγιο και με gamepad είναι εξίσου εύκολος, ανάλογα τι σε βολεύει. Οπ μας πιασανε Λογικα στα full (οχι ultra θα παιζει καλα) :P Εκανα παραγγελια τελικα
nektarios_rs Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Πόσο άθλιοι όλοι οι ραδιοφωνικοί σταθμοί όμως... Documents\Rockstar Games\GTA V\User Music Μετά πας στο παιχνίδι στα settings και κάπου έχει την επιλογή για scan. Μάλιστα έχει την επιλογή να τα παίζει σαν κανονικός σταθμός. Να λέει πχ ο εκφωνητής: "This one is about love & drugs" (όντως λέει κάτι τέτοιο) και να ρίχνει Παντελίδη. Εμφανίζεται σαν self Radio in-game. Παίζει και m4a που δοκίμασα. Ο μόνος που αξίζει είναι ο NON-STOP POP FM με την Cara Delevingne που και ωραία φωνή έχει αλλά είναι και κούκλα! Μόνο εγώ το ζω στα στενά με Los Santos Radio? 1
Prospector8 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 το κρατησα σε τεχτ file αυτο που λες. ρωταω ομως κ λογω Ι3... Κομπλε θα εισαι και παλι, δεν θα σε κράτησει πολυ πισω πιστεύω. 1
CarbonFibre Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Για όποιον θέλει να δει πώς πάει η κάρτα του. http://www.guru3d.com/articles_pages/gta_v_pc_graphics_performance_review,5.html 1
qsis Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 geo πρώτα δες αν τα specs του pc σου αρκούν... :
comfuzio Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Τώρα που έχω χρόνο για πείτε πάλι plz σε ποια groups κάνουμε join για on-line! Με το ίδιο nick που έχω εδώ είμαι και στο steam και στο rockstar
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 geo πρώτα δες αν τα specs του pc σου αρκούν... : Ο χειρισμός του είναι κλασσικός third person. Και με πληκτρολόγιο και με gamepad είναι εξίσου εύκολος, ανάλογα τι σε βολεύει. Έχει και First-Person, αλλάζει με το κουμπί ''V''.
liopyr Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Θα με βάλει το κωλοπαίχνιδο να κλοκάρω ξανά μετά από 5 χρόνια.. 2
i_sinig Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Παίδες ακόμη μια ερώτηση noobμπα, Έχω ¨ανοίξει ¨ τον Franklin και τον Michael και δεν έχουν άλλη αποστολή κανένας απο τους δυο, δοκίμασα να πάω απο δω κι απο εκεί αλλα δεν βρίσκω τροπο/mission για να προχωρήσει το story. Πως σκ@τ@ προχωράει για να ανοίξει κι ο Trevor ? Πήγαινε στο σπίτι του Michael, την αποστολή με το ''fb'' την τελείωσες?
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Στον Trevor πας μετά την ληστεία με τον Michael και τον Franklin.
MultiDoc Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δεν μου έχει βγάλει αποστολή για ληστεία ακόμα.... Αν δεν κάνω λάθος η τελευταία που τελείωσα είναι αυτή που πιάνει ο Michael την κόρη του στο σκάφος με το Jet Ski
Papakitou Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 http://socialclub.rockstargames.com/crew/noob_greek_players 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δεν μου έχει βγάλει αποστολή για ληστεία ακόμα.... Αν δεν κάνω λάθος η τελευταία που τελείωσα είναι αυτή που πιάνει ο Michael την κόρη του στο σκάφος με το Jet Ski Στο ''L'' (Lester) θα πας με τον Michael για τη ληστεία, φρόντισε να πας με κουστούμι όμως αλλιώς θα φας πόρτα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα