sleepy_head Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Ρε παιδια τι γενεται με το downloading του παιχνιδου απο το social club? Στην αρχη πιανει μια χαρα ταχυτητα (1.6mbs)και μετα απο λιγη πεφτει σιγα σιγα πιανοντας μονο 80kbs?! Παταω pause και μετα resume και ερχεται στα ισια του παλι αλλα μετα απο λιγο μου το ξανακανει.. Το συναντησε και κανας αλλος το προβλημα? Αυτό το πρόβλημα έχω και εγώ. Κάνε pause/resume και θα φτιάξει για λίγα λεπτά. Έχω φτιάξει ένα macro (κάθε 5 λεπτά να κάνει pause/resume) για Logitech Gaming Software γιατί αλλιώς δεν θα κατέβει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 το παιχνίδι μου φάνηκε αρκετά ελαφρύ δεδομένου του τι γίνεται στην οθόνη σου, το μόνο που με στενοχωρεί προς το παρόν και ελπίζω να διορθωθεί είναι ότι το ότι αποδίδει σαφώς πιο χαμηλά στο borderless σε σχέση με το fullscreen στο fullscreen υπάρχει έστω και ανεπαίσθητο το tearing και το vsync είναι σκέτη καταστροφή μιας και δεν αφήνει να πάει το gpu usage στο τέρμα, οπότε παίζουν και κλειδώματα στα 30αρια το παιχνίδι είναι αρκετά cpu intensive, εγώ είμαι διαρκώς γύρω στο 85% οπότε όσο πιο καλό επεξεργαστή έχει κάποιος τόσο το καλύτερο χωρίς δεύτερη σκέψη, η vram είναι οπωσδήποτε απαραίτητη και η ram αν και δε θέλει τρελά νούμερα την είδα να πηγαίνει στα σχεδόν 5GB οπότε χάρηκα που αναβάθμισα πρόσφατα πάντως πέρα από το θέμα με το bordeless είμαι αρκετά ικανοποιημένος από τη κάρτα μου που αποδίδει αρκετά καλά με σχετικά λίγες παραχωρήσεις. μάλιστα χάρηκα που μπόρεσα να σηκώσω το msaa x2 το οποίο αν και βαρύ (αν δηλαδή έκανα έκπτωση σε αυτό το κομμάτι δε θα είχα θέμα) κάνει αρκετά αισθητή διαφορά οπότε αξίζει ο beta της amd πάντως είναι μια χαρά να τον βάλετε όσοι δε τον έχετε βάλει φαντάζομαι με μερικά updates το παιχνίδι θα γίνει αστέρι, για launch είναι μια χαρά και με τόσες ρυθμίσεις μπορεί να παίξει σε πάρα πολλά συστήματα, οπότε μη το φοβάστε όσοι σκέφτεστε αγορά το μόνο αγκάθι που μπορεί να έχει κάποιος με αυτό δεν είναι στη κάρτα, αλλά στον επεξεργαστή και αν κάποιος θέλει υψηλά settings θα πρέπει σίγουρα να έχει όσο περισσότερη vram γίνεται 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Πριν καν πάρω όπλα, πήγα να κάνω ορειβασία να δω το los santos από μακρυά και με έφαγε πάνθηρας lol Τι χρώμα ήταν ο πάνθηρας? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIOVINCO Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 phenom 965 γιναμε https://youtu.be/mZ4YlzyCxQE κοιταξτε πως παιζει σε σημερινο entry level gaming pc μπραβο τους και παλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shooterg Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Εγω με 4 Gb ram intel core 2 duo e7500 και Gpu ati hd 5850 μπορω να παιξω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kougi Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Ψηθειτε να κανουμε κανα ελληνικο crew να δωσουμε λιγο πονο. kougianos το ονομα οσοι πιστοι προσελθετε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 ισχυει οτι πρεπει να τελειωσεις πρωτα το story για να ξεκλειδωσεις καποια πραγματα στο online? παιζει κανει story η πεσατε ολοι στο online? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cowboy Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Εγω με 4 Gb ram intel core 2 duo e7500 και Gpu ati hd 5850 μπορω να παιξω? Ναι, μπορεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
delpetro Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Βγηκε βρωμα οτι κυκλοφόρησε το crack Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 intel core i5-4570s 2.9ghz 8gb ram Gigabyte Radeon R9 280 θα μπορω να το παιζω στο full?λογικα ναι ε? επισης απο που προτεινετε να το αγορασω?steam η απο καταστημα?η να περιμενω μπας και βγαλει κλειδια το βραζιλιανικο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
>>Morpheus>> Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Βγηκε βρωμα οτι κυκλοφόρησε το crack Και τι θες να κανουμε, να φερουμε αποσμητικα ;; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
delpetro Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Και τι θες να κανουμε, να φερουμε αποσμητικα ;;Γιατί σφηνώνεις σαν μην πω τώρα. Έκανα ταγκ το ονομα σου.πολυ το περιμένουν το κρακ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdeseris Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Ρε παιδια τι γενεται με το downloading του παιχνιδου απο το social club? Στην αρχη πιανει μια χαρα ταχυτητα (1.6mbs)και μετα απο λιγη πεφτει σιγα σιγα πιανοντας μονο 80kbs?! Παταω pause και μετα resume και ερχεται στα ισια του παλι αλλα μετα απο λιγο μου το ξανακανει.. Το συναντησε και κανας αλλος το προβλημα? Τα ιδια χαλια και εδω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Γιατί σφηνώνεις σαν μην πω τώρα. Έκανα ταγκ το ονομα σου.πολυ το περιμένουν το κρακ Για να παιξουν μονο το Story????Αν ειναι ετσι ας το νοικιαζανε για κονσολα να μην περιμενανε και τοσο καιρο..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Κάτοχοι 1080p+7950/7970ghz/280/280X αν θέλετε δοκιμάστε τα παρακάτω settings, είναι για ακατεβατο 60αρι υποτίθεται, οτι βλέπεται off ευθυνοτανε για fps drop οποτε για να δουμε: Fullscreen FXAA on MSAA off Vsync on Pause Game On Focus Loss On Population Density max Population Variety max Distance Scaling max Texture Quality very high Shader Quality very high Shadow Quality high Reflection Quality very high Reflection MSAA off Water Quality very high Particles Quality very high Grass Quality very high Soft Shadows softer Post FX very high Motion Blur Strength min In-Game Depth of Field Effects on Anisotropic Filtering x16 Ambient Occlusion high Tesselation very high Long shadows off High Resolution Shadows off High Detail Streaming While Flying on Extended Distance Scaling min Extended Shadows Distance min 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα